Η αντιπρόεδρος παραγωγής του PlayStation που απολύθηκε από την Sony, πήγε στην EA

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η αντιπρόεδρος παραγωγής του PlayStation που απολύθηκε από την Sony, πήγε στην EA

Η αντιπρόεδρος παραγωγής του PlayStation που απολύθηκε από την Sony, πήγε στην EA

Είχε βοηθήσει στη δημιουργία της Naughty Dog και άλλων εταιρειών ανάπτυξης της Sony.

Η Connie Booth, η οποία εργαζόταν από το 1989 στη Sony και ήταν αντιπρόεδρος παραγωγής στο τμήμα Product Development του PlayStation, έφυγε από την Sony το 2023 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πλέον δουλεύει στην Electronic Arts, ως Group Manager στα Action RPG.

Η Connie Booth θα επιβλέπει τις εταιρείας ανάπτυξης BioWare, EA Motive και Cliffhanger, στούντιο που είναι υπεύθυνα για νέα games όπως τα Dragon Age, Mass Effect, Black Panther κ.α. Η επικεφαλής της EA Laura Miele δήλωσε ότι ο Booth είναι «γνωστή για το ότι δημιούργησε μια απίστευτη κουλτούρα για τους developers και υποστηρίζει το δημιουργικό όραμα ενώ οδηγεί την καινοτομία».

Στα 30+ χρόνια της στη Sony, η Booth βοήθησε στη δημιουργία των εσωτερικών στούντιο του PlayStation και καθοδήγησε την ανάπτυξη τίτλων όπως τα Spider-Man 1 και 2, The Last of Us, Ghost of Tsushima, Uncharted και Ratchet & Clank, μεταξύ άλλων. Η Miele πρόσθεσε: «Έχει μια άψογη φήμη στο development community και αναμφίβολα θα έχει θετικό αντίκτυπο στα games μας».

Ο David Scott Jaffe, δημιουργός του Twisted Metal και συνδημιουργός του God of War, είχε δηλώσει το 2023: "Την απέλυσαν. Δεν την άφησαν να φύγει. Δεν παραιτήθηκε. Απολύθηκε. Απλά κάπως συνέβη". Ο λόγος που έγινε αυτό, σύμφωνα με τον Jaffe, είναι γιατί ο Jim Ryan έδωσε εντολή στις ομάδες του PlayStation να δημιουργήσουν περισσότερα live as service games. "Η Connie πήρε το φταίξιμο για αυτό" είπε ο Jaffe.

Δείτε τον απίστευτο αριθμό απολύσεων που έκανε η EA και συζητήστε για αυτή στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification