World of Warcraft: Pet Battle System

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
World of Warcraft: Pet Battle System

World of Warcraft: Pet Battle System

Οι μικροί σύντροφοί σας που κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Companion Pets. Αν μέχρι τώρα αγνοούσατε την ύπαρξή τους ή απλά τα συλλέγατε για να περηφανεύεστε για την ολοένα και αυξανόμενη συλλογή σας, ετοιμαστείτε για αλλαγές.

Το νέο expansion του World of Warcraft, Mists of Pandaria, πρόκειται να θέσει μια ολόκληρη νέα εκδοχή για το πως συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αλληλεπιδρούμε με τα κατοικίδια ζώα μας, τα companion pets.

Για του λόγου το αληθές, όλοι μας αγαπάμε τα companions. Κάνουμε χρονοβόρα quests για αυτά, φαρμάρουμε ολόκληρα δάση για μέρες για να τα βρούμε η πληρώνουμε τεράστια ποσά στο auction house για να τα αποκτήσουμε. Τώρα για πρώτη φορά και αυτά θα παίρνουν μέρος σε μάχες και θα ανεβαίνουν level ξεκλειδώνοντας νέα abilities.

Τα άγρια Pets
Με πάνω από 100 companions ήδη διαθέσιμα για τους παίχτες, η Blizzard μας ετοιμάζει τα Wild Pets. Όπως λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες, αυτά τα άγρια ζωάκια θα είναι διάσπαρτα σε όλο τον χάρτη και σε όλες τις ηπείρους του Azeroth, έτοιμα να μονομαχήσουν. Τα στατιστικά και το level τους θα είναι τυχαία και ανάλογα της σπανιότητάς τους. Όπως με τα pets των hunters, έτσι και εδώ, θα έχουμε δείκτη σπανιότητας, πράγμα που σημαίνει ότι μερικά Wild Pets θα είναι διαθέσιμα μόνο σε συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες (π.χ βροχή) ή συγκεκριμένη ώρα ή μόνο την ημέρα ή την νύχτα.

Έλεγχος και διαχείριση των companions
Το Mists of Pandaria θα εισάγει μια νέα δυνατότητα, αυτή του πλήρους ελέγχου των νέων αλλά και παλαιών σας αποκτημάτων, μέσω του Pet Journal. Θα σας επιτρέπει δηλαδή να διαχειριστείτε το όνομά τους, να δείτε τα στατιστικά τους αλλά και να τα βάλετε σε μια σειρά ώστε να διαλέξετε τα τρία αγαπημένα σας που θα μονομαχήσουν με όποιο άγριο ζώο δείτε. Θα μπορείτε επίσης να αναζητάτε για ζώα που δεν έχετε, ώστε να δείτε τα στατιστικά τους και την περιοχή όπου βρίσκονται. 

Αν βαρεθήκατε να παίζετε με τον κύριο χαρακτήρα σας με τον οποίο έχετε εκπαιδεύσει ένα companion, κανένα πρόβλημα. Tο καθένα από τα companions θα είναι Bind on Account πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να τα διαχειριστείτε με όποιον χαρακτήρα κι αν είστε και σε οποιονδήποτε server θελήσετε. Επίσης μην ανησυχείτε αν βαρεθήκατε να παίζετε με κάποιο συγκεκριμένο companion γιατί αν αυτή είναι η περίπτωσή σας τότε σας έχω καλά νέα. θα μπορείτε να τα ανταλλάξετε με φίλους, να τα δωρίσετε ή ακόμα καλύτερα να τα πουλήσετε στο auction house!

Η εκπαίδευση των Companion Pets
Τα Pets όπως είπαμε θα ανεβαίνουν level. Όταν νικάνε μάχες κερδίζουν xp άρα κάποιος που θα δίνει μεγάλη προσοχή στα Pets του και θα τα εκπαιδεύει κατάλληλα, θα έχει πιο γρήγορα αποτελέσματα.Τα abilities είναι μέχρι έξι αλλά θα χρησιμοποιείτε μόνο μέχρι τρία από αυτά και το level τους φτάνει μέχρι και το 25. Θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε talent respec εκτός μάχης και ομαδικό level up των Pets δημιουργώντας μια ομάδα από τα τρία πιο αγαπημένα σας.

Οι πιο γλυκές μάχες
Οι μάχες μεταξύ των Pets θα είναι βασισμένες στο PvP, αν και θα είναι πιο αργές, ενώ ενδέχεται ο χαρακτήρας σας να γιουχάρει η να επευφημεί ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα. Το Pet Battle System θα έχει το δικό του queue και matchmaking και θα σας δίνει την δυνατότητα να μάχεστε εναντίον άγριων ζώων, φίλων ή και εντελώς ξένων. Αν το αποτέλεσμα της μάχης είναι θετικό τότε μπορείτε λίγο πριν νικήσετε να πιάσετε το άγριο ζώο, προσθέτοντας το στην συλλογή σας.

Τέλος, άξιος αναφοράς είναι ο τρόπος που λειτουργούνε οι Master Pet Trainers. Θα πρέπει να πάτε κρυφά να τους νικήσετε και τότε μόνο θα σας μάθουνε από μια ειδική ιδιότητα για τον μικρό σας φίλο. Η Blizzard πάντως επιμένει στο να κρατήσει τα Pet Battles μόνο σε διασκεδαστικό μοτίβο και το δείχνει λέγοντας ότι θα καταγράφονται μόνο οι νίκες και όχι οι ήττες κάθε μάχης.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Alexapollo (Level 5) 24/07/2012 00:53
Το WoW εξελίσσεται σε Pokemon!! :P
#2 Ulagrand (Level 14) 24/07/2012 02:09
Το WoW εξελίσσεται; ο.0
#3 general656 (Level 21) 24/07/2012 11:34
Ωραια , τον καινουργιο μου χαρακτηρα θα τον ονομασω Ash ! Μηπος υπαρχει ο πικατσου ;
#4 Alexapollo (Level 5) 24/07/2012 11:59
Λίγα είναι πια τα ψωμιά του, με τόσα free online παιχνίδια στο δικό του και καλύτερο επίπεδο (δες Guild Wars 2). Να το θυμηθείς στο τέλος θα αναγκαστούν να το κάνουν τελείως free, αν θέλουν να κρατήσουν κόσμο.
#5 general656 (Level 21) 28/07/2012 19:23
Ναι ομως πιο το ωφελος να το κανουν Free ; Τζαμπα θα πληρωνουν τους σερβερς για εμας , οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να το κανουν free και με το σκεπτικο σου θα ειχες ηδη πτωχευσει αμα ειχες εταιρια ξερεις γιατι ; Γιατι εμεις πληρωνουμε για να εχουμε Official Servers και να μην κολαει , αλλιως μπορω και εγω να παω και να παιξω ενα private server χωρις συντηριση , με bugs και lag .
Notification