Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tokyo 42

09 May 2017 17:54 - 09 May 2017 17:57 #198145 by Γιώργος Λόλας

Tokyo 42

Η εκδότρια εταιρεία Mode 7 και η εταιρεία ανάπτυξης Smac Games ανακοίνωσαν ότι το πρώτο game της τελευταίας με τίτλο Tokyo 42, θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One στις 31 Μαΐου, ενώ θα ακολουθήσει το PS4 στα μέσα Ιουλίου.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο αισθητικά Action game με top-down κάμερα που περιγράφεται ως μια μίξη των Grand Theft Auto με το Syndicate. Θα περιλαμβάνει άφθονη δράση με ρεαλιστικά physics, ενώ οι stealth τακτικές θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο. Το σενάριο σας τοποθετεί σε ένα εναλλακτικό και φουτουριστικό Τόκιο όπου σε open world περιβάλλον θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε τόσο story, όσο και side quests.

Στην διάθεσή σας θα έχετε μια πλειάδα από διαφορετικά όπλα, όπως πιστόλια, machine guns, sniper rifles και σπαθιά κατάνα. Θα περιλαμβάνει αρκετές κρυφές περιοχές, μερικές από τις οποίες θα τις ανακαλύψετε περιστρέφοντας την κάμερα. Όσο θα ολοκληρώνετε αποστολές, θα κερδίζετε χρήματα και reputation. Πέρα από το single player, θα περιέχει πείσης και multiplayer arena mode, όπου θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έναν ακόμα παίκτη, τον οποίο και θα χρειαστεί να βρείτε και να εξοντώσετε. Εν τω μεταξύ, όπως και στα Grand Theft Auto, κάθε σας έγκλημα θα έχει αντίκτυπο, αφού θα σας κυνηγούν όλο και πιο δυνατοί εχθροί, όσο ανεβαίνει το σχετικό Cop Drop level.

Το Tokyo 42 θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One στις 31 Μαΐου. Οι κατόχοι PS4 θα χρειαστεί να περιμένετε έως στα μέσα Ιουλίου.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification