Δώσε...Kick στο Twitch

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Δώσε...Kick στο Twitch

Δώσε...Kick στο Twitch

Γιατί ένα cancel αξίζει στο μέσο της Amazon που λογοκρίνει.

Τα τελευταία χρόνια η λογοκρισία του Twitch.tv δεν έχει προηγούμενο. Οι όροι χρήσης του Twitch έχουν γίνει τόσο politically correct που πλέον τα bans πέφτουν...απλά χωρίς λόγο.

Αυτό το έχουμε δει φυσικά και για πολύ μεγάλους streamers, όπως οι Dr. Disrespect, Pewdiepie, Amouranth και πολλοί άλλοι. Δείτε το παρακάτω βίντεό μας το οποίο παρουσιάσει όλη την woke ατζέντα που προωθεί το Twitch, ακόμα και την αδιαφορία του για...κυκλώματα παιδεραστείας (!) και θα καταλάβετε γιατί η συγκεκριμένη υπηρεσία streaming είναι ακατάλληλη.

Το Kick.com  είναι σίγουρα μια πολύ καλύτερη επιλογή για κάποιον streamer, μιας και δεν έχει λογοκρισία και επιπλέον δίνει το 95% των εσόδων στους δημιουργούς και όχι το 70% και...50-50 μετά τις 100.000 δολάρια.

Παράλληλα με το βίντεο, υπήρξε και ban του Kick.com στην Ελλάδα για λόγους...τζόγου. Θα έρθουμε σε επικοινωνία με την Ελληνική Επιτροπή Παιγνίων διότι εδώ έχουμε μία πρωτοφανή κατάσταση που θυμίζει λίγο...την εποχή με τα φρουτάκια, όταν αποσύρθηκαν τα Arcade.

Δείτε πως ο ένας μετά τον άλλο μεγάλοι streamers πηγαίνουν από το Twitch στο Kick. Συζητήστε για το Kick.com στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification