Dead Island Definitive Edition

Hot
ΣΤ
ΣΤ

ΣΤ  

The absurd hero
 
0.0 ()
2
Dead Island Definitive Edition

Dead Island Definitive Edition

Επανέκδοση με βελτιωμένα γραφικά.

Η Deep Silver ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Dead Island Definitive Edition.

Πρόκειται για επανέκδοση της σειράς για PC, PS4 και Xbox One και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου. Το πακέτο περιέχει το Dead Island, το Dead Island: Riptide και ένα 16-bit retro side-scroller εν ονόματι Dead Island: Retro Revenge. Επίσης συμπεριλαμβάνονται όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει για τα δύο games.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Όλα τα games του πακέτου θα τρέχουν σε 1080p με 30 frames ανά δευτερόλεπτο, βελτιωμένα textures, καλύτερα models, καινούριο σύστημα φωτισμού και κοινό user interface για τα Dead Island και Dead Island: Riptide.

Στο μεταξύ το Dead Island 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη από άγνωστη εταιρία μιας και η εταιρία ανάπτυξης Yager Development που το είχε αναλάβει παραιτήθηκε πέρυσι.

Διαβάστε το review του Dead Island: Riptide από τον Γρηγόρη Βούλγαρη. Για εκτενέστερη συζήτηση μπείτε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood King (Level 25) 04/03/2016 20:16
Απλά θεικό πακέτο, εγώ σταμάτησα την σφαγή σαπισμένων κορμιών στο πρώτο Dead Island και θέλω πολύ να ασχοληθώ με το sequel αλλά και το side scroller που μου "μυρίζει" old school έπος.
Notification