Senran Kagura: Peach Beach Splash

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
12
Senran Kagura: Peach Beach Splash

Senran Kagura: Peach Beach Splash

Κυκλοφόρησε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/3/17] Τα games με αξιολάτρευτα anime ολοένα και πληθαίνουν στο PS4, καθώς η σειρά Senran Kagura διαδέχθηκε το ήδη γνωστό Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball, όπου απολαύσαμε τις όμορφες παρουσίες της σειράς Dead or Alive.

Ωστόσο, στο Senran Kagura οι αποκαλύψεις "χτυπούν κόκκινο". Η πρώτη έκδοση της σειράς με τίτλο Senran Kagura Burst ξεκίνησε το 2011 ως Action side-scroller στο 3DS (παραδόξως) και συνέχισε το 2013 με τίτλο Senran Kagura Shinovi Versus, ως Beat 'Em Up στο PS Vita.

Ακολούθησαν τέσσερις ακόμα εκδόσεις για να φτάσουμε στο Senran Kagura: Peach Beach Splash, το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα στην Ιαπωνία. Πρόκειται για ένα Third-Person Shooter, που περιλαμβάνει τόσο single-player, όσο και multiplayer, αλλά και τις όμορφες παρουσίες της σειράς που έχουν γίνει αγαπητές.

Gameplay
Το παιχνίδι αποτελεί στην ουσία ένα τουρνουά με νεροπίστολα που διεξάγεται ανάμεσα σε όμορφες υπάρξεις (τις female ninjas που είναι ήδη γνωστές από την σειρά). Υπάρχουν διάφορα modes, τόσο για single-player, όσο και για ανταγωνιστικό multiplayer.

Παίζοντας θα χρησιμοποιήσετε διάφορα είδη νεροπίστολων με διαφορετικά abilities και θα μπορείτε να κάνετε customize τις ηρωίδες σας χρησιμοποιώντας κάρτες. Οι διαφορές στα όπλα έχουν να κάνουν με το νερό που καταναλώνουν και το πως το εκτοξεύουν, δηλαδή σε τι διάμετρο και σε τι εύρος. Κάθε νεροπίστολο έχει δύο modes. Για παράδειγμα, το water balloon grenade launcher εκτοξεύει μπαλόνια νερού τα οποία θα εκραγούν από μόνα τους στη μία περίπτωση ή μόνο αν προσκρούσουν στη δεύτερη περίπτωση. Το sniper γίνεται 100% θανατηφόρο με μικρότερο στόχο ή κάνει μισή ζημιά με μεγαλύτερο στόχο.

Με αφορμή την κυκλοφορία του στην Ιαπωνία, η εταιρεία ανάπτυξης Marvelous κυκλοφόρησε το παρακάτω gameplay video διάρκειας 35 λεπτών. Πιστεύουμε ότι θα σας αφήσει...με ανοιχτό το στόμα.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει επτά διαφορετικά modes. Το single-player story mode με την ονομασία Single Splash, όπου πολεμάτε με bosses, το Paradise Episodes με κωμικά επεισόδια, το V-Road Challenge όπου κερδίζετε κάρτε και in-game χρήματα, το Multi-Splash online με τρία διαφορετικά multiplayer battles (Ranked, Free Match, Co-oP Survival) και το Co-Op Survival ενός παίκτη.

Οι ηρωίδες χρησιμοποιούν διάφορες κοντινές επιθέσεις για επιπλέον damage. Για να αποτελειώσετε τον αντίπαλό σας χρησιμοποιείτε την κίνηση "Kunekune Finish" βουτώντας το αντίπαλο κορίτσι στο νερό και στοχεύοντας σε στήθος ή στα οπίσθια! Οι μάχες διεξάγονται σε διάφορες αρένες, όπως παραλίες, καταράκτες και πειρατικά πλοία. Τα skills που κερδίζετε μέσω καρτών σας δίνουν για παράδιεγμα ανάκτηση ενέργειας, το ρίξιμο του attack power του αντιπάλου κ.ο.κ. Μπορείτε να έχετε μέχρι έξι κάρτες ταυτόχρονα, ενώ υπάρχουν και οι companion cards όπου κάνετε summon ένα φίλικό χαρακτήρα για να πολεμήσει στο πλευρό σας.

[UPDATE: 3/4/17 - Έρχεται και στην Ευρώπη] Η Marvelous Games ανακοίνωσε ότι το Senran Kagura: Peach Beach Splash θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη μέσα στο καλοκαίρι για το PS4.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε ήδη στην Ιαπωνία στις 16 Μαρτίου. Θα περιλαμβάνει 30 χαρακτήρες, συν κάποιους επιπρόσθετους που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία ως DLC, αν και δεν γνωρίζουμε αν θα τους δούμε στην Ευρώπη, 800 κάρτες για attributes και 10 είδη από νεροπίστολα (τα οποία ποικίλλουν από assault rifles και sniper rifles μέχρι rocket launchers).

[UPDATE 2: 20/4/17: Super Sonico τρέιλερ] Η Marvelous Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα ένα απολαυστικό τρέιλερ και νέα screenshots όπου πρωταγωνιστεί η Super Sonico, την οποία έχει “φορέσει” άκρως επιτυχημένα η cosplayer Jessica Nigri.

Η Super Sonico θα εμφανιστεί ως crossover χαρακτήρας και σίγουρα θα ανεβάσει τον δείκτη της θερμοκρασίας υψηλότερα και από τα νησιά της Καραϊβικής όπου λαμβάνει χώρα φέτος το Survivor. Ταυτόχρονα, θα γίνουν διαθέσιμα μέσω DLC νέα weapons, καινούρια outfits που γίνονται see-through όταν βρέχονται, καθώς και costumes που καταστρέφονται. Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή!

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ και απολαύστε τα καινούρια screenshots στην gallery στο τέλος του άρθρου:

[UPDATE 3: 22/9/17 - Κυκλοφόρησε το launch trailer] Κυκλοφόρησε το launch trailer του Senran Kagura: Peach Beach Splash.

Η Marvelous Entertainment παρουσίασε το τρέιλερ ευρωπαϊκής κυκλοφορίας του επερχόμενου Third-Person Shooter της. Το τρέιλερ εστιάζει  όπως πάντοτε στα καλλίγραμμα κορίτσια του παιχνιδιού.

Το Senran Kagura: Peach Beach Splash κυκλοφόρησε στην Ευρώπη και στο PS4. Ο παραγωγός της σειράς και επικεφαλής της Honey Parade Games Studio, Kenichiro Takaki, δήλωσε ότι θα ήθελε να αναπτύξει το παιχνίδι και σε PC, Xbox One και PS Vita.

Διαβάστε περισσότερα για το Dead or Alive Xtreme 3. Συζητήστε περισσότερα για το Senran Kagura: Peach Beach Splash σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 MuscleMuseum (Level 11) 15/03/2017 10:42
Time to fap ehmmm I mean time to play a game thats fun and funny :D
#2 p4n0s17 (Level 4) 04/04/2017 10:15
Το έχουν πιάσει το νόημα οι σχιστομάτηδες. Δώστε ανιμόβυζα στο λαό. :D
Notification