Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Modern Warfare 3 remastered

02 May 2024 10:08 #275779 by Nikos Georgopoulos
Το Dune Skin του Call of Duty (Feda Ykin Stealthsuit) κοστίζει 40 ευρώ




Δεν έχει καν το πρόσωπο του Chalamet (Paul Atreides)!

Οι παίκτες του Call of Duty διαμαρτύρονται για άλλη μια φορά στα social media για το μεγάλο κόστος ενός Call of Duty cosmetic.

Το Dune Feda Ykin Stealthsuit (Paul Atreides crossover skin) του Call of Duty: Modern Warfare 3, δεν δείχνει καν...το πρόσωπο του διάσημου ηγέτη Paul Atreides (σ.σ. προφανώς περιμέναμε τον ηθοποιό Timothee Chalamet ή κάποιον να του μοιάζει) και μάλιστα κοστίζει 40 ευρώ!

Το skin Feda Ykin Stealthsuit ήρθε σε συνέχεια της ταινίας Dune: Part Two. Απλά σε αντίθεση με τα skins Paul Atreides και Feyd-Rautha Operator, η απόκτησή του δεν είναι τόσο απλή όσο η αγορά ενός πακέτου και το ξεκλείδωμα. Αντίθετα, όπως και με προηγούμενα crossover, το Stealthsuit είναι ένα ειδικό cosmetic που δίνεται στους παίκτες μόνο αφού αγοράσουν συγκεκριμένα πακέτα κατά τη διάρκεια του event. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να λάβετε και τα δύο πακέτα Paul Atreides Operator και Harkonnen Tracer Pack, τα οποία κοστίζουν 2.400 CoD Points (ή 20 ευρώ) το καθένα. Δηλαδή σύνολο 40 ευρώ.

Αν αναλογιστούμε ότι το Call of Duty: Modern Warfare 3 είχε στο λανσάρισμα 80 ευρώ, τότε το skin κοστίζει...τα μισά χρήματα! Καλά πήγε αυτό Activision.

Δείτε το...cheat skin που δίνει double XP.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification