Η EA θα φτιάξει το EA anti-cheat για το FIFA 23 στα PC

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η EA θα φτιάξει το EA anti-cheat για το FIFA 23 στα PC

Η EA θα φτιάξει το EA anti-cheat για το FIFA 23 στα PC

Λόγω του cross-play.

Μετά από την Activision Blizzard και το Call of Duty, η Electronic Arts ανακοίνωσε το EA AntiCheat (EAAC), ένα νέο εσωτερικά ανεπτυγμένο σύστημα κατά του cheating σε kernel-mode που θα κυκλοφορήσει αρχικά με την κυκλοφορία του FIFA 23 για PC στα τέλη του μήνα.

Το EA Anti-cheat, περιγράφεται επίσημα ως μια "λύση κατά της εξαπάτησης και κατά της παραβίασης σε kernel-mode". Η άφιξη του EAAC θα συμπέσει με την κυκλοφορία του FIFA 23, το οποίο φέρνει το cross-play σε PC, Xbox και PlayStation για πρώτη φορά. "Εκτός από το ότι η EAAC προστατεύει τους PC gamers από το cheating, προστατεύει και τους παίκτες κονσολών όταν παίζουν με τους PC gamers".

Το υπόλοιπο της ανάρτησης ανακοίνωσης του εκδότη στοχεύει στην αντιμετώπιση τυχόν ανησυχιών που μπορεί να έχουν οι παίκτες σχετικά με τη νέα τεχνολογία του, επιμένοντας ότι το EAAC θα έχει "αμελητέο αντίκτυπο" στο παιχνίδι όταν χρησιμοποιείται και ότι το σύστημα θα είναι ενεργό μόνο όταν εκτελούνται games που απαιτούν EAAC. Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει "περιορίσει τις πληροφορίες" που συλλέγει η τεχνολογία κατά του cheating και ότι "δεν συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό περιήγησής σας, εφαρμογές που δεν συνδέονται με EA ganes ή οτιδήποτε δεν σχετίζεται άμεσα με την προστασία anti-cheat".

Επιπλέον, η EA λέει ότι το EAAC θα αφαιρεθεί αυτόματα από το σύστημα ενός χρήστη μόλις απεγκατασταθούν όλα τα games που το απαιτούν και ότι μπορεί επίσης να αφαιρεθεί χειροκίνητα - αν και αυτό θα αποτρέψει την εκτέλεση games που απαιτούν EAAC. «Έχουμε συνεργαστεί με ανεξάρτητες εταιρείες τρίτων εταιρειών ασφάλειας υπολογιστών και υπηρεσιών απορρήτου για να διασφαλίσουμε ότι το EAAC λειτουργεί με γνώμονα το απόρρητο των δεδομένων», προσθέτει η EA. Το EAAC δεν θα εφαρμοστεί στα single-player games της EA.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.

Δείτε τα top ratings των παικτών του FIFA.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας που θα απουσιάζουν φέτος από το FIFA 23 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification