Press Start: Ποιο είναι το αγαπημένο σας single-player game;

Hot
Press Start: Ποιο είναι το αγαπημένο σας single-player game;

Press Start: Ποιο είναι το αγαπημένο σας single-player game;

Τα Star Wars Jedi: Fallen Order και Resident Evil 2 είναι κορυφαία σε πωλήσεις.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων gamers προτιμούν τα single-player games σε σχέση με τα multiplayer games. Στην έρευνα συμμετείχαν 204 gamers εκ των οποίων το 78% δήλωσε την προτίμησή του στα single-player games, κάτι το οποίο ενδέχεται να επηρεάστηκε από το μικρό ποσοστό των συμμετεχόντων (6,3%) οι οποίοι ήταν κάτω από 18 ετών, καθώς οι μικρότεροι σε ηλικία gamers μεγάλωσαν στην εποχή όπου τα online multiplayer games ακμάζουν. Ενδιαφέρον έχει ότι το 37,2 % των συμμετεχόντων παίζουν σε κονσόλα PlayStation, στην δεύτερη θέση βρίσκονται οι PC gamers με ποσοστό 35,2% ενώ στην τρίτη και την τέταρτη θέση βρίσκονται οι κονσόλες Xbox και Nintendo με ποσοστά 18,6% και 8,8% αντιστοίχως. Σύμφωνα με έρευνα της Media Research στην οποία συμμετείχαν gamers από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Γερμανία, την Γαλλία, την Σουηδία, την Βραζιλία και την Νότια Κορέα, οι gamers μικρότερης ηλικίας φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη προτίμηση στα online multiplayer games ενώ η προτίμηση στα single-player games ήταν εμφανώς μεγαλύτερη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Για παράδειγμα στις ηλικίες 55 και άνω το 73% απάντησε ότι προτιμάει τα single-player games.

Προσωπικά μεγάλωσα με κονσόλες όπως το Atari και το PS1 στα οποία δεν υπήρχε η έννοια του online multiplayer, αλλά υπήρχαν πολλά games στα οποία ήταν εφικτό το local multiplayer συνδέοντας ένα χειριστήριο είτε στο LAN ενός internet cafe της εποχής. Ένα από τα αγαπημένα μου single-player εκείνης της εποχής ήταν το Prince of Persia: The Sands of Time διότι ήταν το πρώτο video game το οποίο είχα στο PS2 και η διαφορά στα γραφικά και τα mechanics ήταν τεράστια σε σχέση με την προγενέστερη κονσόλα. Το αγαπημένο μου όμως single-player ως παιδί ήταν το Pro Evolution Soccer 6 και συγκεκριμένα το Master League mode καθώς μπορούσα να παίζω ατελείωτες ώρες χωρίς να βαρεθώ καθόλου. Σε πιο πρόσφατες κυκλοφορίες μου αρέσανε πολλά games όπως το The Witcher 3, το God of War, το Red Dead Redemption όμως ως αγαπημένο θα επιλέξω το Skyrim με διαφορά. Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας single-player game; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Ποια τηλεοπτική σειρά θα θέλατε να γίνει video game;
Το νέο τρόπαιο του League of Legends σχεδιάζεται από την εταιρεία κοσμημάτων Tiffany & Co.
Users A10: VR Gaming

To πιο πρόσφατο user Blog
Πειράματα στο Διάστημα από τον Professor_Severus_Snape 

Το πιο πρόσφατο user Review
Stray από τον Γιάννη Παπαστεργίου

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification