Resident Evil Village

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Resident Evil Village

Resident Evil Village

Νέος χάρτης με τέσσερις περιοχές. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/20] Η Capcom ανακοίνωσε το νέο Resident Evil στο PS5 online event.

Το Resident Evil Village (αντί για Resident Evil 8, όπως το αναμέναμε έως τώρα) θα ακολουθήσει το μοτίβο ενός First-Person Survival Horror, συνταγή για την οποία ικανοποίησε τους fans της σειράς στο Resident Evil 7.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το τρέιλερ, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και όπλο, αν και υποθέτουμε ότι η λογική θα έχει να κάνει με απόκρυψη. Στην ιστορία συμμετέχουν μία όμορφη ηρωίδα, ένας ηλικιωμένος και διάφορες ιδιαίτερες μορφές. Προς το τέλος του βίντεο βλέπουμε μια άκρως τρομακτική μορφή.

[UPDATE: 15/6/20 - Νέο βίντεο με το user interface] H Capcom λίγο μετά την ανακοίνωση του Resident Evil: Village στο Future of Gaming ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του game στο Youtube.

Στο βίντεο οι παραγωγοί Tsuyoshi Kanda και Peter Fabiano εξηγούν πως παρά τον τίτλο το Resident Evil: Village είναι πρακτικά το Resident Evil 8 και χρησιμοποιεί την RE Engine που έχουμε δει στα Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake και στο Devil May Cry 5. Ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox 360, δεν θα έχει load times και θα διαδραματίζεται μερικά χρόνια μετά το Resident Evil 7 με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Ethan Winters. Έπειτα οι παραγωγοί εξήγησαν πως ο Chris Redfield θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο αλλά όχι όπως τον έχουμε συνηθίσει στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς Resident Evil.



Στο βίντεο μπορείτε να δείτε κάποια δευτερόλεπτα gameplay σε πρώτο πρόσωπο (όπως συνέβαινε στο Resident Evil 7) καθώς και μια πρώτη ματιά στο Inventory του Resident Evil: Village λέγοντας στο τέλος να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε ένα συγκεκριμένο key art. Η Capcom υποσχέθηκε να δώσει παραπάνω πληροφορίες μέσα στο καλοκαίρι.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS5 και Xbox Series X, ίσως και για τις κονσόλες τις τρέχουσας γενιάς.

[UPDATE 2: 2/7/20 - Το Resident Evil Village θα ολοκληρώνει την ιστορία που ξεκίνησε στο Resident Evil 7: Biohazard] Θα περιλαμβάνει γνωστούς μηχανισμούς της σειράς όπως η διαχείριση του Inventory και η επίλυση γρίφων. Οι παραγωγοί Tsuyoshi Kanda και Pete Fabiano παραχώρησαν συνέντευξη στην οποία αποκάλυψαν νέες πληροφορίες του επερχόμενου Survival Horror.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη αποκαλύφθηκε και το story το οποίο θα ολοκληρώνει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του Ethan από το Resident Evil 7. To Resident Evil Village έχει ολοκληρωθεί κατά 60% και αναπτύσσεται για περίπου τρεισήμισι χρόνια. Πάντως οι δημιουργοί δεν ξεκαθάρισαν ποια από τις δυο επιλογές που είχε ο παίκτης στο RE 7:Biohazard, θα ακολουθηθεί ως συνέχεια και εν τέλει ολοκλήρωση του story.

Στο Resident Evil 7: Biohazard σας δινόταν η ευκαιρία να επιλέξετε αν θα σώσετε την σύζυγό σας ή κάποιον άλλο χαρακτήρα του παιχνιδιού, με την επιλογή σας να έχει ξεκάθαρες διαφορές. Επίσης ο Kanda και ο Fabiano ανέφεραν ότι το χωριό που θα εκτυλίσσεται το RE Village θα παίζει σημαντικό ρόλο στο story και το χαρακτήρισαν ως ‘’άλλον ένα πρωταγωνιστή’’. Στο νέο installment της Capcom θα κάνουν την επανεμφάνισή τους και δυο σταθερές του franchise, η διαχείριση του inventory και η επίλυση γρίφων, χωρίς όμως να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που προέκυψε από την ανάπτυξη του τίτλου σε κονσόλες νέας γενιάς, είναι η σχεδόν ολοκληρωτική απουσία loading times, αυξάνοντας το immersion του Survival Horror.

[UPDATE 3: 8/7/20 – Tο Resident Evil Village θα περιέχει πληθώρα από side characters] Ο χρήστης του Twitter Aesthetic Gamer aka Dusk Golem που στο παρελθόν έχει δώσει leaks για την ύπαρξη του Resident Evil 8 ανέβασε ένα tweet που αναφέρει πως θα υπάρχουν πολλοί villagers και side characters γενικά στο νέο Resident Evil που θα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

Οι human NPCs δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει στην σειρά και ίσως βοηθήσει σε ένα εναλλακτικό storytelling, διαφορετικό από αυτό που έχουν συνηθίσει οι λάτρεις των Resident Evil.

[UPDATE 4: 16/9/20 - Νέο τρέιλερ] Στα πλαίσια του PS5 showcase, η Capcom παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Resident Evil: Village.

[UPDATE 5: 15/10/20 –Οι παραγωγοί Tsuyoshi Kanda και Peter Fabiano αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για το story και το gameplay] Το τελευταίο τεύχος του ιαπωνικού περιοδικού Famitsu κυκλοφόρησε ένα αφιέρωμα για το επερχόμενο Resident Evil Village που θα κυκλοφορήσει για τα PC, Xbox Series X και PS5.

Ένα βασικό μέλος της διαδικτυακής κοινότητας του Resident Evil, ο Alex Aniel, μετέφρασε τις δηλώσεις από τους παραγωγούς του game, Tsuyoshi Kanda και Peter Fabiano. Στο ιαπωνικό περιοδικό φαίνεται να παρουσιάζονται περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την πλοκή, τους εχθρούς που υπάρχουν στο Resident Evil Village καθώς και πληροφορίες για το gameplay. Δείτε το σχετικό tweet.

Στο τεύχος επιβεβαιώνεται ότι ο Chris Redfield είναι υπεύθυνος στο να φέρει τον Ethan Winters στο πανέμορφο χωριό του Resident Evil Village. Ο Ethan Winters φτάνει στο μέρος αυτό προφανώς χωρίς την θέληση του. Επίσης, γνωρίζουμε από την πλοκή ότι μια ομάδα χωρικών χρησιμοποιεί επικίνδυνα πλάσματα για να τους προστατεύουν. Στην πλοκή του παιχνιδιού αναφέρετε ότι είναι ένα έμπορος που θα πουλάει αντικείμενα στον Ethan κατά την διάρκεια του ταξιδιού του και η ζωή του Ethan θα εξαρτηθεί κατά βάση από αυτόν τον χαρακτήρα. Τέλος, βλέπουμε ότι υπάρχουν επικίνδυνα πλάσματα που όπως φαίνονται και στο πρόσφατο τρέιλερ πρέπει να είναι λυκάνθρωποι που δεν επικοινωνούν με τη γλώσσα αλλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπλα που είναι αρκετά θανατηφόρα.

[UPDATE 6: 9/4/21 – Νέος χάρτης με τέσσερις περιοχές] Μία εικόνα που περιλαμβάνει έναν in-game χάρτη για το Resident Evil Village βγήκε στην δημοσιότητα.

Μία από τις τοποθεσίες του χάρτη είναι η Castle Dimitrescu, που προφανώς συσχετίζεται με τον ομώνυμο χαρακτήρα-βαμπίρ Lady Dimitrescu που έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο. Η ιστορία αναμένεται να ξεκινάει από εκεί, αλλά να επεκτείνεται στην συνέχεια και στις υπόλοιπες τρεις τοποθεσίες που ονομάζονται Heisenber’s Factory, House Beneviento και Moreau’s Reservoir. Ο game director του Resident Evil Village Morimasa Sato ανέφερε πως κάθε περιοχή θα περιλαμβάνει καινούρια mechanics αλλά και νέες προκλήσεις, κάτι που συνέβαινε και στο Resident Evil 4.

resident evil village new map

“Όταν ακούτε την λέξη village ίσως φαντάζεστε παραδοσιακά σπίτια στην σειρά σε έναν δρόμο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να φτιάξει κανείς ένα βιντεοπαιχνίδι” είπε ο Sato. “Ειδικά ένα Horror νομίζω είναι σημαντικό να συνεχίζει να προσφέρει νέες εμπειρίες όσο προχωράει η πλοκή. Μέσα στο χωριό, είναι σημαντικό να συνεχίζει να προσφέρει νέες εκπλήξεις στον παίκτη”. Η Capcom δημοσίευσε πρόσφατα βίντεο της έκδοσης του παιχνιδιού για PS4 Pro και αναμένεται να αναρτήσει και άλλα στις 15 Απριλίου.

Πέρα από τον χάρτη κυκλοφόρησε και μία εικόνα της εχθρού Mother Miranda, με την οποία μιλάει η Lady Dimitrescu σε διάφορα gameplay τρέιλερ. Ο Sato δεν ανέφερε κάτι περισσότερο σχετικά με αυτήν πέρα από το ότι πρόκειται για έναν σημαντικό χαρακτήρα τον οποίο οι παίκτες θα πρέπει να ανακαλύψουν μόνοι τους. Στην εικόνα η Mother Miranda απεικονίζεται ως ζωγραφιά σε έναν πίνακα.

resident evil village mother miranda

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One στις 7 Μαΐου.

Δείτε το video review του Resident Evil 7: Biohazard.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες και συζητήστε για το Resident Evil Village στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 17/09/2020 08:22
Δείχνει εντυπωσιακό απο το τρέιλερ .Μου έκανε φοβερή εντύπωση η συμπεριφορά του Chris Redfield προς τον Ethan.
#2 TutuOfTutunia (Level 13) 29/09/2020 20:00
Φαίνεται απίστευτο! Ανυπομονώ να βγει το συγκεκριμένο, γιατί τα Resident Evil είναι παιχνίδια κορυφή και εγγύηση στην ποιότητά τους!
Pure horror. Όλο και πιο εξελιγμένη η αίσθηση από παιχνίδι σε παιχνίδι.
#3 Nemesis11 (Level 9) 15/01/2021 17:51
Ελπίζω το Resident Evil Village να είναι σαν το Resident Evil 7: Biohazard (τουλάχιστον) μιας και αφενός μεν δεν θα είναι ούτε μια στο εκατομμύριο σαν το έπος Resident Evil 2, αφτέρου δεν, ότι έχουμε δει από το Village με προβληματίζει πολύ γιατί δεν μοιάζει και πολύ με Resident Evil.

Για να δούλε λοιπόν στο Livestream τι πουλιά θα πίαση το Village!! :-|
Notification