Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο gaming και το 2021!

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο gaming και το 2021!

Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο gaming και το 2021!

Από τις κορώνες στην ένατη γενιά.

Αυτό το 2020 πραγματικά τα είχε όλα.

Από την πανδημία και τις πρώτες δύο κονσόλες 9ης γενιάς, μέχρι και τις πιο αμφιλεγόμενες κυκλοφορίες που έχουμε δει.

Σε σύγκριση με όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, το έτος που αφήνουμε πίσω μας μπορούμε να πούμε ότι κινήθηκε σε θέμα ποιότητας νέων games στα ίδια πλαίσια με το 2019 και σίγουρα ήταν υποδεέστερο του 2018, όπως ψηφίσατε στο σχετικό γκάλοπ του GameWorld chat.

Τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε δυστυχώς ο κορωνοϊός. Μία πανδημία που μετράει 1,8 εκατομμύρια νεκρούς παγκοσμίως (παρά τα μέτρα καραντίνας) και επηρεάζει άμεσα τις ζωές μας αλλά και εταιρείες που αναγκάζονται να κλείσουν. Αυτό φυσικά επηρέασε και την gaming βιομηχανία, καθώς κάποια λανσαρίσματα έμειναν πίσω σε πολλούς τομείς, μιας και οι developers δούλευαν από το σπίτι, ενώ και τα αποθέματα κονσολών ένατης γενιάς εξαντλήθηκαν, με αποτέλεσμα οι Έλληνες gamers να έχουν προπαραγγείλει PS5 και Xbox Series X, αλλά οι περισσότεροι να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν, ακόμα και για προπαραγγελίες Σεπτεμβρίου.

Δεν έπιασαν...ούτε το 9!
Αν δεν με απατάει η μνήμη μου, την χρονιά που αφήνουμε πίσω μας κανένα από τα games τα οποία κάναμε review δεν έπιασε έστω ένα 9/10. Αυτό επιβεβαιώνει τα παραπάνω δεδομένα. Το The Last of Us: Part II είχε 8.8, ενώ Persona 5 και Demon's Souls remake κράτησαν από ένα 8.7.

Λόγω της καραντίνας, η gaming βιομηχανία το 2020 έχει πλέον πλησιάσει τα 200 δις τζίρο, ξεπερνώντας κινηματογράφο και αθλητισμό μαζί. Άτομα τα οποία δεν είχαν ξαναπαίξει games στη ζωή τους, το έκαναν το έτος που μας πέρασε. Στην Αμερική οι νέοι gamers ήταν το...79%! Ψήστε τους γονείς και τους παππούδες σας. Σίγουρα θα βρουν το gaming ενδιαφέρον.

Η αναβάθμιση του GameWorld
Τον Οκτώβριο πραγματοποιήσαμε ένα upgrade στο λειτουργικό σύστημα του server μας και η ταχύτητα του site αυξήθηκε σημαντικά. Συν τις άλλοις, λόγω της καραντίνας, η επισκεψιμότητα του GameWorld κυριολεκτικά διπλασιάστηκε και έφτασε πλέον σταθερά σε εξαψήφιους unique επισκέπτες το μήνα.

Όσον αφορά στο κανάλι του GameWorld στο YouTube, συνεχίσαμε επιτυχημένες σειρές (όπως το "Πριν το αγοράσετε/5 facts") και παρουσιάσαμε πολλές νέες σειρές, όπως το "Κάτσε να στα πω" και το "Spoiler Maniacs". Μέσα στο 2020 σας ετοιμάζουμε πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Τι ακολουθεί;
Το 2021 η ανθρωπότητα ελπίζει να απαλαγεί από τον κορωνοϊό και να μπορούμε πλέον να κυκλοφορούμε ελεύθεροι, χωρίς περιορισμούς ή έστω με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μέχρι να είμαστε απολύτως βέβαιοι. Παράλληλα, ελπίζουμε όλος ο κόσμος να επιστρέψει στις δουλειές του σε κανονικούς ρυθμούς. Διότι καλό το gaming, αλλά υπάρχουν κι άνθρωποι που έχουν χάσει τις δουλειές τους, οι οποίες έχουν να κάνουν με εστίαση, διασκέδαση, τουρισμό και άλλες εργασίες και ζουν με επιδόματα. Μακάρι λοιπόν όλοι μας να επανέλθουμε πλήρως.

Όσο για τις νέες τάσεις της ένατης γενιάς, η κόντρα Sony vs Microsoft αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και τα launch games των δύο κονσολών ήταν αρκετά χαλαρά (στην περίπτωση της Microsoft ανύπαρκτα) και μένει να δούμε τι νέα exclusives θα μας παρουσιάσουν το 2021. Το συνδρομητικό gaming μοντέλο πάντως θα συνεχίσει να υφίσταται και θα προτιμηθεί από ολοένα και περισσότερους publishers. Ελπίζουμε να μην ισχύσει το ίδιο με τα Loot boxes.

Όλα αυτά ασφαλώς αποτελούν εκτιμήσεις. Αναμένουμε και τις δικές σας για το πως βλέπετε το gaming από εδώ και πέρα.

H συντακτική ομάδα του GameWorld σας εύχεται Καλή Χρονιά! Ελπίζουμε να έχετε ένα 2021 γεμάτο υγεία, ευτυχία και gaming διασκέδαση και να περνάτε καλά, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας η οποία αυξήθηκε περισσότερο από ποτέ και βέβαια για τις ευχές σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood Prince (Level 30) 31/12/2020 21:19
Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2021 με υγεία πάνω απ'όλα.
#2 +1 Skeagga (Level 19) 31/12/2020 21:39
Ας ελπίζουμε σε ένα νέο έτος, με υγεία αλλα και καλύτερα games και περισσότερα PS5 ❤ Καλή χρονιά σε ολους!
#3 +1 KingLoi (Level 23) 01/01/2021 01:51
Καλή χρονιά με υγεία το 2021!!
#4 ashbringer (Level 25) 01/01/2021 07:56
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία ,ευτυχία ,αγάπη για όλο τον κόσμο.
#5 TheReaper (Level 23) 01/01/2021 19:21
Καλή χρονιά μάγκες, χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα. Να είμαστε καλά, γιατί οι καιροί είναι περίεργοι και δεν είμαστε για πειράματα.
Notification