Νέα reviews του GameWorld σε παλιότερα games

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Νέα reviews του GameWorld σε παλιότερα games

Νέα reviews του GameWorld σε παλιότερα games

Ξεμπερδεύουμε με παλιότερες υποχρεώσεις.

Με αυτό το Editorial θα ήθελα να διευκρινίσω τι ισχύει με τον τομέα των Reviews του GameWorld.

Κατά καιρούς διαβάζετε reviews για παλιότερα games που ανεβάζουμε. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι διότι θέλουμε να καλύψουμε σημαντικά games, τα οποία είτε δεν είχαν γραφτεί πριν ξεκινήσει το GameWorld την λειτουργία του (2005), είτε τα games αυτά κυκλοφόρησαν τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του GameWorld και δεν είχαμε προλάβει τότε να τα γράψουμε, είτε λόγω έλλειψης συντακτών, είτε διότι (τότε) δεν είχαμε την εμπειρία του να μπορούμε να εντοπίζουμε νέα indie games.

Σε κάθε περίπτωση, τα games αυτά των προηγούμενων ετών που σας χρωστάμε σε review δεν είναι triple-a τίτλοι πρώτης γραμμής, αλλά κυρίως indie games που δεν έγιναν τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό, αλλά είναι γνωστά στους indie gamers και κυρίως έχουν υψηλές βαθμολογίες. Δηλαδή αξίζουν της προσοχής σας.

Στο GameWorld έχουμε την τακτική να μην γράφουμε reviews για games που δεν θεωρούνται καλές αγορές. Προτιμάμε κυρίως τίτλους του 7+ ανεξάρτητα από το είδος τους ή από το format τους. Μάλιστα, είμαστε το μόνο μέσο που δίνει έμφαση σε όλα τα είδη των games (ειδικά στα online, με τα οποία για έναν περίεργο λόγο δεν ασχολούνται τα περισσότερα ελληνικά μέσα) και σε όλα τα format (ακόμα και mobile games).

Με την ίδια αυτή τακτική θα συνεχίσουμε. Τουλάχιστον, είμαστε περήφανοι για τα reviews μας, διότι είμαστε επίσης το μόνο μέσο που έχει ασχοληθεί με όλα τα retro games, από το ξεκίνημα του gaming μέχρι σήμερα. Έχουμε κριτικές από τα πρώτα games που βγήκαν στην βιομηχανία (Spacewar, Pac-Man, Space Invaders, Tetris) μέχρι το σήμερα. Θεωρούμε ότι από τα σημαντικότερα games δεν μας έχει ξεφύγει σχεδόν τίποτα. Όλα αυτά προκειμένου οι gamers να γνωρίζουν τι προηγήθηκε χρονολογικά, αλλά και να μπορούν να βρουν αυτό που θέλουν μέσω του εκτενούς συστήματος αναζήτησης που έχουμε στα Reviews και που θα αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο.

Τα retro games
Κάνοντας υπολογισμό των retro games που χρωστάμε, αυτή τη στιγμή έχουμε 26 games τα οποία θεωρούνται retro (χρονολογίας από NES και παλιά PC μέχρι PS2/Xbox). Από όλα αυτά, τα 20 θεωρούνται αρκετά σημαντικοί τίτλοι. Θα καλυφθούν με γραπτά reviews στο μέλλον, κάτι που πιστεύουμε ότι θα πάρει περίπου 1-2 χρόνια. Θα σας ενημερώσουμε όταν τα reviews αυτά ολοκληρωθούν.

Τα προηγούμενα χρόνια
Στη συνέχεια και παράλληλα με τα νέα games που βγαίνουν αυτές τις ημέρες, θα ακολουθήσουν reviews και για games παλαιότερων ετών. Σημειώνουμε ανά έτος τα games που λείπουν και τα καλύπτουμε με εκτενή reviews. Από την συγκεκριμένη λίστα, έχουμε σημειώσει μέχρι στιγμής γύρω στα 100 games, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν βαθμολογίες 7.5+ τα οποία θα πρέπει να γραφτούν.

Το σήμερα
Για να φτάσουμε στο τώρα, μας περιμένει ένα δύσκολο φθινόπωρο, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Η συντακτική ομάδα του GameWorld αναζητά όχι μόνο συντάκτες που θα γράφουν ειδήσεις αλλά και reviewers. Στις αρχές της χρονιάς ξεπεράσαμε τα 3.000 reviews και έχουμε βάλει στόχο για το επόμενο...χιλιάρικο. Πάντοτε με αυστηρές κριτικές και σεβασμό προς τους gamers που θα δαπανήσουν τα χρήματά τους.

Θέλετε να γίνετε μέρος της προσπάθειας του GameWorld; Πως θα σας φαινόταν να λαμβάνετε τα νέα games της αγοράς δωρεάν και να αμοίβεστε καθώς θα γράφετε για τα αγαπημένα σας games. Γίνετε μέρος της συντακτικής ομάδας. Στείλτε το email σας στο info [ατ] gameworld.gr.

Δείτε συνεντεύξεις των συντελεστών του GameWorld σε διάφορα μέσα και στείλτε τις ιδέες και τις προτάσεις σας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification