The Elder Scrolls Online στο PS4: Χωρίς συνδρομή PS Plus

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
The Elder Scrolls Online στο PS4: Χωρίς συνδρομή PS Plus

The Elder Scrolls Online στο PS4: Χωρίς συνδρομή PS Plus

Το PS4 δεν θα απαιτεί συνδρομή PS Plus, σε αντίθεση με το Xbox One.
Η εταιρία παραγωγής του The Elder Scrolls Online, ZeniMax Online, ανακοίνωσε ότι δεν θα απαιτείται συνδρομή στο PlayStation Plus για να παίξετε το νέο της MMORPG. Η μοναδική χρέωση που θα υπάρξει για να παίξετε το The Elder Scrolls Online στο PS4 θα είναι η ίδια με αυτήν της έκδοσης για PC και Mac. Με λίγα λόγια, εάν πληρώσετε τη συνδρομή σας για το παιχνίδι δεν θα χρεωθείτε για τίποτα παραπάνω.

Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο και για την έκδοση του The Elder Scrolls Online για το Xbox One, αφού για να παίξετε, θα πρέπει να είστε συνδρομητής Xbox Live Gold! Όσοι παίξουν το παιχνίδι στο PS4, θα έχουν dedicated servers στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι PC και Mac players δεν θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους PS4 players. Η Zenimax αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα γιατί το The Elder Scrolls Online θα κυκλοφορήσει πρώτα για PC πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ήταν δίκαιο οι level 1 PS4 players να βρεθούν αντιμέτωποι με αντιπάλους μεγαλύτερου επιπέδου.

Το The Elder Scrolls Online θα κυκλοφορήσει για PC και Mac στις 4 Απριλίου και για PS4 και Xbox One τον Ιούνιο. Στα PC έχει ήδη ξεκινήσει η πρόσφατη στην κλειστή beta. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για το σχετικό preview.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification