Ειδήσεις Action Το skin του Daredevil έρχεται στο Fortnite

Το skin του Daredevil έρχεται στο Fortnite

Tuesday, 13 Oct 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/18/5f/f0/fortnite-daredevil-94-1602589065.jpg
 

Το skin του Daredevil έρχεται στο Fortnite

Ως reward σε tournament αρχικά.

Στο Fortnite θα προστεθεί άλλο ένα skin υπερήρωα και συγκεκριμένα του Daredevil, το οποίο θα είναι reward αν μπείτε στο leaderboard του tournament της περιοχής που βρίσκεστε.

Η Epic Games δήλωσε στο επίσημο blog της: "Γίνετε ο φύλακας…διάβολος με την συμμετοχή σας στην πρώτη σειρά του Daredevil Cup την Τετάρτη στις 14 Οκτωβρίου. Οι καλύτερες ομάδες σε κάθε περιοχή θα λάβουν το outfit του Daredevil νωρίτερα από την διάθεσή του για αγορά στο Item Shop".

 

 

Οι καλύτεροι παίκτες ανάλογα με την περιοχή που παίζουν το Battle Royale θα λάβουν το outfit ως ανταμοιβή. Συγκεκριμένα: Όσοι καταταγούν στους πρώτους 800 για την Ευρώπη και όσοι καταταγούν στους πρώτους 500 αντίστοιχα στους servers της Αμερικής. Αργότερα βέβαια το outfit θα είναι διαθέσιμο για αγορά στο shop του Fortnite.

To Daredevil Cup, είναι το πρώτο από τα τέσσερα tournaments της σειράς Marvel Knockout Super Series. Το Marvel Knockout πρόκειται για ένα mode περιορισμένου χρόνου το οποίο είναι 2v2 και δεν έχει την κλασική δομή των άλλων modes του παιχνιδιού. Άλλα τρία Marvel Knockouts θα ακολουθήσουν με το τελευταίο να είναι στις 21 Νοεμβρίου. Όσοι παίκτες λάβουν μέρος και στα τέσσερα tournaments θα λάβουν και ένα αναμνηστικό glider. Λογικά θα δούμε και άλλους υπερήρωες με τον εξοπλισμό τους κατά την κυκλοφορία των Marvel Knockouts.

Διαβάστε για το The Last Laugh Bundle με τον Joker και συζητήστε για το Fortnite στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/10/2020 18:06
Πολύ ωραίο outfit απο έναν απο τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Marvel .
Notification