Honkai: Star Rail: Από τους developers του Genshin Impact

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Honkai: Star Rail: Από τους developers του Genshin Impact

Honkai: Star Rail: Από τους developers του Genshin Impact

Η PS5 beta ξεκινάει. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 8/10/22] Η MiHoYo, εταιρεία ανάπτυξης του Genshin Impact, ανακοίνωσε ένα νέο video game, με την ονομασία Honkai: Star Rail.

Οι εγγραφές για την closed beta ξεκινούν από αύριο 8 Οκτωβρίου και τα links θα ανακοινωθούν στα social media της εταιρείας. Πριν από το νέο Honkai, η MiHoYo είχε κυκλοφορήσει τα Honkai Gakuen 2 (γνωστό και ως Gun Girls Z) το 2014 και το Honkai Impact 3rd που κυκλοφόρησε το 2017. Το τελευταίο είχε μικροσυναλλαγές, καθώς αγοράζατε κρυστάλλους με χρήματα και με αυτά κερδίζατε χαρακτήρες και αντικείμενα.

Το teaser του Honkai: Star Rail δείχνει ένα Fantasy Train να βρίσκεται στο διάστημα. Λογικά θα έχουμε άλλο ένα RPG από την MiHoYo.

[UPDATE: 10/6/22 – Νέο τρέιλερ από το Summer Games Fest 2022] Η MiHoYo παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του Honkai: Star Rail στο Summer Games Fest 2022.

Στο τρέιλερ παρουσιάστηκαν αρκετές από τις τοποθεσίες που θα επισκεφτείτε στο παιχνίδι, όπως διαστημικοί σταθμοί και πόλεις, καθώς και ένα νέο playable χαρακτήρα που ονομάζεται Jing Yuan. Στο Honkai: Star Rail θα ελέγχετε μία ομάδα τεσσάρων χαρακτήρων για να εξερευνείτε τα Open world περιβάλλοντα και να παίρνετε μέρος σε Turn based μάχες.

Το Honkai: Star Rail είναι ο τέταρτος τίτλος της ομώνυμης σειράς και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της ήταν το Honkai 3rd Impact που κυκλοφόρησε αρχικά το 2016.

[UPDATE 2: 25/8/22 - Νέο τρέιλερ στην Gamescom 2022] Η MiHoYo παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του Honkai: Star Rail στην Gamescom 2022. Το story trailer δείχνει το παρελθόν του χαρακτήρα Dan Heng. Από το βίντεο, είναι πιθανό ότι οι Dan Heng, Jing Yuan και Blade μοιράζονται ένα είδος περίπλοκης ιστορίας.

Στον εφιάλτη του Dan Heng, ο Blade -που μοιάζει να έχει συλληφθεί για κάτι- λέει στον Jing Yuan, "Από πέντε άτομα, τρία πρέπει να πληρώσουν ένα τίμημα. Δεν είσαι ένας από αυτούς, Jing Yuan". Το όνειρο του Dan Heng μεταβαίνει στον Blade λέγοντάς του: "Είσαι ένας από αυτούς". Ο Dan Heng, μόλις ξυπνήσει, αναφωνεί ότι η Συμμαχία Xian Zhou βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι Dan Heng, Jing Yuan και Blade είναι playable χαρακτήρες. Ο Blade ανακοινώθηκε πρόσφατα τον Μάιο του 2022 στο blog της Hoyoverse. Είναι μέλος των Stellaron hunters και κρατά ένα αρχαίο σπαθί. Με τις δυνάμεις του αέρα, ο Blade μπορεί να καταναλώσει το δικό του HP για να κάνει buff στη βασική του επίθεση. Οι περισσότερες από τις ειδικές δεξιότητες του Blade καταναλώνουν το HP του για να προσφέρουν πλεονέκτημα στη μάχη.

Ο Dan Heng είναι φύλακας του τρένου Astral Express και ο Jing Yuan είναι στρατηγός στη Συμμαχία Xian Zhou. Η Hoyoverse κυκλοφόρησε επίσης ένα teaser για τις ικανότητες του Jing Yuan. Είναι ένας χαρακτήρας που μπορεί να κάνει summon έναν Lord Lightning, ο οποίος θα πολεμήσει μαζί του.

Η δεύτερη closed beta του Honkai: Star Rail έληξε πρόσφατα στις 15 Ιουνίου. 

[UPDATE 3: 26/1/23 - Η νέα beta ξεκίνησε] Η νέα beta του Honkai: Star Rail ξεκίνησε. Κάντε εγγραφή στο hsr.hoyoverse.com.

Το Honkai: Star Rail θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου για PC, Android και iOS.

[UPDATE 4: 23/8/23 - Η PS5 beta ξεκινάει] Η MiHoYo παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Honkai: Star Rail και ανακοίνωσε ότι ξεκινάει μία beta στο PS5 από σήμερα.

Διαβάστε το review του Genshin Impact και συζητήστε για το Honkai: Star Rail στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification