Evercore Heroes

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Evercore Heroes

Evercore Heroes

ΜΟΒΑ από πρώην developers των EA και Riot Games.

Το Evercore Heroes, ένα νέο παιχνίδι που προέρχεται από την Vela Games, που έχει έμπειρους πρώην developers που εργάζονταν στις Electronic Arts και Riot Games. Έχει έδρα το Δουβλίνο στην Ιρλανδία και συνδυάζει real-time gameplay που υπάρχει στα MOBA με Co-op teamplay που συναντάμε στα MMORPG. Είναι σίγουρα ένας αρκετά πρωτότυπος συνδυασμός.

Το παιχνίδι διεξάγεται στον fantasy κόσμο Lumerea και έχει ήρωες με αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους στοιχεία. Ο καθένας διαθέτει φυσικά τα δικά του skills, abilities και δυνάμεις.

«Στόχος μας ήταν πάντα να κάνουμε τους παίκτες να θέλουν ένα παιχνίδι πραγματικά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα σπάσουμε το καλούπι των ήδη υπάρχοντων games», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Vela Games, Travis George. "Με το EVERCORE Heroes, χτίζουμε μια μοναδική multiplayer εμπειρία που συνδυάζει Co-op που βασίζεται σε skills και ταυτόχρονα ανταγωνιστικό παιχνίδι με έναν νέο τρόπο. Μετά από δύο χρόνια εξαιρετικών σχολίων από τις πρώτες δοκιμές, είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους μοιραζόμαστε το παιχνίδι με τον κόσμο".

Παρακολουθώντας το cinematic τρέιλερ της ανακοίνωσης θα δείτε ένα ύφος League of Legends από τον κόσμο του παιχνιδιού και το cast. Μια σειρά διαφορετικών χαρακτήρων, ο καθένας με τη δική του εμφάνιση και χαρακτηριστικά που ενώνονται για να αντιμετωπίσουν μεγάλα τέρατα, είναι μια αποδεδειγμένη συνταγή επιτυχίας για ορισμένα στούντιο και ένα εγχείρημα που δεν απέδωσε πραγματικά σε πολλά άλλα. Ο χρόνος θα δείξει αν το Evercore Heroes θα καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του community.

Αυτό το τετραήμερο, αν κάνετε register στο site του Evercore Heroes και στο Discord, θα μπορείτε παίξετε το παιχνίδι σε early access, αν τελικά σας επιλέξουν. Δοκιμάστε και τους δύο τρόπους.

Διαβάστε το review του League of Legends: Wild Rift από την Βασιλική Ασπρή και συζητήστε περισσότερα για το Evercore Heroes στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification