Η Capcom ανακοίνωσε το μέγεθος παπουτσιού της Lady Dimitrescu από το Resident Evil Village

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Capcom ανακοίνωσε το μέγεθος παπουτσιού της Lady Dimitrescu από το Resident Evil Village

Η Capcom ανακοίνωσε το μέγεθος παπουτσιού της Lady Dimitrescu από το Resident Evil Village

Είναι εξωπραγματικό.

Η Capcom έχει συγκεντρώσει αρκετό ντόρο γύρω από το όνομα της Lady Dimitrescu, ενός εκ των bosses που θα αντιμετωπίσετε στο Resident Evil Village.

Η Lady Dimitrescu έχει ύψος 2.89μ. όπως έχει ήδη δηλώσει η Capcom. Πλέον, οι developers της, αποκάλυψαν και το μέγεθος του παπουτσιού της, γνωρίζοντας φυσικά ότι θα συγκεντρώσουν και άλλα σχόλια στο Internet, τα οποία μεταφράζονται σε πωλήσεις

Ο Tomonori Takano, Art Director του παιχνιδιού, δήλωσε ότι το παπούτσι της Lady Dimitrescu θα έχει μήκος 44 εκατοστά! Ένα παπούτσι μεγέθους 50 στην αγορά, έχει μήκος 31,8 εκατοστά. Συνεπώς, επειδή ανά 5 νούμερα παπουτσιού, τα εκατοστά αυξάνονται κατά 3,2 - 3,4, με πρόχειρους υπολογισμούς, μπορούμε να πούμε ότι ένα παπούτσι 44 εκατοστών, θα αντιστοιχούσε σε νούμερο παπουτσιού, γύρω στο 70, αν όντως υπήρχε στην αγορά!

Άραγε κάποιοι από εσάς είστε ακόμα σίγουροι ότι θέλετε να σας πατήσει;

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαϊου, για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Resident Evil: Village και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 12/04/2021 17:39
Ωραία. αφού μάθαμε τώρα για τα παπούτσια της Lady Dimitrescu, που αντικειμενικά τώρα έτσι; (είμαι πάρα πολύ σοβαρό θέμα) το επόμενο θα είναι τι μέγεθος σουτιέν φοράει, και τι μέγεθος / χρώμα στρίνγκ φοράει ΑΝ φοράει. (επίσης πολύ σοβαρό θέμα........''Α υτό είναι βαρη ας πούμε''...!)
Καλό βέβαια θα ήταν να μάθουμε μιας και είναι πολύ σημαντικό για το Resident Evil Village, όταν η Dimitrescu έχει περίοδο τι σερβιέτες χρησιμοποιεί? με φτερα η χωρίς? και με πόσες σταγόνες.
Όλα αυτά τα πολύ σημαντικά θέματα πρέπει η Capcom να μας τα πει, γιατί αφορούν το τίτλο άμεσα και κάθε Gamer που θέλει το Game DAY ONE πρέπει να τα ξέρει αυτά!!
Notification