Review bombing στο Star Wars Jedi: Survivor στην έκδοση για PC

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Review bombing στο Star Wars Jedi: Survivor στην έκδοση για PC

Review bombing στο Star Wars Jedi: Survivor στην έκδοση για PC

Η EA έβγαλε Day 1 patch για να διορθώσει κάποια θέματα.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε μέσω των social media ότι το Star Wars Jedi: Survivor για PC έχει θέματα με την απόδοσή του και έτσι κυκλοφόρησε ένα day one patch.

Πιο συγκεκριμένα, η αρχική έκδοση εμφάνιζε προβλήματα απόδοσης στους κατόχους Windows 10 και όσους έχουν high-end κάρτες γραφικών που δεν συνοδεύονται από ανάλογους high-end επεξεργαστές. Σε αυτή την περίπτωση τα frames ήταν πολύ πεσμένα.

Η EA δημιούργησε ένα patch από την πρώτη κιόλας ημέρα. Το patch αυτό παραδόξως έχει διαφορετικό μέγεθος στο PC κάθε χρήστη. Ξεκινάει από 46 έως 128GB

Επίσης το παιχνίδι έχει αρκετά bugs και έλλειπαν κάποια accessibility features. Τα περισσότερα bugs διορθώθηκαν με το patch, ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετά.

Review bombing σε Steam και Metacritic
Το Star Wars Jedi: Survivor στο Steam υπέστη ένα review bombing τις πρώτες ώρες, ενώ μετά το patch τα πράγματα ηρέμησαν κάπως. Οι βαθμολογίες αυτή την στιγμή έχουν την ένδειξη "Mixed".

Επίσης, όταν πριν από λίγο άνοιξαν τα reviews στο Metacritic, στην έκδοση για PC υπάρχει η πλήρης αντίθεση ανάμεσα στους reviewers και τους αναγνώστες. Οι reviewers στην έκδοση για PC έβαλαν 7.9 / 10 ενώ οι παίκτες έκαναν το κλασικό review bombing, βάζοντας 1.7 / 10 , ένα από τα χαμηλότερα scores που έχουμε δει ποτέ σε παιχνίδι της Electronic Arts.

Στο GameWorld έχουμε την έκδοση για PS5. Όσοι έχετε την έκδοση για PC μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Δείτε από που θα αποκτήσετε το Star Wars Jedi: Survivor στην καλύτερη τιμή και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification