• Ειδήσεις
  • Retro
  • Married with Children (Παντρεμένοι με παιδιά): Retro NES game που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Married with Children (Παντρεμένοι με παιδιά): Retro NES game που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Married with Children (Παντρεμένοι με παιδιά): Retro NES game που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Married with Children (Παντρεμένοι με παιδιά): Retro NES game που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Αναπτυσσόταν μέχρι και το 1990.

Η κωμική σειρά Married...With Children (Παντρεμένοι με Παιδιά) του καναλιού Fox (1987 - 1997), την οποία μάθαμε μέσω του ΑΝΤ1, είχε παγκόσμια απήχηση. Ωστόσο, αυτό που λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει και σε video game και συγκεκριμένα για το NES.

Η εταιρεία Sharedata είχε το παιχνίδι σε ανάπτυξη και σκόπευε να το κυκλοφορήσει, χωρίς όμως να έχει τα δικαιώματα. Το παιχνίδι είχε gameplay παρόμοιο με την σειρά Leisure Suit Larry, δηλαδή ήταν ένα Adventure "αυστηρά για ενήλικες", στο οποίο υποθέτουμε ότι θα υπήρχαν και...άφθονα σεξουαλικά υπονοούμενα, μιας και η σειρά είχε τρελό χιούμορ! Άραγε θα μπορούσατε να...κερατώσετε τον/την σύζυγο ή τον/την σύντροφό σας; Ποιος ξέρει.

married with children 1990 nes

Για το εν λόγω Adventure δεν υπάρχουν screenshots, καθώς η κεντρική εικόνα αυτού του άρθρου προέρχεται από ένα υποτιθέμενο gameplay video που κυκλοφορεί στο YouTube. Το παιχνίδι είχε αναφερθεί σε τεύχος του περιοδικού Game Player το 1990.

Η σειρά Married...with Children θα επιστρέψει ως animated σειρά, σύμφωνα με το Deadline και μάλιστα σε αυτή θα συμμετέχουν οι αρχικοί ηθοποιοί!

Διαβάστε τα reviews της σειράς Leisure Suit Larry και συζητήστε για το Retro game Married with Children στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification