Valentino Rossi: The Game

Hot
Μια αναδρομή στην καριέρα του μεγάλου Ιταλού πρωταθλητή.

Μια αναδρομή στην καριέρα του μεγάλου Ιταλού πρωταθλητή.

Μια αναδρομή στην καριέρα του μεγάλου Ιταλού πρωταθλητή.

Στις αρχές της χρονιάς η Milestone μας παρουσίασε το Sebastien Loeb Rally EVO, σε συνεργασία με τον Γάλλο πρωταθλητή του WRC. H ιταλική εταιρεία ανάπτυξης ακολουθεί την ίδια τακτική και στο νέο κεφάλαιο της σειράς MotoGP, το οποίο και φέρει τον τίτλο Valentino Rossi: The Game. O Valentino Rossi δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει ανακηρυχθεί πρωταθλητής στο MotoGP επτά συνολικά φορές στην καριέρα του και μάλιστα έχει λανσάρει και το δικό του ενεργειακό ποτό σε συνεργασία με την Monster.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια, με εξαίρεση το Sebastien Loeb Rally Evo, η Milestone αναπτύσσει αποκλειστικά Racing Simulators με μηχανές. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι πέρυσι είδαμε το Ride (έχει ανακοινωθεί ήδη ο διάδοχός του και αναμένεται εντός της χρονιάς), το MotoGP 15, ενώ φέτος έχουμε δει τα MXGP 2 και Ducati - 90th Anniversary (διατέθηκε αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή). Με βάση τα παραπάνω είναι φανερό ότι μιλάμε για μια εξαιρετικά έμπειρη εταιρεία ανάπτυξης στον συγκεκριμένο χώρο.


Οι δημιουργίες της Milestone βέβαια αν και “τίμιες”, καθότι προσφέρουν μια ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης, ανέκαθεν υστερούσαν στον τεχνικό τομέα. Όλα αυτά τα χρόνια καμία κυκλοφορία της δεν είχε εντυπωσιακά γραφικά και δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Valentino Rossi: The Game. Στον συγκεκριμένο τομέα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη, παρόλα αυτά η νέα δημιουργία της ιταλικής εταιρείας καταφέρνει να πάει ένα βήμα παραπάνω και να προσφέρει ένα εξαιρετικά χορταστικό Racing, που σας δίνει την ευκαιρία να αναβιώσετε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του Valentino Rossi, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα του MotoGP.

Η ακαδημία του “γιατρού”
Το Valentino Rossi: The Game περιλαμβάνει μια πληθώρα από modes, όπως είναι φυσικό όμως το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στο Career. Στο τελευταίο έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τον αθλητή της αρεσκείας σας και να διδαχθείτε τα μυστικά του αθλήματος από τον ίδιο τον Valentino Rossi στην φανταστική ακαδημία οδηγών VR46. To customization του αναβάτη σας δεν διαφέρει σημαντικά από αυτό που είχαμε συναντήσει στο περσινό MotoGP της Milestone. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι επιλέγετε το όνομα και την ηλικία του οδηγού σας, δίνοντας του και ένα ψευδώνυμο αν επιθυμείτε. Επίσης καλείστε να επιλέξετε το αγωνιστικό στυλ του οδηγού σας, κοινώς την κλίση που παίρνει το σώμα του στις στροφές. Από εκεί και πέρα έχουμε δεκάδες στιλιστικές επιλογές, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε διάφορα κράνη, γάντια και μπότες. Για τις αγορές αυτές απαιτούνται και τα ανάλογα VR credits, τα οποία και κερδίζετε μετά από κάθε αγώνα. Όπως είναι φυσικό, όσο πιο ψηλή θέση καταλάβετε, τόσο περισσότερα credits κερδίζετε.

Αφήνοντας στην άκρη τις στιλιστικές επιλογές θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το Valentino Rossi: The Game διαθέτει ένα άκρως πρωτοποριακό για τα δεδομένα του είδους character progression. Χωρίς ίχνος υπερβολής το όλο σύστημα μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από κάποιο RPG, καθώς ανάλογα με τις επιδόσεις σε κάθε αγώνα κερδίζετε exp και αυξάνετε παράλληλα τα στατιστικά του αναβάτη σας. Σύντομα θα παρατηρήσετε ότι δεν αρκούν μόνο επιδέξιοι χειρισμοί σε κάθε αγώνα, αφού αν δεν διαθέτετε τα ανάλογα stats είναι δύσκολο να νικήσετε τους αντιπάλους σας. Αξίζει να τονίσουμε ότι τα στατιστικά αυτά ισχύουν και για το online multiplayer. Υπάρχει βέβαια η επιλογή να τρέξετε και με τους πραγματικούς οδηγούς όπως τον Valentino Rossi και τον Marc Marquez, οι οποίοι όπως είναι φυσικό έχουν υψηλότατα stats.

“Τι δουλειά έχει το Ford Mustang στο MotoGP;”
Για να αυξήσετε τα στατιστικά και να γίνετε ο καλύτερος οδηγός που έχει περάσει από το MotoGP δεν αρκεί να συμμετάσχετε στους αγώνες του ομώνυμου πρωταθλήματος. Από την πρώτη κιόλας σεζόν της καριέρας σας ο Valentino Rossi σας έχει ετοιμάσει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ αγώνων με διάφορα οχήματα. Λόγου χάρη έχουμε αγώνες στα λεγόμενα Flat Tracks, όπως στο MotorRanch του Valentino Rossi ή στο Misano Flat Track. Επιπλέον, μπορείτε να “ακονίσετε” τα skills σας στο drift οδηγώντας ένα Ford Mustang ή τα αντανακλαστικά σας οδηγώντας ένα Ford Fiesta από το WRC. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τα διαθέσιμα modes, το Valentino Rossi: The Game είναι ότι πιο πλήρες μας έχει παρουσιάσει ποτέ η Milestone.


Φυσικά μπορείτε να αγωνιστείτε στα Drift, Rally και Flat Track modes και στο multiplayer. Συνολικά σε όλα τα modes υπάρχουν περισσότερες από 40 διαφορετικές διαδρομές, οπότε θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να μάθετε τις “παγίδες” που κρύβει η κάθε πίστα και να κάνετε τον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Ώρα να δείξεις τι αξίζεις
Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι δημιουργίες της Milestone είναι μια σταθερή αξία στον χώρο των Racing Simulators, αφού προσφέρουν αναμφισβήτητα μια ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με το Valentino Rossi: The Game, το οποίο τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι είναι δεδομένο ότι θα ικανοποιήσει τους φίλους του συγκεκριμένου genre. Στην περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί με κάποιο από τα προηγούμενα MotoGP είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να εξοικειωθείτε με το μοντέλο χειρισμού, ειδικά αν επιλέξετε τα Pro physics. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προσαρμόσετε την κλίση του σώματος πριν από κάθε στροφή κάνοντας lean, να χρησιμοποιείτε manual κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ υπάρχουν και δύο ξεχωριστά φρένα, ένα για την μπροστινή και ένα για την πισινή ρόδα της μηχανής σας.


Με τα Pro physics o ρεαλισμός γενικά χτυπάει “κόκκινο”, παρόλα αυτά ακόμη και με τα Standard ή Semi-Pro physics απαιτείται ένας σεβαστός χρόνος εξοικείωσης. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετά driving assists, όπως για παράδειγμα η guiding line που σας υποδεικνύει την βέλτιστη πορεία που θα πρέπει να διατηρήσετε στην πίστα, καθώς και τα σημεία στα οποία θα πρέπει να ελαττώσετε την ταχύτητά σας. Ένα ακόμη εξαιρετικά χρήσιμο assist (τουλάχιστον στα πρώτα βήματα σας) είναι το auto-braking. Στην περίπτωση που το ενεργοποιήσετε το φρενάρισμα γίνεται αυτόματα καθώς πλησιάζετε μια στροφή. Να υπενθυμίσουμε και πάλι ότι η οδήγησή σας επηρεάζεται σημαντικά από τα στατιστικά σας. Για παράδειγμα, αν έχετε 50 λόγου χάρη στο braking θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να φρενάρετε πολύ νωρίτερα για να μπορέσετε να στρίψετε με ταχύτητα σε μια στροφή. Όσο περισσότερο παίζετε λοιπόν, τόσο καλύτεροι γίνεστε.

Εν τω μεταξύ, πριν από κάθε αγώνα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τις συνθήκες διεξαγωγής του, αλλά και να κάνετε customize την μηχανή σας. Λόγου χάρη μπορείτε να επιλέξετε πόσους γύρους θα διαρκέσει ο αγώνας (τρεις minimum), το επίπεδο της Α.Ι., το αν θα υπάρχει φθορά στα ελαστικά ή πιθανότητα μηχανικού προβλήματος και το αν θα υπάρχουν penalties και disciplinary flags. Στο customization τώρα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών σετ ελαστικών, καθώς και να αλλάξετε δισκόφρενα ή να προσαρμόσετε το gear ratio και τις αναρτήσεις της μηχανής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Ένα από τα πιο πλήρη Racing της αγοράς, στο οποίο μπορείτε να οδηγήσετε τις μηχανές του MotoGP, αλλά και αμάξια όπως το Ford Mustang και το Ford Fiesta.


Σε αντίθεση με το MotoGP 15 εδώ δεν υπάρχουν upgrades, κάτι που είναι πολύ λογικό. Πόσο μάλλον από την στιγμή που οι επιδόσεις καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό και από τα στατιστικά του αναβάτη σας. Ως εκ τούτου το tuning της μηχανής σας είναι ένας πολύ καθοριστικός παράγοντας. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι τα λεγόμενα Manual Settings, όπου και μπορείτε να “πειράξετε” τα ελαστικά, το gear ratio, τα δισκόφρενα και το suspension της μηχανής σας. Η επιλογή αυτή απευθύνεται σε πιο έμπειρους παίκτες, παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να έχετε δίπλωμα μηχανικού για να κάνετε ένα σωστό tuning της μηχανής σας. Αυτό γιατί μέσω των Guided Settings, o μηχανικός της ομάδας μπορεί να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Εάν για παράδειγμα, διαπιστώσετε ότι η μηχανή σας δεν πιάνει την επιθυμητή ταχύτητα στις ευθείες, ο μηχανικός της ομάδας σας θα αυξομειώσει το gear ratio της με τον κατάλληλο τρόπο. Μέσω των Guided Settings λοιπόν το tuning αποδεικνύεται εξαιρετικά “φιλικό” ακόμη και για τους άπειρους παίκτες.


H τεχνητή νοημοσύνη των αντιπάλων σας πάντως είναι επιεικώς μετριότατη, αφού οι αντίπαλοι οδηγοί ακολουθούν μια συγκεκριμένη πορεία σε κάθε πίστα, από την οποία δεν παρεκκλίνουν ακόμη κι αν είστε έτοιμοι να στουκάρετε απάνω τους. Το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας και η μόνη διαφορά είναι ότι στα υψηλότερα εξ' αυτών οι αντίπαλοι σας κάνουν καλύτερους χρόνους.

Αναβίωσε την καριέρα του Valentino Rossi
Στη νέα δημιουργία της Milestone συναντάμε και το Career Moments mode, το οποίο είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένο στην καριέρα του Valentino Rossi. O Ιταλός οδηγός έχει ανακηρυχθεί επτά φορές πρωταθλητής στο MotoGP, μια φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στις μηχανές 250 κυβικών και άλλη μια φορά στις μηχανές 125 κυβικών. Κοινώς έχει σηκώσει την... κούπα εννιά φορές στην καριέρα του και ακόμη συνεχίζει να είναι ένα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αν και διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του.


Στο Career Moments σας δίνετε η ευκαιρία να αναβιώσετε ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του “γιατρού” μέσα από 20 συνολικά challenges. Ενδεικτικά να αναφέρουμε την πρώτη του νίκη στο Brno το 1996 ή το τριπλό ιταλικό podium στο Mugello το 2005, όπου και ανέβηκε στο βάθρο παρέα με τους Max Biaggi και Loris Capirossi.

Η ιστορία του MotoGP
Τα τελευταία χρόνια η Milestone έχει αποκτήσει το license του MotoGP από την ομοσπονδία του και όπως είναι φυσικό η νέα σεζόν του δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα δουλειά της ιταλικής εταιρείας. Κατόπιν αυτού, όλοι οι οδηγοί, αλλά και όλες οι ομάδες και των τριών κατηγοριών του ομώνυμου πρωταθλήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού δίνουν δυναμικό παρόν. Με δεδομένο ότι το φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην όγδοη στροφή του μετά τη νίκη του Jack Miller στο Ολλανδικό Gran Prix, το timing της συγκεκριμένης κυκλοφορίας κρίνεται βέλτιστο.


Πέρα από την φετινή σεζόν σας δίνεται η δυνατότητα να τρέξετε και στο περσινό MotoGP με τους πραγματικούς οδηγούς, αλλά και σε παλαιότερα πρωταθλήματα (από τις 125cc μηχανές του 1996 μέχρι και σήμερα). Κοινώς έχετε την ευκαιρία να ζήσετε όλες τις μοναδικές στιγμές του MotoGP από το 1996 με περισσότερους από 290 οδηγούς. Καθένας από αυτούς μάλιστα έχει και τα δικά του stats.

Αν λάβουμε λοιπόν υπόψη μας όλα τα modes, το Career, τα πρωταθλήματα του MotoGP και τα challenges από την καριέρα του Valentino Rossi, το νέο πόνημα της Milestone θα σας κρατήσει συντροφιά για τουλάχιστον 30 ώρες. Συν τις άλλοις υπάρχει το επιπλέον κίνητρο της αύξησης των στατιστικών του αναβάτη σας, οπότε θα λέγαμε ότι το Valentino Rossi: The Game τιμά και με το παραπάνω τον οβολό σας.


Το γνώριμο πρόβλημα
Στο multiplayer για μια ακόμη χρονιά συναντάμε το κλασικό split-screen για αναμετρήσεις δύο παικτών στην ίδια κονσόλα, καθώς και το online multiplayer στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν από δύο μέχρι 12 παίκτες. Όπως προαναφέραμε, στο multiplayer υποστηρίζονται τα περισσότερα modes του Valentino Rossi: The Game, οπότε πέρα από το παραδοσιακό πρωτάθλημα του MotoGP, σας δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστείτε σε Flat Track, Rally και Drift αγώνες.

Για κάθε mode υπάρχει ξεχωριστό matchmaking, αλλά δυστυχώς οι servers είναι άδειοι. Εάν καταφέρετε λοιπόν να βρείτε αντίπαλο θα είστε πραγματικά τυχεροί. Ευτυχώς αν δεν υπάρχουν 12 παίκτες, οι κενές θέσεις καλύπτονται από την CPU, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε κανέναν online αγώνα. Τουλάχιστον, το matchmaking είναι άμεσο και δεν υπάρχουν ενοχλητικές πτώσεις του frame rate ή disconnections ακόμη κι αν έχετε μεγάλο ping.


Τα ίδια με πέρσι
Ο τεχνικός τομέας αποτελεί αναμφισβήτητα την “αχίλλειο πτέρνα” του Valentino Rossi: The Game, καθώς η Milestone δεν προέβη σε καμία απολύτως βελτίωση της engine σε σχέση με το περσινό MotoGP 15. Για μια ακόμη φορά λοιπόν συναντάμε φτωχά textures στην άσφαλτο, στην βλάστηση και στις εξέδρες που υπάρχουν σε κάθε πίστα. Με άλλα λόγια το hardware του PS4 μένει για μια ακόμη φορά ανεκμετάλλευτο και είναι γεγονός ότι το Valentino Rossi: The Game θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κυκλοφορήσει στην προηγούμενη γενιά οικιακών κονσολών. Προβλήματα συναντάμε επίσης και στο frame rate, το οποίο όχι μόνο δεν είναι στα 60fps, αλλά παρατηρούνται και πτώσεις κάτω από τα 30fps. Ένα ακόμη στοιχείο που μας ενόχλησε είναι τα βασανιστικά loading times, αφού πριν από κάθε αγώνα χρειάστηκε να περιμένουμε τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα.


Ούτε ο ηχητικός τομέας όμως καταφέρνει να ξεφύγει από την μετριότητα, καθώς ο εκφωνητής των αγώνων, αλλά ακόμη και ο Valentino Rossi σχολιάζουν με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο τις επιδόσεις. Για παράδειγμα, βγαίνετε τελευταίος και ο Valentino Rossi εκθειάζει τις αγωνιστικές ικανότητες σας δηλώνοντας υπερήφανος που σας έχει στην ομάδα του! Με την σειρά του το soundtrack είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο και εν τέλει περνά αδιάφορο, οπότε το μόνο που διασώζεται είναι τα ηχητικά εφέ, τα οποία αποδίδουν πιστά το κλίμα που επικρατεί σε έναν αγώνα του MotoGP.

Ανακεφαλαιώνοντας
Το Valentino Rossi: The Game είναι μια εξαιρετικά φιλότιμη δουλειά από την Milestone, καθώς περιλαμβάνει μια πληθώρα από modes, όλο το πρωτάθλημα του MotoGP 16, τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του Ιταλού πρωταθλητή αλλά και ένα πλούσιο Career με ένα ευφάνταστο leveling system. Παρά τα θετικά αυτά στοιχεία όμως είναι αδύνατο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η Milestone για μια ακόμη χρονιά χρησιμοποιεί την ίδια πάνω κάτω engine με αυτή που είδαμε στο MotoGP 13. Αν το frame rate ήταν στα 60fps ενδεχομένως να μπορούσαμε να την συγχωρήσουμε, αλλά με 30fps και αυτά τα γραφικά, το Valentino Rossi: The Game δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε καμία περίπτωση next-gen. Όπως και να έχει πάντως όσοι παρακολουθούν το MotoGP αξίζει να το τιμήσουν, καθώς τουλάχιστον από πλευράς περιεχομένου στέκεται πολύ ψηλότερα από τον προκάτοχό του.

Θετικά:
- Πληθώρα διαθέσιμων modes
- Ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης
- Εύχρηστο και “φιλικό” tuning
- To σύστημα του character progression
- Εξαιρετικά physics και ηχητικά εφέ
- Μεγάλη διάρκεια

Αρνητικά:
- Απαρχαιωμένα γραφικά και frame rate στα 30fps
- Χαμηλό Α.Ι.
- Άστοχος σχολιασμός και επαναλαμβανόμενο soundtrack
- Μεγάλα loading times

Βαθμολογία
Γραφικά: 6.5
Ήχος: 7
Gameplay: 7.5
Αντοχή: 8.5
Γενικά: 7.5 

Μια φιλότιμη προσπάθεια που χαντακώνεται από τον απαρχαιωμένο τεχνικό τομέα.

Παντελής Δασκαλέλος 

NEWS   VIEW ALL

Valentino Rossi: The Game

[Αρχική δημοσίευση: 28/11/15] Η Milestone ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Valentino Rossi: The Game, το οποίο θα αποτελέσει το νεότερο μέλος της γνωστής σειράς στους δύο τροχούς, MotoGP. Προς έκπληξη...
Posted (06 May 2016)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 VTheIcEmAn (Level 5) 29/06/2016 13:37
Αυτο που μ'εξοργιζει σε αυτη την εταιρεια ειναι οτι βγαζει σχετικα καλα παιχνιδια αλλα δεν τα υποστηριζει και αμεσως ανακοινωνει το επομενο. Ασε που τα dlc της ειναι του τυπου ενα αυτοκινητο 8€ για να σε αναγκασει να παρεις το season pass.
#2 +1 Blood Prince (Level 30) 29/06/2016 16:12
Παρά τα μειονεκτήματα του πιστεύω είναι πολύ σημαντικό πως δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη εκτός από την φετινή σεζόν να τρέξει και στο περσινό MotoGP με τους πραγματικούς οδηγούς, αλλά και σε παλαιότερα πρωταθλήματα (από τις 125cc μηχανές του 1996 μέχρι και σήμερα).

Ακόμα μου κάνει εντύπωση πως ενώ το παιχνίδι αφορά κυρίως μηχανές δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη να οδηγήσει και αμάξια.Βέβαια έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με ανάλογο παιχνίδι και έτσι δεν ξέρω αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα και στα προηγούμενα motoGP.
#3 Lordwinter (Level 28) 29/06/2016 21:50
Quoting Prince of Persia 30:
Παρά τα μειονεκτήματα του πιστεύω είναι πολύ σημαντικό πως δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη εκτός από την φετινή σεζόν να τρέξει και στο περσινό MotoGP με τους πραγματικούς οδηγούς, αλλά και σε παλαιότερα πρωταθλήματα (από τις 125cc μηχανές του 1996 μέχρι και σήμερα).

Ακόμα μου κάνει εντύπωση πως ενώ το παιχνίδι αφορά κυρίως μηχανές δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη να οδηγήσει και αμάξια.Βέβαια έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με ανάλογο παιχνίδι και έτσι δεν ξέρω αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα και στα προηγούμενα motoGP.

Αυτό είναι το πρώτο κεφάλαιο της σειράς με αμάξια, μηχανές enduro κτλ. Παρόλα αυτά και στο MotoGP 15 μπορούσες να παίξεις και την περσινή σεζόν του (του 2014 στην προκειμένη περίπτωση) και να τρέξεις επίσης με παλιούς οδηγούς.
#4 Necron (Level 9) 06/07/2016 20:06
Μου άρεσε το leveling system και το γεγονός ότι πρέπει να λιώσεις για να βελτιώσεις τα στατιστικά του οδηγού σου, αλλά νομίζω ότι η Milestone κάπου το έχει παρακάνει βγάζοντας το ίδιο παιχνίδι κάθε χρόνο με την ίδια περίπου μηχανή γραφικών.
#5 ashbringer (Level 25) 07/07/2016 18:31
Για τον Ayrton Senna των μηχανών η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα κάτι καλύτερο.Για ποιό λόγο να μην το προσέξουν παραπάνω; Τουλάχιστον είναι καλύτερο απο προηγούμενα.
#6 Barker (Level 3) 08/07/2016 22:26
Αρκετά αξιόλογο παρά τις όποιες αδυναμίες του στα γραφικά. Είχα παίξει το περσινό Moto GP οπότε θα ασχοληθώ και με αυτό μόλις πέσει λίγο η τιμή του.
Score 7.5
7.64 User Score
(11 votes )
User Reviews 0
Genre: Racing
Developer: Milestone S.r.I.
Publisher: Milestone S.r.I.
Διάθεση: Bandai Namco Hellas (210-6018800)
Players: 1-2 (2-12 online)
Requirements: 4GB RAM, Επεξεργαστής Intel i5 2500K 3.3GHz / AMD Phenom II X4 850, Κάρτα γραφικών GeForce GT 640 / Radeon HD 6670 1GB, Χώρος στον σκληρό δίσκο 20GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 7
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 16/6/2016
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification