Press Start: Θα παίζατε games αν είχαν διαφημίσεις;

Hot
Press Start: Θα παίζατε games αν είχαν διαφημίσεις;

Press Start: Θα παίζατε games αν είχαν διαφημίσεις;

Η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στο κατώφλι των gamers.

Οι διαφημίσεις έχουν εισχωρήσει σε κάθε γωνιά του internet και όχι μόνο. Όλα τα social media και τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούνται με κάθε τρόπο ώστε να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες προς τους χρήστες και η αποτελεσματικότητά τους είναι εμφανής. Το YouTube προβάλει διαφημίσεις κατά την διάρκεια των video εδώ και χρόνια ενώ το ίδιο έχει υιοθετήσει και το Facebook. Το Instagram και το TikTok εμφανίζουν στους χρήστες διαφημίσεις οι οποίες πιθανώς τους ενδιαφέρουν ενώ στην τηλεόραση προβάλλονται διαφημίσεις τόσο πριν και μετά το περιεχόμενο αλλά και μέσα σε αυτό. Τα mobile games έχουν ήδη ενσωματώσει διαφημίσεις ώστε να αυξηθούν τα κέρδη των εταιρειών ανάπτυξης ενώ μερικά προσφέρουν την δυνατότητα απενεργοποίησής τους μέσω πληρωμής. Συνδρομητικές υπηρεσίες και εφαρμογές χρησιμοποιούν επίσης τις διαφημίσεις ενώ δεν είναι απίθανο σύντομα να δούμε διαφημίσεις και στα console και PC games ακόμα συχνότερα, κάτι το οποίο θα δυσανασχετούσε τους περισσότερους.

Προσωπικά δεν θα ήθελα να παίζω κάποιο game και να πετάγεται διαφήμιση αλλά ούτε και να χρειάζεται να παρακολουθήσω κάποια διαφήμιση ώστε να κερδίσω κάποιο πλεονέκτημα στο gameplay μου. Το σίγουρο είναι ότι θα χαλούσε την συνολική εμπειρία και θα υπονόμευε στα μάτια μου τόσο το ίδιο το game αλλά και την εταιρεία ανάπτυξης η οποία εισήγαγε διαφημίσεις. Τα AAA games δεν θεωρώ ότι θα υιοθετήσουν τέτοιου είδους διαφημίσεις, αλλά θα χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο περίτεχνα όπως άλλωστε κάνουν ήδη. Για παράδειγμα τα παπούτσια μεγάλων αθλητικών εταιρειών διαφημίζονται μέσω του FIFA 22 ενώ πλέον διαφημίζονται και influencers μέσω του δημοφιλούς video game της EA Sports. Εσείς θα παίζατε games αν είχαν διαφημίσεις; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Θεωρείτε ότι ο ΑΝΤ1 θα πρέπει να αποζημιώσει τον Hideo Kojima;
Ο Shroud επιστρέφει στα eSports ως Pro παίκτης στο Valorant
Εφιάλτης στου Κοτζίμα

To πιο πρόσφατο user Blog
Assassins στη χώρα των Μαχαραγιάδων από τον Professor_Severus_Snape 

Το πιο πρόσφατο user Review
Martha is Dead από τον Axilleas Loizidis

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification