• Ειδήσεις
  • Retro
  • Nintendo Gigaleak: Ακυκλοφόρητο Platform Super Donkey και στοιχεία για SNES games

Nintendo Gigaleak: Ακυκλοφόρητο Platform Super Donkey και στοιχεία για SNES games

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Nintendo Gigaleak: Ακυκλοφόρητο Platform Super Donkey και στοιχεία για SNES games

Nintendo Gigaleak: Ακυκλοφόρητο Platform Super Donkey και στοιχεία για SNES games

Πλήθος πληροφοριών αποκαλύφθηκε.

Ένα Nintendo gigaleak που διέρρευσε online, αποκαλύπτει ένα ακυκλοφόρητο 2D Platform με την ονομασία Super Donkey κι ένα πλήθος πληροφοριών για ήδη γνωστά SuperNES games.

Από την διαρροή πληροφοριών διέρρευσε source code (πηγαίος κώδικας) των developers με πράγματα τα οποία δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ανάμεσα στα games για τα οποία διέρρευσαν πληροφορίες συγκαταλέγονται τα Yoshi's Island, Super Mario Kart, Star Fox 2 κ.α.

Super Donkey
Το πιο ενδιαφέρον εύρημα είναι το Super Donkey. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα, ο οποίος μοιάζει με τον Stanley the Bugman από το Donkey Kong 3. Το συγκεκριμένο 2D Platform θυμίζει λίγο τον Mario καβάλα στον Yoshi. Γεγονός είναι πάντως ότι η Nintendo δεν το κυκλοφόρησε ποτέ.

Source code από γνωστά games
Από τον κώδικα που διέρρευσε, καταρχήν βλέπουμε ότι το Yoshi's Island prototype έχει διαφορετικά γραφικά στο user interface, μουσική από το Super Mario World και prefix από το Super Mario Bros.

 Επίσης, οι leaders βρήκαν και μία πρώιμη έκδοση του Super Mario Kart, χωρίς διαγράμμιση στην πίστα, χωρίς drifting και με ένα διαφορετικό μουσικό χαλί. 

 

Επίσης, ανακαλύφθηκε μέχρι και software από το Star Fox 2, για το οποίο ο developer που το είχε φτιάξει εξεπλάγη από την ικανότητα των hackers στο να αντλήσουν μια τέτοια πληροφορία.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τον Super Donkey και από κάτω τον Mario να βρίσκεται μέσα σε κάτι ανάμεσα σε γυναικεία μπότα με τακούνι.

 

Διαβάστε περισσότερα για τα 100 SNES που έδωσε δώρο η Ιαπωνία και συζητήστε για το SNES στο παρακάτω forum topic. Επίσης, συζητήστε για το Platform Super Donkey στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification