Bloodborne multiplayer modes

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
7
Bloodborne multiplayer modes

Bloodborne multiplayer modes

Όλες οι πληροφορίες μαζί με τις πρώτες εικόνες.

Η From Software ετοιμάζει multiplayer modes για το Bloodborne, όπως άλλωστε το έχουμε γνωρίσει και στα Demon's Souls και Dark Souls.

Θα υπάρξει PvP και Co-Op, καθώς και ασύγχρονο multiplayer. Στο Co-Op θα πρέπει να σκοτώσετε κάθε φορά το boss του εκάστοτε level. Κάθε παίκτης μπορεί να προσκαλέσει άλλους δύο στο παιχνίδι του ώστε να περάσει τις δυσκολίες ανάμεσα στο boss και το πλησιέστερο checkpoint. Για να ξεκινήσετε το Co-Op θα χρησιμοποιείτε το αντικείμενο Beckoning Bell ενώ όσοι θέλουν να μπουν στο παιχνίδι σας θα αξιοποιούν το Small Resonant Bell.

Αν θέλετε μπορείτε να διοργανώσετε ιδιωτικό Co-Op με χρήση κωδικού. Αφού ολοκληρωθεί η μάχη με το boss, οι παίκτες επιστρέφουν στον κόσμο τους. Οι επισκέπτες ενός παιχνιδιού μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν χρησιμοποιώντας το αντικείμενο Silencing Blank. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα λάβουν ανταμοιβή.

Versus
Το PvP διενεργείται ως γνωστόν από τον παίκτη που εισβάλει στο παιχνίδι κάποιου, το λεγόμενο invasion. Ενδέχεται να δεχθείτε λοιπόν επίθεση από 1-2 παίκτες σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού. Τα invasions θα λάβουν χώρα μόνο στις περιοχές όπου εμφανίζεται μια γυναίκα που χτυπάει μια καμπάνα. Τότε, ο εισβολέας θα αξιοποιεί το Sinister Resonant Bell για να κάνει summon την συγκεκριμένη γυναίκα.

Τα PvP παιχνίδια δεν μπορούν να έχουν κωδικό καθώς δεν γίνονται host. Απλά δέχεστε...εισβολή απ' το πουθενά.

Ασύγχρονο multiplayer
Όπως στο Demon's Souls και στο Dark Souls, έτσι και στο Bloodborne, θα μπορείτε να αφήσετε προειδοποιήσεις, αστεία ή άλλου είδους μηνύματα σε άλλους παίκτες. Αυτό γίνεται αξιοποιώντας το Notebook. Κάθε χρήστης μπορεί να βαθμολογήσει τα μηνύματα ως καλά ή εσφαλμένα κάτι που επηρεάζει και το πόσο θα παραμείνουν στον κόσμο του παιχνιδιού.

Κρατήστε δύο ακόμη στοιχεία. Πρώτον το Specter. Όταν πεθαίνετε αφήνετε πίσω σας έναν τάφο που δείχνει στον άλλο παίκτη πώς πεθάνατε. Δεύτερον, ενώ παίζετε θα υπάρχουν τα λεγόμενα Player Ghosts, που σας παρουσιάζουν φαντάσματα παικτών που πολέμησαν πριν από εσάς και τι ακριβώς τους συνέβη.

Το Bloodborne θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου αποκλειστικά για το PS4. Διαβάστε το preview από την Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε το σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Scorcher (Level 21) 11/03/2015 13:45
Ανυπομονώ για το ασύγχρονο.... είμαι πολύ περίεργος...
#2 Joel F. (Level 6) 11/03/2015 15:49
Η αρρώστια των games ειναι τα exclusives.
#3 ashbringer (Level 25) 12/03/2015 07:48
Το ασύγχρονο multiplayer είναι ένα πολλά υποσχόμενο feature.Περιμέν ουμε να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει στην πρώτη μας επαφή με τον εξαιρετικό αυτό τίτλο.Ανυπομονώ !
Notification