Παίζουμε Fifa 17 demo: The Journey και φιλικό

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Παίζουμε Fifa 17 demo: The Journey και φιλικό

Παίζουμε Fifa 17 demo: The Journey και φιλικό

Τα πρώτα βήματα του Alex Hunter.

Στο σημερινό μας βίντεο παίζουμε το demo του Fifa 17.

Δείτε το The Journey Mode και το πρώτο ματς του 17χρονου Alex Hunter. Στο campaign της EA Sports που προστίθεται φέτος, υπάρχουν cutscenes που παρουσιάζουν την ιστορία του νεαρού παίκτη που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Manchester United και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Πως αλληλεπιδρά με τους συμπαίκτες του και οι αποφάσεις που παίρνετε. Όπως θα δείτε στους διαλόγους υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις προτάσεις. 

Στο δεύτερο μισό του βίντεο παίξαμε φιλικό αγώνα Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης σε Legendary επίπεδο δυσκολίας. Ο αρχικός αγώνας με τον Alex Hunter ήταν στο προκαθορισμένο επίπεδο, που στο demo δεν βρήκαμε επιλογή για να το αλλάξουμε.

Κατεβάσατε το demo; Πείτε μας τις εντυπώσεις σας για το Fifa 17 σε αυτό το forum topic. Επίσης, αν θέλετε να παίξουμε online, σε όποιο format κι αν παίζετε ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification