Driveclub: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Driveclub: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Driveclub: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/10/13] Όσοι έχετε προπαραγγειλει το PS4 ή σκοπεύετε να το αγοράσετε, ακούτε προσεκτικά την παρακάτω είδηση.

Όπως αναφέρουν πηγές από το site Kotaku, η Sony θα ανακοινώσει ότι το Driveclub, το πολυαναμενόμενο racing της νέας της κονσόλας, θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για το λανσάρισμα του PS4 στις 29 Νοεμβρίου (13 Δεκεμβρίου για την Ελλάδα).

Η Sony δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη θέση και μένει να δούμε αν θα ισχύσει το ρεπορτάζ του Kotaku ή αν απλά θα αποδειχθεί φούσκα. Κι όλα αυτά μόλις ένα μήνα πριν το λανσάρισμα της νέας κονσόλας όγδοης γενιάς από την οποία η ιαπωνική εταιρεία περιμένει πολλά.

Αν η είδηση επαληθευτεί τότε οι κάτοχοι PS4 θα έχετε έναν αποκλειστικό τίτλο λιγότερο να παίξετε τη φετινή χρονιά, κάτι που μαζί με την επιβεβαιωμένη καθυστέρηση του Watch Dogs αποτελεί σίγουρα ένα σημαντικό πλήγμα.

[UPDATE: 18/10/13] Η Sony επιβεβαίωσε ότι το Driveclub θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014.

[UPDATE 2: 4/3/14] Σήμερα, η επίσημη σελίδα του Driveclub στο Twitter ανακοίνωσε ότι το racing του PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου. Λίγη ώρα μετά η ανάρτηση κατέβηκε.

Μάλλον η Sony δεν ήταν 100% έτοιμη για την ανακοίνωση. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιώσει την ημερομηνία επίσημα ή αν θα μάθουμε κάτι το διαφορετικό.

[UPDATE 3: 29/4/14] Ο... καθυστερημένος και υποτιθέμενος launch τίτλος του PS4 DriveClub τελικά θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου, σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά την αρχικά προγραμματισμένη του ημερομηνία.

Ο διευθυντής της Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, προέβη στην συγκεκριμένη ανακοίνωση πριν από λίγο μέσω ενός blog post στο οποίο μας σύστησε και τον νέο game director του εν λόγω project, Paul "Rushy" Rustchynsky. Ο τελευταίος ήταν για 10 χρόνια μέλος της Evolution Studios και έχει εργαστεί στο παρελθόν στη σειρά MotorStorm.

Όπως γράφει ο Yoshida: "Σχεδιάζαμε να είχαμε έτοιμο το παιχνίδι στις αρχές του 2014 και έχουμε αφοσιωθεί στο να εκπληρώσουμε την υπόσχεσή μας για ένα πραγματικά καινοτόμο και με social χαρακτηριστικά Racing game. Το πρόβλημα όταν είσαι φιλόδοξος είναι πως θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην διάρκεια. Αυτά που θα προσφέρει το DriveClub δεν έχουν προηγούμενο στην κατηγορία του και για αυτό το λόγο η ομάδα χρειάστηκε παραπάνω χρόνο για το παιχνίδι που περιμένετε". Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ για το αναμενόμενο Racing:

Αξίζει να σημειώσουμε πως την πρώτη φορά που ανακοινώθηκε καθυστέρηση στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, ο Yoshida είχε υποσχεθεί πως η DriveClub PlayStation Plus Edition θα παρέμενε δωρεάν για του συνδρομητές της υπηρεσίας,

Όπως και να έχει, εν τέλει το DriveClub θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου 2014 για το PS4.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 grotenfrod (Level 21) 17/10/2013 18:43
Να δω τι θα παίζω τελικά στο PS4 όταν έρθει...
#2 KoNiNoS (Level 5) 17/10/2013 21:43
Μαλον θα παρω χβοχ τελικα
#3 +1 BlaCkFeATh3R (Level 18) 18/10/2013 13:27
Αυτό με τις καθυστερήσεις παντού δεν υπάρχει φέτος..Ας ελπίσουμε τα αποτελέσματα να δικαιώσουν όσους αγοράσουν PS4 ή Xbox One.
#4 Aliengoa (Level 23) 18/10/2013 14:01
Τα έλεγα και για το Xbone. Θα δούμε πολλές "κωλοτούμπες".. . Οι εταιρίες για να εκμεταλευτούν το hype προβαίνουν σε ανακοινώσεις μόνο και μόνο για να τις πάρουν πίσω μετά. Ισως και το τονίζω το ίσως να πήρε πολύ αέρα η Sony μετά το "φιάσκο" των ανακοινώσεων περί κλειδωμάτων κλπ για το Xbox. Αλλά όπως απέδειξε αυτή η περίπτωση και παρά την επιμονή της εταιρίας οι χρήστες κατάφεραν να κάνουν την Ms να αλλάξει γνώμη χωρίς βέβαια να ξέρουμε αν δεν θα ξαναλλάξει πολιτική μετά απο 2 χρόνια όταν θα έχει εγκατεστημένη βάση XBone χρηστών.
Η Sony εκμεταλευόμενη αυτή την "ήττα" στον τομέα των εντυπώσεων έταξε "λαγούς με πετραχείλια". Δεν έχει κάνει ακόμα κάτι "τρελό" για να ισχυριστούμε ότι δεν κάνει αυτά που υπόσχεται αλλά οι αντιδράσεις για το DriveClub δείχνουν πως δεν αρέσουν στον κόσμο να "παίρνουν" πίσω αυτό που υποσχέθηκαν (άσχετα αν θα το δώσουν μετά στο PS+).
Από την άλλη είναι πράγματα που συμβαίνουν και όντως να πρέπει να καθυστερήσει η κυκλοφορία του παιχνιδιού για να γίνει όσον το δυνατό καλύτερο.
#5 +2 DigiMike (Level 12) 18/10/2013 15:34
Ε καλα ενταξει τωρα.
Τι λεγαμε? Μην πατε να κανετε προπαραγγελιες. ..καθιστε να βγει...δεν ακουτε.
Ενταξει κι εγω καιγομαι να το παιξω αλλα πιστευω καλυτερα να κυκλοφορει μια κονσολα, να βλεπουμε τα πρωτα ελατωματα της, να πεφτει κι η τιμουλα και κυριως να βγαινουν games.

ΥΓ. Εκτος πια κι αν εχει κατα λαθος backwards compatibility κι αυτη στην πρωτη παρτιδα οπως το PS3 :P
#6 MasterGeo (Level 1) 20/10/2013 18:43
Ουτε ηξερα το game αλλα τωρα που το ειδα μου αρεσε πολυ
#7 tzoymtzoym (Level 11) 29/04/2014 18:29
omg, sep/oct/nov το ένα release πάνω στο άλλο = $$$
#8 Sotiris (Level 29) 29/04/2014 20:04
Έχουμε πολλά χιλιόμετρα να γράψουμε ακόμη για την κυκλοφορία. :-)
Notification