Battletoads

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Battletoads

Battletoads

Έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/11/14] Η δημοφιλής σειρά Battletoads, που ήταν στο NES ένα από τα δυσκολότερα games όλων των εποχών, επανέρχεται δυναμικά!

Τα δικαιώματά της έχει η Rare Ltd., Βρετανική εταιρεία ανάπτυξης, που βρίσκεται στην κατοχή της Microsoft. Η τελευταία κατοχύρωσε τα δικαιώματα του επόμενου Battletoads, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε κάποια στιγμή μια HD επανακυκλοφορία ή κάποιο reboot

Το Battletoads είχε σχεδιαστεί με στόχο να "χτυπήσει" τα Teenage Mutant Ninja Turtles το 1991. Πέρα από το NES κυκλοφόρησαν εκδόσεις για Game Boy, Amiga, Mega Drive και Game Gear.

Διαβάστε στη στήλη Press Start το Top 10 με τα πιο δύσκολα games όλων των εποχών.

[UPDATE: 22/1/15 - Ο Phil Spencer με μπλούζα Battletoads] Πόσοι από εσάς παρατηρήσατε ότι ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, φορούσε χθες μπλούζα Battletoads στο Windows 10 event;

Όταν ρωτήθηκε για την μπλούζα από το Gamespot αρκέστηκε στο να πει: "Δεν νομίζω ότι έχω φορέσει μπλούζα για κάτι που θα ήταν ψεύτικο". Όπως αντιλαμβάνεστε, κάτι ετοιμάζεται και θα το μάθουμε σίγουρα στο μέλλον. Άραγε στη φετινή E3; Γεγονός είναι πάντως ότι η εταιρεία ανάπτυξης RARE ανέφερε ότι το 2015 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για αυτήν.

[UPDATE 2: 5/3/15 - Battletoads teaser του Shovel Knight] Τα Battletoads θα εμφανιστούν στο γνωστό 2D Platform Shovel Knight, στην έκδοση για το Xbox One.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Microsoft (η οποία έχει τα δικαιώματα) ετοιμάζει την επίσημη επιστροφή τους...και απλά ανάβει τα αίματα!

[UPDATE 3: 11/6/18 - Ανακοινώθηκαν και επίσημα] Η Microsoft ανακοίνωσε επιτέλους την επιστροφή του Battletoads.

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει Co-op 2-3 παικτών και 4K gameplay με 2.5D γραφικά.

[UPDATE 4: 10/6/19 - Gameplay trailer] Στα πλαίσια της E3 2019 παρουσιάστηκε gameplay trailer του Battletoads. Παρότι διαρκεί μόλις ένα λεπτό μας κάνει σαφές ότι το gameplay του παιχνιδιού θα παραμείνει αυτό ενός κλασικού Beat Ém Up. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 5: 6/7/20 - Έλαβε την πρώτη ηλικιακή αξιολόγηση] Το Battletoads έλαβε την πρώτη του ηλικιακή αξιολόγηση στη Βραζιλία, σύμφωνα με το Gematsu.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του να πλησιάζει.

Το Battletoads θα κυκλοφορήσει για Xbox One. Συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic και δείτε όλες τις ανακοινώσεις της Microsoft στη συνέντευξη τύπου της στην E3 2018.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mr.Dododi (Level 25) 11/11/2014 20:32
Ανυπομονώ γι αυτή τη κυκλοφορία. Η έκδοση του NES ήταν απίστευτα δύσκολη αλλά το game τα έσπαγε! Για να δούμε τι θα κάνει η Rare γιατί με το Killer Instinct ανέβασε το πήχη στο μέγιστο!
#2 NoGood! (Level 24) 12/11/2014 15:21
Το'χω στο Game Boy και ακόμα παίζω που και που.Το περιμένουμε με αγωνία για Hd! :lol:
Notification