Apple Vision Pro VR headset με κόστος 3500 δολάρια!

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Apple Vision Pro VR headset με κόστος 3500 δολάρια!

Apple Vision Pro VR headset με κόστος 3500 δολάρια!

Και μπαταρία 2 ωρών! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/1/23] Τα Apple AR glasses θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν, ωστόσο η Αμερικάνικη εταιρεία ετοιμάζει mixed reality headset, το οποίο θα χρεώσει...3.000 δολάρια.

Ο Mark Gurman, δημοσιογράφος του Bloomberg, δήλωσε ότι η Apple πιστεύει ότι "τα γυαλιά AR θα μπορούσαν μακροπρόθεσμα να αντικαταστήσουν...ακόμα και το iPhone". Η λειτουργικότητα που εμφανίζεται επί του παρόντος σε μια οθόνη 2D θα μετακινηθεί στο οπτικό πεδίο του χρήστη, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για το user interface.

Ο Gurman ισχυρίζεται ότι το mixed reality headset της Apple με λειτουργίες VR και AR παραμένει σε καλό δρόμο για την κυκλοφορία του 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη παραλλαγή του headset θα πωλείται για περίπου 3.000 δολάρια. Ο Gurman λέει ότι η συσκευή θα διαθέτει ξεχωριστή μπαταρία συνδεδεμένη με καλώδιο που έχει σχεδιαστεί για να κάθεται στην τσέπη του χρήστη, μειώνοντας έτσι σημαντικά το βάρος του ίδιου του σετ μικροφώνου-headset.

Η Apple λέγεται ότι εργάζεται επίσης σε μια φθηνότερη έκδοση του headset, με τις καταθέσεις εμπορικών σημάτων να υπονοούν ότι η αρχική premium συσκευή θα μπορούσε να είναι γνωστή ως "Reality Pro" και θα υπάρξει και μία χαμηλότερου κόστους με την επωνυμία "Reality One". Πέρα από αυτό και το γεγονός ότι η Apple έχει περίπου 1.000 υπαλλήλους που εργάζονται σε τεχνολογία AR και VR, ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές για το νέο headset.

Μένει να δούμε πως τα νέα αυτά mixed reality headsets θα αξιοποιηθούν στο gaming, αν και...με τέτοιες τιμές σχεδόν κανείς δεν πρόκειται να τα αποκτήσει.

[UPDATE: 5/6/23 - Apple Vision Pro VR headset με κόστος 3500 δολάρια] Η Apple τελικά θα κυκλοφορήσει όντως VR headset, καθώς οι φήμες επιβεβαιώθηκαν ακόμα και για την τιμή...και μάλιστα χειρότερα από ότι περιμέναμε.

Η Apple ανακοίνωσε το Vision Pro VR headset το οποίο θα κοστίζει 3500 δολάρια! Με αυτό το κόστος λογικά κάποιος θα πρέπει να είναι είτε πολύ πλούσιος είτε πολύ χαζός για να το αποκτήσει. Θα είναι ασύρματο. Θα υποστηρίζει και games και θα υπάρχουν πάνω από 100 games διαθέσιμα στο λανσάρισμα. Επίσης θα έχει μπαταρία διάρκειας...2 ωρών.

Παρουσία Hideo Kojima
Ο Hideo Kojima έλαβε πρόσκληση από την Apple για να παραστεί στο event κι εκεί ανακοίνωσε το Death Stranding's Director's Cut για Mac. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι έκπληκτος από τις προσπάθειες της Apple στο να κάνει τους Mac υπολογιστές μία καλύτερη πλατφόρμα για τους gamers.

Δείτε πόσα βγάζει ο διευθύνων σύμβουλος της Apple και συζητήστε για το Apple mixed reality headset στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification