Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Apple: Μηνύσεις από χρήστες

04 Jan 2015 18:42 #155184 by Πιέρρος Φουστέρης



Λόγω του iOS 8.

Τα iPhone έχουν ως γνωστόν ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο και συγκεκριμένα 16, 32, 64 και 128GB, ανάλογα με το μοντέλο.

Στην πρόσφατη διαφήμιση της Αpple για το iOS 8, η αμερικάνικη εταιρεία παρέβλεψε να αναφέρει ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος θα καταλαμβάνει μέχρι και 23,1% από τον αποθηκευτικό χώρο κάθε κινητού!

Αυτό ανάγκασε τους χρήστες Paul Orshan και Christopher Endara από το Miami να προβούν σε μηνύσεις έναντι της Apple και ειδικότερα για το iPhone των 16GB, του οποίου άλλωστε το 23,1% του αποθηκευτικού χώρου θα καταλαμβάνεται από το iOS 8. Άλλωστε...ποιος έχει τα χρήματα για τις μεγαλύτερες εκδόσεις; Οι δύο πελάτες της Apple ζητούν το υψηλό ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Apple θυμίζουμε ότι από ένα σημείο κι έπειτα αναγκάζει όλους τους κατόχους iPhone/iPad να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση στο iOS, διαφορετικά δεν θα μπορούν να τρέξουν ένα πλήθος από apps. Επιπλέον, δεν επιτρέπει την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD cards κάτι που ισχύει με άλλους κατασκευαστές. Κι αν ποτέ ο χώρος στο κινητό σας γεμίσει τότε η Apple σας διαφημίζει την υπηρεσία iCloud ζητώντας σας να αγοράσετε επιπλέον χώρο εκεί. Μήπως για να δείτε τα προσωπικά σας δεδομένα να κάνουν γύρα στο Internet όπως με το The Fapenning ας πούμε;

Συν τις άλλοις, το iOS 8 update δημιούργησε (στην αρχική του έκδοση) προβλήματα συνδεσιμότητας σε ορισμένες συσκευές της Apple. Στην παρούσα φάση πάντως, με το iOS 7 μπορείτε να τρέξετε σχεδόν όλες τις εφαρμογές του App Store.

Η Apple δεν έχει δηλώσει μέχρι στιγμής κάτι για την σχετική υπόθεση.

Σχόλιο: Νομίζω πως η κίνηση των χρηστών είναι σωστή. Όντως, το να καταλαμβάνει το λογισμικό ένα τόσο μεγάλο ποσοστό της μνήμης είναι απαράδεκτο, συνδυασμένο και με το γεγονός ότι ούτε να αγοράσεις micro SD μνήμη δεν μπορείς, ούτε και να έχεις δωρεάν χώρο κάπου αλλού (βλέπε iCloud, όπου πρέπει να πληρώσεις και να διακινδυνεύσεις την ασφάλεια των προσωπικών σου αρχείων). Άντε, να κάνει η Apple και άλλους πλούσιους.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification