Red Dead Redemption 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
13
Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Δείτε το εντυπωσιακό launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/12/14] Μέσω του NeoGAF έχουν διαρρεύσει πληροφορίες από το εσωτερικό της Rockstar που κάνουν λόγο για ανάπτυξη του Red Dead Redemption 2.

Ένας χρήστης αναφέρει ότι μίλησε σε developer της Rockstar που επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του παιχνιδιού, το οποίο θα έρθει αποκλειστικά για PS4 και Xbox One, αφήνοντας εκτός τα PC όπως άλλωστε και το πρώτο μέρος της σειράς. Το παιχνίδι "θα εστιάσει αρκετά στο Co-Op" όπως αναφέρει η πηγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, Strauss Zelnick, είχε δηλώσει φέτος πως το Red Dead Redemption είναι "ένα μόνιμο franchise" για την εταιρεία του συνεπώς ένα sequel ήταν αναμενόμενο. Μάλιστα πριν από λίγους μήνες η Rockstar ζητούσε να προσλάβει 37 νέους developers για την ανάπτυξή του.

[UPDATE: 9/4/15 - Red Dead Redemption 2 στην E3 2015;] Νέες φήμες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το Red Dead Redemption 2.

H Rockstar δήλωσε ότι "Θα μάθουμε περισσότερα για το Red Dead Redemption 2 μέσα στο 2015" ενώ στο Reddit ένας χρήστης που αναφέρει ότι έχει πηγές "εκ των έσω" υποστηρίζει ότι το sequel θα εμφανιστεί στην E3 και θα περιλαμβάνει τρεις χαρακτήρες, όπως και το GTA 5, με τους Irish και Seth να επιστρέφουν ως playable, μαζί με έναν τρίτο που δεν έχει ακόμη διαρρεύσει. Φήμες λένε ότι θα πρόκειται για χαρακτήρα που δημιουργείτε, όπως και στο online του GTA 5.

Το παιχνίδι θα λειτουργεί ως prequel, καθώς θα λαμβάνει χώρα 12 χρόνια πριν από τα γεγονότα του πρώτου Red Dead Redemption. Θα σας επιτρέπει να αγοράσετε ρουχισμό, όπλα ή ακόμη και safe house και να το παραμετροποιήσετε, ενώ όλα αυτά θα έχουν αντίκτυπο και στο multiplayer. Ο τίτλος του παιχνιδιού σύμφωνα με την ίδια φήμη θα είναι "Red Dead Redemption 2: Legends of the West".

[UPDATE 2: 18/10/16 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Το Red Dead Redemption 2 ανακοινώθηκε και επίσημα! Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017 σε PS4 και Xbox One.

To επίσημο τρέιλερ θα κυκλοφορήσει το βράδυ της Πέμπτης. Για τα PC δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Rockstar, το παιχνίδι θα αφορά "Μία επική ιστορία ζωής στην ξεχασμένη Γη της Αμερικής. Ο απέραντος και ατμοσφαιρικός κόσμος του παιχνιδιού θα σας παρέχει μία νέα online multiplayer εμπειρία". Η Take-Two Interactive κατοχύρωσε την διαδικτυακή διεύθυνση "reddeadonline.com". Η ανακάλυψη της κατοχύρωσης πραγματοποιήθηκε από χρήστες του Twitter με τον Bill Wright να ανακαλύπτει ότι πίσω από την κατοχύρωση βρίσκεται η ίδια η Take-Two. Η διεύθυνση προσωρινά σας ανακατευθύνει σε μια ανάρτηση της Rockstar που δείχνει το artwork που είχε δημοσιευθεί πρόσφατα. Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις κατοχυρώνονται πολλές φορές προκειμένου να αποτρέψουν άλλους από να κάνουν το ίδιο, χωρίς να είναι βέβαιη η μελλοντική χρήση τους. Σε περίπτωση όμως που η Take-Two πραγματοποίησε σκόπιμα την κατοχύρωση, τότε υπάρχει περίπτωση να δούμε κάποια online προσθήκη στον κόσμο του Red Dead. Άλλωστε, η Rockstar έχει γνωρίσει επιτυχία από παρόμοια ιδέα μέσω του Grand Theft Auto Online.

[UPDATE 3: 20/10/16 - Το πρώτο τρέιλερ] Η Rockstar έδωσε στην δημοσιότητα πριν από λίγα λεπτά το πρώτο τρέιλερ του Red Dead Redemption 2.

Για να είμαστε ειλικρινείς το ολιγόλεπτο αυτό βίντεο που διαρκεί μόλις ένα λεπτό δεν μας δίνει κάποια ολοκληρωμένη εικόνα για το gameplay του πολυαναμενόμενου sequel. Εσάς τι εντυπώσεις σας άφησε;

[UPDATE 4: 26/3/17 - Φήμη για τους voice actors] Οι fans της Rockstar ανακάλυψαν ότι ο voice actor Roger Clark μοιάζει πολύ με τον ηθοποιό που έχει αναλάβει τα φωνητικά στο τρέιλερ του Red Dead Redemption 2.

Τα..."λαγωνικά" του Internet συζητούν ήδη σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα (όπως τα NeoGAF και Reddit), ότι ο Roger Clark έκανε like σε βίντεο στο YouTube που αφορά το παιχνίδι. Επίσης, ο Noshir Dalal (voice actor του Fallout 4), είναι φίλος στο Facebook με τους voice actors του πρώτου Red Dead Redemption και συγκεκριμένα τους Rob Wiethoff, Roger Clark, Benjamin Byron Davis, Steve J Palmer, Gabriel Sloyer Ceron, Peter Blomquist και Cali Moore.

Ο Rob Wiethoff υποδύθηκε τον John Marston, ο Benjamin Byron Davis τον Ολλανδό, ο Steve J Palmer τον Bill Williamson. Δείτε εδώ το πλήρες cast. Φήμες λένε λοιπόν ότι το Red Dead Redemption 2 θα αποτελέσει prequel του πρώτου, με ήρωα τον John Marston και την παλιά του συμμορία.

[UPDATE 5: 28/9/17 - Αποκαλύφθηκε το δεύτερο τρέιλερ] Το δεύτερο τρέιλερ του Red Dead Redemption 2 είναι γεγονός! Δείτε το παρακάτω:

Σύμφωνα με το σενάριο, θα ακολουθείτε την ιστορία του Arthur Morgan και της Ολλανδικής συμμορίας Van der Linge, καθώς θα κλέβουν και θα πολεμούν στην καρδιά της Αμερικής προκειμένου να επιβιώσουν. Το παιχνίδι θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα prequel της αρχικής έκδοσης, όπου θυμίζουμε ότι ο John Marston κυνηγούσε την συγκεκριμένη συμμορία.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2018 για PC, PS4 και Xbox One, με πιθανότητα καθυστέρησης και κυκλοφορίας εντός του οικονομικού έτους της εταιρείας (1/4/2018 - 31/3/2019). Το παιχνίδι θα διαθέτει επίσης τόξα μεταξύ άλλων.

[UPDATE 6: 30/4/18 - Η Rockstar δημοσιοποιεί νέο trailer στις 2 Μαϊου] Η Rockstar δεν προτίθεται να αφήσει τους fans να περιμένουν μέχρι την E3 2018 για να δούνε νέα πλάνα από το Red Dead Redemption 2.

Η αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter, ανακοίνωσε επίσημα πως θα δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού στις 2 Μαΐου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι στην επερχόμενη E3 θα αντικρίσουμε για πρώτη φορά gameplay video του νέου Red Dead Redemption, του οποίου η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας σε PS4 και Xbox One έχει οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου.

[UPDATE 7: 2/5/18 - Τρίτο τρέιλερ] Η Rockstar Games έδωσε στη δημοσιότητα το τρίτο τρέιλερ από το πολυαναμενόμενο sequel του Red Dead Redemption.

Κρίνοντας από το τρέιλερ, το Red Dead Redemption βάζει βάσεις για ένα από τα καλύτερα games της χρονιάς, αφού εντυπωσιάζει σε όλους τους τομείς. Η ιστορία σας ταξιδεύει στην Αμερική του 1899. Μετά από μια ληστεία που πήγε εντελώς στραβά στην πόλη του Blackwater, η συμμορία των Arthur Morgan και Van der Linde αναγκάζονται να το βάλουν στα πόδια.

Κυνηγημένοι από ομοσπονδιακούς πράκτορες καθώς και από τους καλύτερους κυνηγούς επικηρυγμένων, θα προσπαθήσετε να επιβιώσετε κλέβοντας και σκοτώνοντας οποιονδήποτε γίνει εμπόδιο στην επιβίωσή σας.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 8: 4/5/18 - Κυκλοφόρησαν screenshots] Κυκλοφόρησαν νέα screenshots του Red Dead Redemption 2.

Η Rockstar Games έφερε στην δημοσιότητα μερικά screenshots από το επερχόμενο Red Dead Redemption 2. Σε αυτά βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Arthur Morgan και άλλα μέλη του Van der Linde gang. Επίσης βλέπουμε τον κύριο χαρακτήρα του sequel του Red Dead Redemption να βγαίνει από ένα νεκροταφείο, αλλά και μία τρομακτική αρκούδα. Στον οπτικό του τομέα φαίνεται εντυπωσιακό, αφού υπάρχει πολύ έντονη ανάλυση και λεπτομέρεια τις εικόνες που μπορείτε να δείτε στην gallery του άρθρου.

[UPDATE 9: 6/5/18 - Νέα screenshots] Η Rockstar κυκλοφόρησε άλλη μια σειρά από screenshots για το Red Dead Redemption 2 μέσα σε μόλις 48 ώρες από την προηγούμενη δημοσίευσή της.

Επίσης, θα κυκλοφορήσουν και special editions του παιχνιδιού, οι οποίες θα αποκαλυφθούν στην E3 2018.

[UPDATE 10: 13/8/18 - Νέοι χαρακτήρες] Ορισμένοι χαρακτήρες του Red Dead Redemption 2 αποκαλύφθηκαν μέσω διαφημιστικού, το οποίο έχει αναρτηθεί στους δρόμους του Χιούστον της Αμερικής.

Πέρα από τον Arthur Morgan, θα δείτε διάφορα μέλη της συμμορίας Van der Linde.

red dead redemption 2 gang characters
[UPDATE 11: 6/9/18 - Teaser με τον Dutch van der Linde] Η Rockstar Games ανέβασε εικόνες-teaser για το Red Dead Redemption 2 με τον Dutch van der Linde.

Η εταιρεία ανάπτυξης του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού προσπαθεί να τονώσει το hype γύρω από τον επερχόμενο τίτλος της, αυτή τη φορά μέσω ενός teaser υπό την μορφή εικόνας που παρουσιάζει το bounty poster του Dutch van der Linde, τον αρχηγό της κακής συμμορίας που θα συμμετέχετε στο sequel του Red Dead Redemption. Ο λόγος της ύπαρξής του, είναι το ότι έκλεψε 150.000 δολάρια από μία βάρκα στο Blackwater. 

Στην συνέχεια η ίδια η Rockstar Games δημοσίευσε και μία κανονική φωτογραφία του χαρακτήρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στην οποία ο Linde δείχνει σαφέστατα πιο badass. Όλα αυτά, μάλλον μας προετοιμάζουν για ένα νέο gameplay video.




[UPDATE 12: 7/9/18 - Artwork χαρακτήρων] Γνωρίστε τους χαρακτήρες του Read Dead Redemption 2 μέσω του artwork που κυκλοφόρησε για αυτούς η Rockstar Games. Μαζί με την εμφάνιση και το όνομα του χαρακτήρα θα δείτε και ένα απόφθευγμα από τον καθένα.

Θα βρείτε όλα τα artworks στην gallery κάτω από το άρθρο.

[UPDATE 13: 20/9/18 - First-person mode] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Rockstar Games, το Red Dead Redemption 2 θα περιλαμβάνει first-person mode. Όπως είναι φυσικό, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε και από third-person οπτική. Θυμίζουμε ότι το ίδιο ισχύει και για το Grand Theft Auto V.

Διαβάστε επίσης για το Red Dead Online, το multiplayer του sequel.

[UPDATE 14: 8/10/18 - Μήνυμα μέσω του Call of Juarez] Η Techland έχει αναρτήσει βίντεο στο οποίο ο Silas Greaves από το Call of Juarez: Gunslinger απευθύνεται στον Arthur Morgan από το Red Dead Redemption 2.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 15: 18/10/18 - Launch trailer] Η Rockstar έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό τρέιλερ για να γιορτάσει την επικείμενη κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2.

Δείτε το παρακάτω:

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One.

Δείτε τα gameplay videos του Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 al_kiou (Level 6) 05/12/2014 14:38
Βρήκα 360 για να παίζω το πρώτο, να βρω και ΟΝΕ για το δεύτερο παραπάει, φέρτε το στα PC.
#2 +4 panos_90 (Level 6) 05/12/2014 14:41
Ηell yeah!! To Red Dead Redmption ήταν απο τα καλύτερα games για τις κονσόλες της περασμένης γενιάς!! Μακάρι να εξακριβωθούν οι πληροφορίες και να το τσιμπήσουμε και για PS4!
#3 +1 Shallow (Level 15) 05/12/2014 14:52
ναι γαμώτο μου ναι! ναι! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!
με διαφορά το all time favourite για xbox 360 όταν είχα ακόμα xbox 360 :P
plz plz plz για PC!!!
#4 +2 palex94 (Level 12) 05/12/2014 15:17
Επιτελους!! νομιζω ολοι χρονια το περιμεναν.
#5 +2 koskinas18 (Level 17) 05/12/2014 16:42
Καλά θα το πάρω σίγουρα την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του ;-)
#6 +1 Aelaos (Level 11) 05/12/2014 16:45
Αν είναι τόσο κάλο όσο το προηγούμενο θα γίνει χαμός !!!
#7 +1 Parsifal (Level 4) 05/12/2014 17:01
άμα κυκλοφορήσει σε έναν χρόνο ή παραπάνω κομπλέ γιατί μέχρι τότε θα έχω πάρει PS4 ή XBOX ONE....
#8 +2 Akis 7 (Level 20) 05/12/2014 19:25
Hταν θεμα χρονου αφου βγηκε το GTA V .Τωρα μπορουν να φτιαξουν επος.
#9 geololj (Level 28) 06/12/2014 02:35
Αγαπημένο το Red Dead Redemption στο Xbox 360. Αν και το sequel βρίσκεται στα ίδια επίπεδα, ίσως και να μιλάμε για Game of the Year!
#10 CreepyHamburgerGR (Level 4) 07/12/2014 21:59
makari na to vgaloune sta pc mpas kai emis i pcades doume kamia western mera
#11 pro-patzis (Level 20) 09/04/2015 22:22
με το αναλογο soundtrack θα αφησει και παλι εποχη...
#12 JimAndJimGaming (Level 11) 09/04/2015 22:22
Quoting al_kiou:
φέρτε το στα PC.


Ακριβώς αυτό. Φέρτε το στα πισι και αφήστε τα exclusive, πέρασαν τόσα χρόνια!
#13 ashbringer (Level 25) 14/06/2015 09:45
Red Dead Redemption 2 ανυπομονούμε.Πο λύ μεγάλη είδηση.
#14 MOKER (Level 13) 14/06/2015 10:11
Οταν είχα χβοχ360 (ακόμα το έχω) το είχα λιώσει το Game Αντε να βγει σε PC Αλλα εαν όχι Xbox0ne Σου έρχομαι....
#15 supermario644ever (Level 20) 14/06/2015 15:58
πολύ καλό game όπως και το προηγούμενο
#16 +1 KREAS (Level 12) 14/06/2015 16:36
κριμα που αυτή η παιχνιδιάρα παλι δεν θα φθάσει το pc
#17 MadMax (Level 4) 14/06/2015 17:49
Μακάρι! Το πρωτο ηταν απο τα καλυτερα games της γενιας του!
#18 Lewton (Level 2) 15/04/2016 22:46
P C motherfucker DO YOU SPEAK IT????
#19 Maver1ck (Level 7) 16/04/2016 00:42
Εντάξει,θα το κάψουμε πάλι...... 8)
#20 pro-patzis (Level 20) 16/04/2016 18:13
Αν και το 1ο το απεκτησα προσφατα για το ps3 δεν το εχω παιξει ακομα.Προσπαθω να μαζεψω οσα περισοσοτερα games μου λειπουν μεχρι να αποσυρθει το ps3 για την συλλογη.Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια,ειναι παιχνιδαρα απο οσο εχω δει,αλλα πρεπει να ερθει επιτελους και στα pc.Οπως ειχαν ξαναγραψει το sountrack στο 1 ειναι ολα τα λεφτα...
#21 Asxetoss (Level 19) 23/04/2016 22:43
Για να δούμε θα το παρουσιάσουν το καλοκαίρι στην E3 ? Μακάρι πάντως να βγει και το PC γιατι μόνο εκεί αν είναι θα το παίξω εγώ.
#22 Asxetoss (Level 19) 16/10/2016 18:28
Ήρθε η ώρα του νομίζω !!! Ας ελπίσουμε να μην αφήσουν του pc gamers παραπονεμενους . Άλλωστε καλά παιδάκια ειμασταν με το gta v
#23 ashbringer (Level 25) 17/10/2016 07:34
Θα γίνει ανακοίνωση οπωσδήποτε δε νομίζω να είναι κάτι άλλο.
#24 TheRedWood (Level 17) 17/10/2016 18:35
Μου φαίνεται ότι θα είναι remastered -που θα έρθει στο PC- παρά sequel. Ίδωμεν.
#25 Efane (Level 24) 18/10/2016 17:56
Πολύ καλά νέα. Ένας χρόνος υπομονή λοιπόν!!!
#26 geololj (Level 28) 18/10/2016 19:35
About f#^& time!


Προσωπικά, θεωρώ το Red Dead Redemption ως ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών, οπότε ένα νέο RDR είναι απλά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότηα. Go Rockstar!
#27 +1 TheLuckyShamrock (Level 15) 18/10/2016 23:05
Και τι θα γίνει με εμάς τους Bully fans; 10 χρόνια περιμένουμε για ένα sequel. :/
#28 ashbringer (Level 25) 23/09/2017 09:43
Αρκεί να μην ανακοινώσουν καθυστέρηση.
#29 ashbringer (Level 25) 29/09/2017 12:22
Εξαιρετικό το νέο τρέιλερ.Το περιμένουμε πως και πως.
#30 Blood Prince (Level 30) 08/09/2018 03:10
Τον συγκεκριμένο τίτλο δεν τον γνώριζα καν.Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε προς στο τέλος της γενιάς του PS4 και ακόμα δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι.
#31 Blood Prince (Level 30) 08/09/2018 03:12
Quoting pro-patzis:
Αν και το 1ο το απεκτησα προσφατα για το ps3 δεν το εχω παιξει ακομα.Προσπαθω να μαζεψω οσα περισοσοτερα games μου λειπουν μεχρι να αποσυρθει το ps3 για την συλλογη.


Βασικά πιστεύω πως πολλοί τίτλοι θα εξακολουθούν να υπάρχουν και μετά την απόσυρση στην αγορά όπως συμβαίνει ήδη και με το PS2.
Notification