Sonic Kart 3DX

Sonic Kart 3DX

Sonic Kart 3DX

Το χαμένο στον χρόνο Racing της Sega.

Ένα από τα Sonic games τα οποία ενδεχομένως να μην γνωρίζουν ούτε οι υποστηρικτές του δημοφιλούς ήρωα, αποτελεί το Sonic Kart 3DX. Το mobile game αποτέλεσε αποκλειστικότητα της υπηρεσίας Sega Sonic Cafe στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όμως μετά το κλείσιμο της υπηρεσίας, το Sonic Kart 3DX ξεχάστηκε από τους περισσότερους.

Ένα κανάλι στο YouTube ανέβασε προσφάτως βίντεο από το gameplay του χαμένου Sonic Kart 3DX. Το κανάλι Person Wwho Uploads Vvideo ανέβασε το εν λόγω βίντεο τον Δεκέμβριο του 2020, όμως οι υποστηρικτές της σειράς το ανακάλυψαν σχεδόν μισό χρόνο αργότερα.

Το βίντεο δίνει μία ενδιαφέρουσα ανασκόπηση στο Sonic Kart 3DX. Σε άλλα νέα για τον Sonic, η τιμή των μετοχών ανεβαίνει, ένα sequel για την ταινία βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα και σύντομα ο αγαπημένος μας χαρακτήρας θα κλείσει τα 30 του έτη. Η Sega επιβεβαίωσε ότι θα δώσει το παρόν στην Ε3 2021 κάτι που ανεβάζει τις προσδοκίες για νέες ανακοινώσεις.

Διαβάστε σχετικά με τα Sonic games που αναμένονται μέσα στο 2021 και συζητήστε για το Sonic Kart 3DX στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification