Dune Awakening

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Dune Awakening

Dune Awakening

Χτίσιμο βάσης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/8/22] Στα πλαίσια του Gamescom 2022 Opening Night Live παρουσιάστηκε το τρέιλερ του Dune Awakening, ενός Open World Survival MMO. Το αναπτύσσει η Funcom. 

Θα διασχίζετε τον πλανήτη Arrakis, θα καβαλάτε ή θα καταρρίπτετε sandworms και το σενάριο είναι εμπνευσμένο τόσο από τα games, όσο και από την πρόσφατη ταινία Dune του Denis Villeneuve.

Σύμφωνα με την Funcom, κάθε παίκτης θα έχει την ευκαιρία να «κατευθυνθεί σε τομείς που δεν έχουν χαρτογραφηθεί και να είναι ο πρώτος που θα ανακαλύψει μυστικά και πλούτη προτού οι καταιγίδες coriolis μετατοπίσουν ξανά την άμμο και αλλάξουν το τοπίο. Θα πρέπει να ξεφύγετε από sandworms, να χτίσετε το σπίτι σας, ξεκινώντας από καταφύγιο και φτάνοντας σε ισχυρή βάση και να διασχίσετε αμμόλοφους μέσα σε εμβληματικά οχήματα από το σύμπαν». 

Όταν δεν εξερευνούν το Arrakis με τα πόδια, οι παίκτες μπορούν να αναπτύξουν το harvester και να το προστατέψουν aπό αντίπαλες φατρίες σε "γρήγορο, θανατηφόρο αγώνα που αλλάζει απρόσκοπτα από θωρακισμένα αυτοκίνητα εδάφους σε ορνιθόπτερα στον ουρανό". Το δελτίο τύπου αναφέρει επίσης ένα είδος ranking μέσα στο παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να ανέβουν μέσω προσεκτικής σχεδίασης και δημιουργίας επιρροής.

"Το Dune: Awakening υπόσχεται πραγματικά να ζωντανέψει τον κόσμο του Dune με έναν συναρπαστικό νέο τρόπο", δήλωσε ο Sam Rappaport, αντιπρόεδρος Interactive Media. 

[UPDATE: 9/12/22 - Νέο τρέιλερ στα The Game Awards] Στα πλαίσια των The Game Awards 2022 η Funcom παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Dune Awakening, στο οποίο απ' ότι φαίνεται θα υπάρχει και σύνδεση με στοιχεία των βιβλίων και των ταινιών. Όπως για παράδειγμα...οι εφιάλτες που θα βλέπετε. Δείτε επίσης πλάνα από τον κόσμο του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 26/1/24 - Χτίσιμο βάσης] Η εταιρεία ανάπτυξης Funcom παρουσίασε ένα τρέιλερ για το MMO Survival Dune Awakening, στο οποίο βλέπετε το χτίσιμο βάσης. 

Θα μπορείτε να χτίσετε την δική σας βάση σε πολλά σημεία στο χάρτη, να την εξοπλίσετε με αμυντικά συστήματα και να την διακοσμήσετε εσωτερικά. Φυσικά θα υπάρχουν τα γιγάντια sandworms, θα πρέπει να κάνετε harvest νερό, να αναζητάτε καταφύγιο από τον καυτό ήλιο και βέβαια θα ψάχνετε το πολύτιμο spice.

To Dune Awakening θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X. Η πρώτη beta διεξήχθη στα τέλη του 2023 και θα διεξαχθούν πολλές ακόμη ανά περιόδους.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την beta στο DuneGames.com. Συζητήστε για το Dune Awakening στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification