FIFA 23

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
FIFA 23

FIFA 23

Το launch trailer στη δημοσιότητα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/3/22] Σύμφωνα με το XFire, το FIFA 23, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από την Electronic Arts, θα υποστηρίζει cross-play, ενώ θα έχει δύο παγκόσμια κύπελλα. Ένα για το ανδρικό ποδόσφαιρο και ένα για το γυναικείο.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα υπάρξει και βελτίωση στην τεχνολογία Hypermotion, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο FIFA 22 για PS5 και Xbox Series X/S και άλλαξε σημαντικά την ακρίβεια που υπάρχει στο χειρισμό. Αυτά που δεν άλλαξαν όμως ήταν η διαιτησία και η εμπειρία του online multiplayer, προβλήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια. Η τεχνολογία Hypermotion θα αναβαθμιστεί στον τομέα των animations, καθώς πλέον θα χρησιμοποιείται εκτενώς motion capturing πραγματικών ποδοσφαιρικών αγώνων και για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει χρήση καμερών στα γήπεδα, αντί να φορούν οι ποδοσφαιριστές φόρμες για motion capturing.

Η τεχνολογία HyperMotion θυμίζουμε ότι χρησιμοποιεί αλγόριθμο machine learning, ο οποίος καταγράφει νέα animations σε πραγματικό χρόνο. Είναι βασισμένη σε 8,7 εκατομμύρια frames από δεδομένα match capture. Για παράδειγμα, στο FIFA 22, όσοι συμμετείχαν στο motion capturing, φορούσαν αντίστοιχες φόρμες για την καταγραφή των κινήσεων στο παιχνίδι.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο και μπορεί να είναι η τελευταία έκδοση της σειράς με το όνομα "FIFA", καθώς η EA Sports έχει συμφωνία με την FIFA μέχρι το τέλος του 2022. Από 1/1/2023 το παιχνίδι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει όνομα, αν το συμβόλαιο των δύο πλευρών δεν ανανεωθεί.

[UPDATE: 30/9/22 - Launch trailer] Η EA Sports κυκλοφόρησε το launch trailer του FIFA 23, το οποίο κλασικά έχει ηθοποιούς, λίγα δευτερόλεπτα παιχνιδιού και καθόλου gameplay.

Δείτε τι δήλωσε η EA Sports για το FIFA, το οποίο λέει ότι απλά της δίνει "4 γράμματα μπροστά από το όνομα" και συζητήστε για το FIFA 23 στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε FIFA. Ανταλλάξτε IDs με τα άλλα μέλη του GameWorld κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification