World of Goo 2

09 Dec 2023 15:29 #273833 by Σωτήρης Τσόπουλος
Το World of Goo, ένα πολύ ιδιαίτερο game από την  εποχή του Wii, μετά από 15 χρόνια αποκτά sequel, το οποίο θα ανακοινώθηκε στα Game Awards 2023. 

Το sequel ονομάζεται World of Goo 2, και στο trailer της ανακοίνωσης παρουσιάστηκαν διάφορες στιγμές από το  gameplay του καθώς και σχολιασμός για τον καιρό που πέρασε από την κυκλοφορία του πρώτου game της σειράς.

Το trailer μας έδειξε στιγμές από την κατασκευή γεφυρών, καθώς και πολλά puzzles που θα χρειάζονται πολύ σκέψη για την επίλυση τους. Αυτό που θα χρησιμοποιείτε θα είναι κόλλα την οποία θα μπορείτε να την παραμορφώνετε όπως εσείς επιθυμείτε, επίσης θα έχουμε εμπόδια όπως λάβα, μπαλόνια, κανόνια και πολλά άλλα. Επίσης στο trailer σχολιάστηκε έντονα και το πόσο καιρός πέρασε από την κυκλοφορία του πρώτου game το 2008. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Dec 2023 15:25 #273861 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic World of Goo 2
World of Goo 2




Το sequel έρχεται μετά από 15 χρόνια.

Το World of Goo, ένα πολύ ιδιαίτερο Puzzle game, αποκτά sequel  μετά από 15 χρόνια.

Το sequel ονομάζεται World of Goo 2 και στο τρέιλερ της ανακοίνωσης παρουσιάστηκαν διάφορες στιγμές από το gameplay του καθώς και σχολιασμός για τον καιρό που πέρασε από την κυκλοφορία του πρώτου game της σειράς.



Το τρέιλερ μας έδειξε στιγμές από την κατασκευή γεφυρών, καθώς και πολλά puzzles που θα χρειάζονται πολύ σκέψη για την επίλυση τους. Αυτό που θα χρησιμοποιείτε θα είναι κόλλα την οποία θα μπορείτε να την παραμορφώνετε όπως εσείς επιθυμείτε, επίσης θα έχουμε εμπόδια όπως λάβα, μπαλόνια, κανόνια και πολλά άλλα. Επίσης στο τρέιλερ σχολιάστηκε έντονα και το πόσο καιρός πέρασε από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού το 2008.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Feb 2024 10:49 #275114 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic World of Goo 2
Ημερομηνία κυκλοφορίας



Το World of Goo 2 θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαϊου για PC και Nintendo Switch. Θα έχει νέα είδη από goo, όπως explosive, growing και shrinking. Θα υποστηρίζεται επίσης Co-op τεσσάρων παικτών, τοπικά στην κονσόλα της Nintendo. Το παιχνίδι θα έχει πάνω από 64 levels.


Το World of Goo 2 θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαϊου για PC και Nintendo Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification