Halo 5: Guardians: Οι Collector's

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Halo 5: Guardians: Οι Collector's

Halo 5: Guardians: Οι Collector's

Νέο συλλεκτικό Xbox One με φιγούρες και ρέπλικα όπλου. [UPDATE]

Η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει την multiplayer beta του Halo 5: Guardians και παράλληλα ανακοίνωσε τα pre-order bonuses και τις συλλεκτικές εκδόσεις, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία τους.

Οι Pre-order εκδόσεις θα είναι τρεις:
- Βασική έκδοση (60€): Περιλαμβάνει μόνο το παιχνίδι. Αν κάνετε pre-order θα λάβετε μία αποκλειστική αφίσα που δεν θα πωλείται στο εμπόριο.
- Limited Edition (100€): Όλα τα παραπάνω μαζί με ψηφιακό περιεχόμενο και αποκλειστικά αντικείμενα. Όλα αυτά μέσα σε ένα steelbook.
- Limited Collector's Edition (250€): Εδώ το κόστος αποδεικνύεται πολύ υψηλό αλλά η συλλεκτική αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω μαζί με ένα άγαλμα σχεδιασμένο από την εταιρεία ανάπτυξης 343 Industries. Κι επειδή η Microsoft μας έχει συνηθίσει σε μεγάλα Halo αγαλματίδια, θα αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθός του και τι θα απεικονίζει.

Όσοι έχετε το Halo: The Master Chief Collection θα μπορείτε να παίξετε ήδη στην beta η οποία λήγει στις 18 Ιανουαρίου. Το περιεχόμενο που αφορά Halo: Nightfall και Halo: The Master Chief Collection και που έχετε ξεκλειδώσει στην Halo 5: Guardians multiplayer beta θα παραμείνει και στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

[UPDATE: 27/4/15 - Επιβεβαιώθηκε η Limited edition του Xbox One] Ο επικεφαλής της 343 Industries, Josh Holmes, αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την ύπαρξη μίας νέας Limited edition του Xbox One με το Halo 5. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μια αρκετά εντυπωσιακή έκδοση, οπότε οι συλλέκτες καλό θα ήταν να μαζεύουν τις οικονομίες τους από τώρα. Με την Ε3 να πλησιάζει, είναι πολύ πιθανό να έχουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

[UPDATE 2: 5/8/15 - Halo 5: Pink Mist Edition] Η Microsoft ανακοίνωσε μία ακόμη συλλεκτική για το Halo 5, την Pink Mist Edition, η οποία θα διαθέτει ρέπλικα ενός Needler gun σε πραγματικό μέγεθος.

Το όπλο έχει φώτα LED και παράγει in-game ήχους. Όταν πατάτε την σκανδάλη παράγεται ένας διαφορετικός ήχος από τους 14 συνολικά που υπάρχουν. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης αγάλματα των Master Chief και Spartan Locke, την animated σειρά Halo: The Fall of Reach και ένα Xbox One στα χρώματα του Halo.

Δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο στο κατάστημα GAME της Μ. Βρετανίας με κόστος 450 λιρών, που πρακτικά ξεπερνάει τα 500 ευρώ. Ακόμα κι αν δεν είχαμε capital controls, ο -σχεδόν- ένας μισθός στην τιμή του είναι κάπως τσουχτερός, απ' την άλλη τα συλλεκτικά περιεχόμενα αποτελούν δέλεαρ για κάθε οπαδό της σειράς.

Το Halo 5: Guardians θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για Xbox One. Μέχρι τότε διαβάστε το review του Halo: The Master Chief Collection από τον Παντελή Δασκαλέλο.

Συζητήστε για το Halo 5: Guardians σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 NoGood! (Level 24) 02/01/2015 20:55
Εντάξει παιδιά,μακάρι να είναι ένα αρκετά μεγάλο αγαλματίδιο αλλιώς δεν δίνω 250 ευρώ για κάτι μικρότερο. :-?
#2 snikefriend (Level 23) 27/04/2015 18:16
Παιδιά εγώ ειμαι τεράστιος Halo fan και το έχω πει και στο forum θα το πω και εδώ, ακόμα και αν αντικειμένικα site όπως το GameWorld κρίνουν το παιχνίδι ως πολύ καλο (9+) ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! Μη στηρίζετε developers που απαξιώνουν παιχνίδια και καταστρέφουν εμπειρίες ενώ παράλληλα είναι ανίκανοι να διορθώσουν τη ζημιά και να αναλάβουν τις συνέπειες των λαθών τους! Αγοράστε το μεταχειρισμένο ή όταν πέσει η τιμή του!
#3 mike kodima (Level 20) 28/04/2015 22:52
Εγώ περιμένω το Halo 5: Guardians,πιστε ύω πως θα είναι ένα από τα κορυφαία του Halo franchise.Πιστε ύω πως η τιμή της Limited Collector's Edition είναι αρκετά πιο πάνω από τη θα έπρεπε,όμως εάν το game είναι τόσο καλό όσο το περιμένω εγώ και έχει και ένα πολύς καλής ποιότητας αγαλματίδιο και διαφορά αλλά καλούδια τότε κομμάτια να γίνει θα την πάρω την Collector's Edition.
#4 tonyler (Level 23) 05/08/2015 18:44
250 ευρω δεν κανει ουτε το παιχνιδι.....ΟΥ ΣΤ!
Notification