Sea of Thieves gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
Sea of Thieves gameplay videos

Sea of Thieves gameplay videos

Νέο gameplay video σε 4Κ ανάλυση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/3/17 - Developers gameplay] Οι developers της Rare αποφάσισαν να ξεκινήσουν τα gameplay videos για το Sea of Thieves.

Στο πρώτο βίντεο της νέας τους σειράς, έπαιξαν ενάντια στους παίκτες της technical alpha έκδοσης του παιχνιδιού που τρέχει αυτή την περίοδο. Δείτε τους Joe (Executive Producer), Mike (Lead Designer), Andrew και Shelley (Senior Designers) να απολαμβάνουν το δημιούργημά τους.

[UPDATE: 21/4/17 - Developers gameplay #2] Στο δεύτερο βίντεο της νέας σειράς της Rare, οι Joe, Mike, Emma και Christina συνεχίζουν να παίζουν με τους gamers που βρίσκονται στον server της alpha εκδοσης. Δείτε το βίντεό τους.

[UPDATE 2: Developers gameplay #3 με τον Phil Spencer] Ο επικεφαλής του τμήματος Xbox Phil Spencer παίζει το επερχόμενο Sea of Thieves, παρέα με developers του παιχνιδιού.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 3: 12/6/17 - Ε3 2017 gameplay video] Κατά την διάρκεια της E3 2017, η Rare έδωσε στη δημοσιότητα ένα δεκάλεπτο gameplay βίντεο, στο οποίο μπορείτε να δείτε πλάνα από την εξερεύνηση του βυθού, την αναζήτηση θησαυρών σε ένα εξωτικό νησί και μάχες με άλλους παίκτες. Το χιούμορ έκανε αισθητή την παρουσία του για άλλη μια φορά.

[UPDATE 4: 20/8/17 - Gamescom gameplay video και cross-play συμβατότητα] Το Sea of Thieves θα έχει cross-platform συμβατότητα επιτρέποντας στους κατόχους Xbox One και PC να παίξουν μεταξύ τους.

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση περίμενε τους fans του επερχόμενου Sea of Thieves στη φετινή Gamescom. Συγκεκριμένα ο τίτλος της Microsoft θα έχει δυνατότητα cross-platform επιτρέποντας έτσι από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του στους παίκτες Xbox One και PC να απολαύσουν μαζί το Sea of Thieves. Επίσης είδαμε ένα gameplay trailer με στιγμιότυπα από το παιχνίδι.

[UPDATE 5: 21/12/17 - Developers gameplay #7 σε 4Κ] Η εταιρεία ανάπτυξης Rare δημοσίευσε ένα νέο gameplay βίντεο για το Sea of Thieves με πρωταγωνιστές τους developers του.

Το βίντεο διαρκεί μια ολόκληρη ώρα και παρουσιάζει τα εντυπωσιακά γραφικά του Sea of Thieves σε 4Κ ανάλυση.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

To alpha στάδιο έληξε χτες και η εταιρεία ανακοίνωσε πως όλοι όσοι συμμετείχαν στην alpha λαμβάνουν τον τίτλο “Founder”, ο οποίος παρέχει ένα αποκλειστικό εικονίδιο για τα forums και άμεση πρόσβαση στην beta έκδοση του Sea of Thieves όταν αυτή ξεκινήσει στις αρχές του 2018

 

Το Sea of Thieves θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One τον Μάρτιο του 2018.

Δείτε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Sea of Thieves και συζητήστε περισσότερα στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 30/04/2017 10:17
΄Θέλω πολύ να παίξω αυτό το παιχνίδι! Πιστεύω θα είναι απίστευτα διασκεδαστικό.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 12/06/2017 04:28
Δείχνει να έχει τη φάση του το παιχνιδάκι, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά λόγω της συνεργασίας μεταξύ των παικτών.
#3 ashbringer (Level 25) 12/06/2017 08:38
Υπέροχο gameplay.H συνεργασία των παικτών είναι το πιο δυνατό του στοιχείο.
#4 ashbringer (Level 25) 21/08/2017 07:10
Η δυνατότητα cross-platform θα βοηθήσει πάρα πολύ τους παίκτες να συνεργαστούν μεταξύ τους.Πιστεύω ότι το sea of thieves θα έχει μεγάλη επιτυχία.
Notification