Πραγματικό πιστόλι NES Zapper

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Πραγματικό πιστόλι NES Zapper

Πραγματικό πιστόλι NES Zapper

Από εταιρεία κατασκευής όπλων στο Τέξας.

Στο Τέξας ξέρουν να φτιάχνουν όπλα με άφθονο μεράκι και αυτό αποδεικνύει η εταιρεία Precision Syndicate που δημιούργησε ρέπλικα του NES Zapper σε κανονικό πιστόλι.

Το NES Zapper χρησιμοποιούνταν ως εξάρτημα στην 8-bitη κονσόλα NES και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Duck Hunt, όπου σκοτώνατε πάπιες. Βέβαια το σύγχρονο σχήμα του δεν έχει καμία σχέση με το παλιό εξάρτημα του NES που ήταν εμφανές ότι επρόκειτο για παιχνίδι.

Στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook όπου δημοσιεύθηκε το NES Zapper υπάρχουν ανησυχίες από γονείς ότι τα παιδιά τους ίσως μπερδέψουν το πιστόλι με παιχνίδι και τραυματιστούν ή σκοτωθούν. Απ' την άλλη, η Precision Syndicate υποστηρίζει ότι τα όπλα θα πρέπει να μένουν κλειδωμένα και μακριά από παιδιά, καθώς επίσης κι ότι το όπλο αυτό σχεδιάστηκε ειδικά για πελάτη της εταιρείας που το ζήτησε και δεν θα βγει στην αγορά. Άλλωστε εδώ που τα λέμε, όποιος το αποκτήσει φέρει και την ευθύνη. Πάντως γεγονός είναι ότι μετά από την δημοσίευση εικόνων του πιστολιού, το ενδιαφέρον για τα NES Zapper έχει αυξηθεί.

Μετράμε ώρες μέχρι η Nintendo να καταθέσει αγωγή.

Μάθετε περισσότερα για την έκθεση Vintage Toys 2016 και δείτε το σπάνιο Arcade των Beavis και Butt-Head. Συζητήστε για Retro θέματα στο Retro subforum.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Blood King (Level 25) 11/04/2016 21:06
Αυτό το όπλο αξίζει να το έχει κανείς στην συλλογή του και να μην το χρησιμοποιήσει ποτέ, απλά να θαυμάζει το retro μεγαλείο του.
#2 +2 BoBKiD (Level 15) 12/04/2016 01:41
Περιμένω να σκεφτεί και να βγάλει κάποιος video οπου κυνηγός χρησιμοποιεί το αληθινό NES Zapper για να κυνηγήσει πάπιες! Με μία λέξη: "Duckhunt"! :D
#3 +2 Glamorous (Level 27) 12/04/2016 12:52
Είναι κανείς για κυνήγι πάπιας; :lol:
#4 Blood Prince (Level 30) 12/04/2016 13:23
" Απ' την άλλη, η Precision Syndicate υποστηρίζει ότι τα όπλα θα πρέπει να μένουν κλειδωμένα και μακριά από παιδιά, καθώς επίσης κι ότι το όπλο αυτό σχεδιάστηκε ειδικά για πελάτη της εταιρείας που το ζήτησε και δεν θα βγει στην αγορά"

Αυτό νομίζω τα λέει όλα.
Notification