Prince of Persia: The Lost Crown gameplay trailer

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Prince of Persia: The Lost Crown gameplay trailer

Prince of Persia: The Lost Crown gameplay trailer

Οι developers της Ubisoft το αποκάλυψαν.

Η Ubisoft παρουσίασε εκτενώς το Prince of Persia: The Lost Crown με το πρώτο gameplay trailer.

Καταρχήν για το θέμα της μάχης οι developers δήλωσαν ότι προσέλαβαν έναν ειδικό σε μάχες σώμα με σώμα. Επίσης, το παιχνίδι θα έχει σταθερά υψηλά frames, ενώ στο Nintendo Switch θα είναι απόλαυση στο gameplay. Το παιχνίδι θα έχει κι ορισμένα κλασικά στοιχεία των παλιών Prince of Persia, όπως για παράδειγμα ότι θα είμαστε ανά διαστήματα απομονωμένοι σε dungeons. Η Ubisoft συμβουλεύτηκε τον Jordan Mechner, δημιουργό του Prince of Persia, ο οποίος δεν εργάζεται πλέον στη Ubisoft.

Το gameplay θα είναι 2D και σε αυτό θα έχετε τον ρόλο του Sargon. Ενός νεαρού ήρωα ο οποίος είναι μέλος μιας συμμορίας 7 υπερηρώων που ονομάζονται The Immortals. Μαζί ταξιδεύουν στο Mount Qaf για να σώσουν τον γιο της Βασίλισσας της Περσίας. Συνήθως βλέπουμε την κόρη του Βασιλιά της Περσίας, εδώ έχουμε...το ανάποδο.

Η Περσική μυθολογία θα αντικατοπτρίζεται ακόμη καλύτερα, τόσο στο ιστορικό κομμάτι, όσο και σε φανταστικά μέρη. Το παιχνίδι δεν θεωρείται reboot, σύμφωνα με την Ubisoft.

Το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου του 2024 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch.

Δείτε τις αρχικές πληροφορίες του νέου Prince of Persia και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification