Press Start: Τα δυσκολότερα boss fights

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Press Start: Τα δυσκολότερα boss fights

Press Start: Τα δυσκολότερα boss fights

Τα bosses που μας έβγαλαν το λάδι μέχρι να τα εξοντώσουμε.

Τα video games μας έχουν χαρίσει κατά καιρούς αρκετά αξιομνημόνευτα boss fights. Κάποια από αυτά μας... έβγαλαν το λάδι μέχρι να καταφέρουμε να τα εξοντώσουμε, παρόλα αυτά, η αίσθηση της επιβράβευσης σε αυτές τις περιπτώσεις κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Για αυτόν τον λόγο, πιστεύω ότι υπάρχουν για όλους μας κάποια bosses που έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό μας για την δυσκολία τους.

Η σειρά Ninja Gaiden διαθέτει γενικότερα υψηλό επίπεδο δυσκολίας και δεν ήταν λίγες οι φορές που πέθαινα ξανά και ξανά, ειδικότερα στο Ninja Gaiden Black στο πρώτο Xbox παίζοντας στο Master Ninja difficulty setting. Τα -πολλές φορές- σαδιστικά δύσκολα bosses του παιχνιδιού, παρότι υπήρχαν φορές που με νευρίαζαν, τα είχα απολαύσει δεόντως, ειδικά τις μάχες με την Alma. Δύσκολο boss θεωρώ επίσης για την εποχή του τον Nemesis από το Resident Evil 3, ενώ από το είδος των MMORPG δε θα ξεχάσω τις μάχες στο vanilla World of Warcraft με τον Ragnaros στο Molten Core, τον Vaelastrasz στο Blackwing Lair και τον Nefarian στο ίδιο raid.

Εσείς ποια θεωρείτε τα δυσκολότερα bosses που έχετε αντιμετωπίσει; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Zaratoth (Level 28) 06/10/2014 17:40
Θα πω τον Irenicus από Baldur's Gate 2. Με έχει στοιχειώσει.
#2 +1 koskinas18 (Level 17) 06/10/2014 18:12
Mortal Kombat Shaolin Monks ο Shao Kahn στο τέλος δεν παλευόταν με τίποτα
#3 +1 Not.your.product (Level 10) 06/10/2014 18:49
Μετά από τόσα χρόνια gaming τι να πρωτοθυμηθώ.... οπότε θα πω το πιο πρόσφατο. Σαφώς στην μεγαλύτερη δυσκολία μιας και μιλάμε για online game τα δύο τελευταία Boss στο Path of exile. Ο Dominus και η Atziri εφόσον παίζεις single player.
#4 +1 gasmas (Level 1) 06/10/2014 18:49
νομίζω ότι όλα σχεδόν τα Bosses του Dark Souls είναι υποψήφια για τη λιστα... αλλα πιο πολυ με παιδεψε ο gaping dragon (χωρίς summon) και παρ όλο που κάποιοι τον θεωρούν εύκολο boss ο gwyn...
#5 +1 k4rhan (Level 2) 06/10/2014 19:18
Sephiroth από Final Fantasy και σε MMORPG μακράν ο Thaurlach στο LOTRO εποχή που το lvl cap ήταν 50
#6 +1 EzioADF-Priestjohn (Level 10) 06/10/2014 19:48
1) Ο Butcher απο το 1ο Diablo που αν δεν εκανες καποιο κολπο δεν τον ετρωγες με τιποτα
2) Ο The End απο το Metal gear Solid 3 ηταν δυσκολος με την ενοια οτι σε εβγαζε την πιστη μεχρι να τον βρεις, αν και σε αυτον μπορουσες να κανεις κολπο
3) Απο online games το πιο δυσκολο boss που εχω παιξει ειναι ο Mortis απο το Drakensang Online, ειναι μονο για τους πολυ προχωρημενους παιχτες και παλι πρεπει να εχεις στο party εναν που να εχει χαλασει λεφτα στο παιχνιδι και να χει γινει τουμπανο.
#7 +1 Bairak13 (Level 9) 06/10/2014 22:50
Kel'Thuzad στο Naxxramas εποχή vanilla...πολλά pots,tries,gear ,να νιώθεις σοβαρά όμως...στο τέλος όμως υπέρτατη χαρά !!!
#8 +1 Mr.Dododi (Level 25) 17/10/2014 10:03
Diablo από Diablo 1. Μπορεί να έχεις γεμάτο το inventory με health potion αλλά και πάλι μπορεί κατά 90% να χάσεις. :-?
#9 Blood Prince (Level 30) 01/10/2018 12:07
Δεν βρήκα αντίστοιχο topic στο forum με παρόμοιο θέμα.Το boss Abhorrent Beast στην τοποθεσία Chalice Dungeons από τα δυσκολότερα στο Bloodborne.Επιπ λέον αρκετά ζόρικος ήταν και ο King Vendrick στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin τον οποίο βέβαια κέρδισα και στο NG+.....τέλος θα αναφέρω τον Fume Knight στο DLC Crown of the old iron king τον οποίο κέρδισα με Online βοήθεια. (επιστράτευσα άλλον παίκτη να με βοηθήσει)
Notification