Press Start: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας εχθρός από games που έχετε παίξει;

Hot
Βασίλης Κτενίδης
 Press Start: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας εχθρός από games που έχετε παίξει;

Press Start: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας εχθρός από games που έχετε παίξει;

Ο χαρακτήρας που αν μπορούσατε θα τον επιλέγατε και ως πρωταγωνιστή.

Οι ήρωες των video games έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια παικτών ανά τον κόσμο. Χαρακτήρες όπως οι Crash Bandicoot, Kratos, Master Chief, Nathan Drake, Geralt of Rivia, Ezio Auditore και πολλοί ακόμη έχουν καταφέρει να βρουν μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των παικτών, τι συμβαίνει όμως με τους ανταγωνιστές ή αλλιώς εχθρούς;

Στα περισσότερα games οι ανταγωνιστές αποτελούν τους κακούς της υπόθεσης. Μοχθηροί χαρακτήρες οι οποίοι έχουν στόχο να καταστρέψουν τον κόσμο ή να εμποδίσουν τον εκάστοτε ήρωα να εκπληρώσει τους στόχους του. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για αντιπαθητικές φιγούρες και χαρακτήρες οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί ώστε να μας κάνουν την ζωή δύσκολη, όμως είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα στους εχθρούς που έχετε αντιμετωπίσει, κάποιος θα έχει κερδίσει και την συμπάθειά σας. Από τον πελώριο δράκο Alduin του The Elder Scrolls, στον ψυχοπαθή Joker των Batman Arkham και τον εκπεσόντα Sephiroth του Final Fantasy υπάρχει μία μεγάλη λίστα από ενδιαφέροντες ήρωες οι οποίοι ενδέχεται να κατάφεραν να σας κάνουν να τους συμπαθήσετε με τον τρόπο τους.

Προσωπικά αν έπρεπε να διαλέξω τους villains που συμπαθώ περισσότερο θα συμπεριλάμβανα σίγουρα τους Vaas από το Far Cry, Heihachi και Kazuya Mishima από το Tekken, τον Illidan Stormrage από το World of Warcraft με αγαπημένο όλων με διαφορά τον Doctor Neo Cortex από το Crash Bandicoot. Εσείς τρέφετε συμπάθεια για κάποιον εχθρό από τα games που έχετε παίξει; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

 

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας multiplayer χάρτης;
Top 10: Τα πιο δύσκολα games όλων των εποχών

To πιο πρόσφατo user Blogs
Φονικό ψύχος από τον Professor_Severus_Snape

Το πιο πρόσφατο user Review
Dead by Daylight από τον Aνέστης Αδαμίδης

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification