Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διάρκεια ζωής τηλεφώνων

08 Nov 2011 19:51 #101188 by Λήδα Κουτσούμη
Κατά γενική ομολογία τα smartphones είναι πιο ευαίσθητες συσκευές απ' ό,τι τα "παλαιάς κοπής"..Ενδεχομένως να έχετε ακούσει να λένε "Βρήκα το παλιό μου Νόκια 3510 και δουλεύει ακόμα!Σκυλί!"
Τι κινητό έχετε και πόσο καιρό είστε κάτοχός του; Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις λειτουργίες του;
Εγώ έχω ένα Samsung Star εδώ και 2 χρόνια και δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα (τοκ τοκ) :D

Καίμε το χάρτη, με τη φωτιά ανάβουμε τσιγάρα και ξεκινάμε...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Dec 2011 17:27 #102822 by Antonis Kioseloglou
Εχω ενα iphone 3gs και μεχρι στιγμης αντεχει αν εξαιρεσεις στις διακοπες που μου εσβησε για 4-5 ωρες και φρικαρα (μαλλον απο τον ηλιο).Πριν απο αυτο ειχα ενα Nokia για παρα πολλα χρονια. Σκυλια τα Nokia τα πεταγες στο τοιχο και δεν νιωθανε μια. :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2011 20:26 #102869 by Ανδρέας Γρυπάρης

Jaheira wrote: Κατά γενική ομολογία τα smartphones είναι πιο ευαίσθητες συσκευές απ' ό,τι τα "παλαιάς κοπής"..

δεν είναι έτσι φίλε μου, πιάσε κάνα Motorola XT5 στα χέρια σου και θα πας κατευθείαν να κάνεις edit το post σου (όσο στοίχημα θες!!)
Μην ακούω ότι νάνε, το ξέρω ότι τα δήθεν "smartphone" της sony ericsson ήταν για πέταμα και σκέτοι ντενεκέδες (βλ X8, X10) που πολλοί έξυπνοι τα πήρανε και πέσαν οι φόλες αβέρτα. Μπαταρία που δεν κρατάει, SAR στον θεό και κρέμαγε σαν NOKIA! Ξέρεις τι σημαίνει κρεμάει σαν nokia; θα σου πω εγώ
Έχεις πιάσει πολλά nokia για να τα υποστηρίζεις; γιατί εγώ έχω περάσει από 30 μοντέλα της εταιρίας (5300-N97-E52 συν άλλα τόσα φίλων μου που τα τρέχαν στο service) και είχαν τα εξής προβλήματα:

1.ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (το symbian είναι για πέταμα, .&- !), το 70% των μοντέλων είχε πρόβλημα με το GPS η κολλούσε ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ. Ακόμη και αν είσαι γρήγορος στα SMS, θα σε τσαντίσει γιατί και στο γράψιμο αργεί. ΟΣΑ firmware και να αλλάξεις, ότι updates και να κάνεις, το κινητό είναι ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ! Δεν επαναφέρεται, σέρνεται μια ζωή.
2.Δεν έχει πολλές εφαρμογές*
3.ΑΘΛΙΟ web browser.
4.Μέτριο σήμα (έως χάλια κάποιες φορές)

Θες να ακούσεις περισσότερα;
Αν θες σου λέω, ακόμη και ασπρόμαυρο κινητό που έχει φίλος μου (NOKIA), το πληκτρολόγιο έχει πιάσει σκόνη και δεν παίζει καλά(έχει μπει και στην μέσα οθόνη). Μη λέμε και τα nokia αθάνατα.
Το ότι ξέθαψες μια μπακατέλα 15ετίας με ασπρόμαυρη οθόνη και κάνει boot δεν λέει κάτι, αυτά ήταν για εποχές 99-2001 που δεν είχε κάποιος λεφτά για το (τότε και μέχρι σήμερα κορυφαίο) sony ericsson P800. Σήμερα βλέπω άτομα (σε μετρό & λεωφορεία) με τέτοιες ασπρόμαυρες παντόφλες και κρατιέμαι για να μη γελάσω και εκθέσω τον άλλο. 2011 έχουμε όχι 2001!
Εγώ έχω ένα Motorola V8 από το 2009(με τη wind), σήμερα αποτελεί το 3ο μου κινητό, έχω και ένα Motorola XT5 για cosmote (έχω καμία 300αριά επαφές με το android) και προσωρινά για 2ο έχω τη Vodafone ένα ZTE racer το οποίο όπως και τα xperia της sony ericsson έτσι και το racer είναι επίσης για κλοτσιές.(άθλιο σήμα, άθλια ποιότητα ήχου, οθόνη κάτω του μετρίου).
Με λίγα λόγια έχω 3 κινητά. Μέχρι το 2009 ήμουν με το τρισάθλιο Nokia 5300 το οποίο και χάριστα.

Το Motorola V8 είναι από τα ποιο κορυφαία κινητά της Motorola, με linux OS, Java, ΤΕΛΕΙΟ κύκλωμα σήματος, άριστο σήμα, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και εύκολο menu (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα άθλια NOKIA) και το ποιο σημαντικό, SAR=0.34! Δε πα να μίλαγα και 4 ώρες σερί χωρίς διάλειμμα με το κινητό στο αυτί. Δεν ένιωθα τίποτα! THIS IS A PHONE MY FRIEND! -ΤΕΛΟΣ-!
Όχι τα sony ericsson που μιλάς 10 λεπτά και μαζεύεις ακτινοβολία σα να μιλάς 10ώρες με το ασύρματο τηλέφωνο του σπιτιού σου.

Με το Motorola XT5, ούτε και με αυτό έχω παράπονο, όπως το V8, έτσι και στα smartphone η Motorola συνέχισε τη παράδοση στα ΑΡΙΣΤΑ κινητά της, από τη πρώτη μέρα του πέρασα Cyanogen mod και παίζω με όλα τα android applications. Η μπαταρία κρατάει 2.5 μέρες καλά είναι (όταν πάει 40-34% το φορτίζω που αυτό είναι το σωστό για Li-ion μπαταρίες σε ΟΛΑ τα κινητά, αυτό το ήξερες; :icon what: )

Τέλος, θα σου πω και ένα περιστατικό που έγινε όταν πήγαινα Θεσσαλονίκη-Αθήνα με λεωφορείο. Μίλαγα στο κινητό και πέρναγε στο τούνελ, στην μέση του τούνελ συνέχιζα να μιλάω, όλοι οι άλλοι δεν είχαν σήμα! Εγώ ακάθεκτος μίλαγα, στο τέλος γυρνάει και μου λέει ένας:
-φιλαράκι, ποιο κινητό έχεις; με ενδιαφέρει γιατί κάνω ταξίδια και το nokia μου δεν πιάνει μια.
-Motorola V8!

Αυτά τα λίγα

*=το μόνο symbian που δεν είχε πρόβλημα ήταν το P800 μέχρι το P1i της sony ericsson, το P800 είναι και αυτό από τα αγαπημένα μου κινητά και το μόνο κινητό που παραδέχομαι ότι όντως έβγαλε καλό η sony ericsson.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Dec 2011 23:35 #103192 by GRG7
εγω εχω εδω και 3 χρονια to nokia 5800 το οποιο ειναι το καλυτερο νοκια που εχω χρησιμοποιησει.βεβαια και δεν το συγκρινω με της νεας σειρας νοκια αλλα οταν βγηκε ηταν στα τοπ.
χρειαστηκε να το αλλαξω λογω οτι μου καηκε ο ο8ονη αλλα ειναι σκυλι.ειδικα η μπαταρια σκυλι μαυρο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2014 13:23 #144643 by Sotiris Greece
Sony Ericsson W700i 8 χρόνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification