10 χρόνια μετά 9: Συνέντευξη - Ο πρώτος Έλληνας Kratos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
10 χρόνια μετά 9: Συνέντευξη - Ο πρώτος Έλληνας Kratos

10 χρόνια μετά 9: Συνέντευξη - Ο πρώτος Έλληνας Kratos

Θυμόμαστε την πρώτη αποκλειστική μας συνέντευξη.

Στο νέο βίντεο του GameWorld θυμόμαστε παρέα την πρώτη αποκλειστική μας συνέντευξη. Πρόκειται για τον πρώτο Έλληνα voice actor του Kratos, Κωνσταντίνο Σεραφειμίδη, ο οποίος χάρισε την φωνή του στον δημοφιλή ήρωα στο God of War: Ascension.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επίσης, αυτό το Σάββατο σας έχουμε ένα ακόμη επεισόδιο του "10 χρόνια μετά", που αφορά το πρώτο πάρτι μασκέ που κάναμε στο Superfly Cafe. Το συγκεκριμένο επεισόδιο, καθότι δεν έχει πολύ σχολιασμό, θα ανέβει στο προσωπικό μου κανάλι στο YouTube.

Όπως πάντα σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τα σχόλιά σας, όχι μόνο αυτά τα 10 χρόνια, αλλά και στα πρώτα μας χρόνια αλλά και όσα ακολουθήσουν.

Δείτε επίσης το προηγούμενο επεισόδιο της σειράς "10 Χρόνια Μετά" με την Χριστιάνα για πρώτη φορά μπροστά από την κάμερα του GameWorld και συζήτησε για την στήλη 10 χρόνια μετά στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification