Press Start: Πόσες ώρες σερί αντέξατε παίζοντας ένα game;

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Press Start: Πόσες ώρες σερί αντέξατε παίζοντας ένα game;

Press Start: Πόσες ώρες σερί αντέξατε παίζοντας ένα game;

Λιώσιμο στα World of Warcraft, Lineage II και Warcraft 3.

Όταν η NCSoft κυκλοφόρησε το 2004 το Lineage II, δεν περίμενα ότι θα κολλήσω τόσο πολύ μαζί του. Η τρέλα των MMORPG για την παρέα είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά με το MU Online, το οποίο απαιτούσε ώρες ολόκληρες από grinding για να έχεις κάποια πρόοδο στα μετέπειτα levels. Πείτε με μουρλό, αλλά μου αρέσει το grinding, αρκεί αυτό να σου προσφέρει μετά αμοιβές για να αξίζει ο κόπος σου. Μετά το MU Online λοιπόν, έρχεται το Lineage II και με την παρέα ξεκινάμε δειλά δειλά το ταξίδι μας στον κόσμο που είχε δημιουργήσει η κορεάτικη εταιρεία.

Αυτό το ταξίδι κράτησε αρκετά χρόνια, κυρίως λόγω των ελληνικών private servers που άνοιγαν τότε (πολλοί θα θυμάστε τον Noobwars) και καθ’ όλη την πορεία, λιώναμε για αρκετές ώρες είτε κάνοντας level up, είτε μαζεύοντας materials για το crafting. Το 2005 είχαμε ξεκινήσει και το World of Warcraft, το οποίο έπαιζα έως και λίγους μήνες πριν την διάθεση του Wrath of the Lich King expansion. Raids, dungeons, open world PvP και crafting ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα, ενώ μου άρεσε πολύ να εξερευνώ και τον κόσμο του WoW, μιας και είχα ήδη μια ιδιαίτερη αγάπη για το σύμπαν της Blizzard από την κυκλοφορία των Warcraft 2 και (περισσότερο) Warcraft 3. Το τελευταίο είναι από τα λίγα μη MMORPG games για το οποίο έχω αφιερώσει τόσες πολλές ώρες, όχι μόνο στο ανταγωνιστικό multiplayer, αλλά και στα custom maps όπως τα DotA, Legion TD και πολλά Hero Defense custom games. Στα παραπάνω games έχω λιώσει για περισσότερες από εννέα ώρες σερί και πολλές φορές αυτό γινόταν για αρκετές ημέρες.

Εσείς πόσες ώρες σερί αντέξατε παίζοντας ένα game; Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Μόνιμες στήλες προηγούμενης εβδομάδας:
Δευτέρα: Press Start - Υπάρχει μέλλον για τις φορητές κονσόλες; (Γιώργος Λόλας)
Κυριακή: Users - Users 8: Η επιστροφή (Μάνος Γρυπάρης)

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 17/09/2018 14:48
Κάτι 16ωρα με Titan Quest, Oblivion, Skyrim, όταν ήμουν φοιτητής, χαμός. Τα τελευταία χρόνια μόνο το Σ/Κ αν δεν έβγαινα καθόμουν αρκετές ώρες αλλά όχι τόσες όσο τότε.
#2 Nocturnius (Level 9) 17/09/2018 16:51
Αυτο που θυμαμαι ειναι ως φοιτητης εκανα 18 ωρες σερι Diablo 2 online...απο εκει και περα ειλικρινα τα εχω διαγραψει απο το μυαλο μου,αλλα σιγουρα εχω κανει 12ωρα στο WoW και στο L2 farm,raid,pvp και ο,τι αλλο φανταζεστε
#3 Golion (Level 8) 17/09/2018 21:36
Για πλάκα 12ωρα με Might & Magic 6:The Mandate Of Heaven!
#4 Blood Prince (Level 30) 18/09/2018 04:31
Εξαρτάται για τι game μιλάμε....αν μιλάμε για Bloodborne Dark Souls μετά από 6 ώρες νιώθω κουρασμένος...σ το Skyrim έχω παίξει 12 ώρες σίγουρα συνεχόμενα,καθώ ς έκανα βόλτα με το άλογο και χάζευα το τοπίο.

Εγώ βέβαια ως προπτυχιακός φοιτητής δεν έπαιζα τόσο...βασικά ή σε καφετέριες ήμουν ή κομματόσκυλο ή έβλεπα DVD όταν δεν διάβαζα...αλλά επειδή ήμουν τακτικός με τα μαθήματα μου ...δεν είχα χρόνο να παίξω πολλές ώρες.......αφού έκλεισα τα 30 και μετά άρχισα να λιώνω τα Videogames καθώς το 2015 που έκλεισα τα 30 αγόρασα καινούργιο Laptop λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και με την ευκαιρία άρχισα να παίζω καινούργια παιχνίδια και φέτος για πρώτη φορά Κονσόλα.
Notification