SoulCalibur VI: Οι νέοι χαρακτήρες

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
12
SoulCalibur VI: Οι νέοι χαρακτήρες

SoulCalibur VI: Οι νέοι χαρακτήρες

Έρχεται η Amy Sorel. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/1/18] Έχοντας ήδη ανακοινώσει τους Mitsurugi και Sophitia, η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer ανακοινώνοντας τέσσερις ακόμη χαρακτήρες για το SoulCaibur IV. Το βίντεο παρουσιάζει τους χαρακτήρες Nightmare, Kilik και Xianghua (ήδη γνωστοί από την σειρά), αλλά και έναν νέο χαρακτήρα, τον Grøh.

Ο Grøh ονομάζεται αλλιώς και The Agent in Black και πολεμάει με ένα σπαθί το οποίο χωρίζεται σε δύο όπλα. Οι άλλοι τρεις χαρακτήρες πρωτοεμφανίστηκαν στο αρχικό SoulCalibur.

[UPDATE: 19/2/18 - Παρουσίαση του Mitsurugi] Η Bandai Namco παρουσίασε σήμερα το πρώτο τρέιλερ για τον Mitsurugi. To developer diary φέρει αγγλικούς υπότιτλους.

Το Soulcalibur 6 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2018.

[UPDATE 2: 22/2/18 - Ivy και Zasalamel] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι η Ivy και ο Zasalamel θα συμπεριλαμβάνονται στο ρόστερ του SoulCalibur VI.

Στα gameplay trailer που ακολουθούν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις ειδικές κινήσεις τους και την δουλειά που έχει γίνει στο voice acting.

[UPDATE 3: 2/3/18 - Παρουσίαση του Nightmare] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο SoulCalibur VI που παρουσιάζει τον χαρακτήρα Nightmare.

Ένας από τους κλασικότερους villains του παιχνιδιού επιστρέφει και στο νεότερο Fighting της εταιρείας, ενώ οι δημιουργοί του δηλώνουν πολλοί χαρούμενοι που συμμετείχαν τόσο στον σχεδιασμό του Nightmare όσο και για την επιστροφή του στο παιχνίδι.

[UPDATE 4: 10/3/18 - Λεπτομέρειες για τον Grøh] Η Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το SoulCalibur VI που παρουσιάζει τον χαρακτήρα Grøh.

Στο παρακάτω τρέιλερ βλέπουμε λίγα στιγμιότυπα που δείχνουν τις δυνάμεις του χαρακτήρα, αλλά και τον παραγωγό Motohiro Okubo που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να δώσουν στον Grøh καταγωγή από την Νορβηγία. Επίσης τονίζει πως θα είναι ένας άκρως σημαντικός χαρακτήρας για το νέο κεφάλαιο της σειράς.

[UPDATE 5: 12/4/18 - Βίντεο με τον Siegfried] Στο νέο της βίντεο, η Bandai Namco μας αποκαλύπτει τον Siegfried ο οποίος αναμενόμενα θα βρίσκεται από την αρχή και στο νέο κεφάλαιο της σειράς.

[UPADATE 6: 1/5/18 - Παρουσίαση της Τaki] Η Taki θα βρίσκεται και στο SoulCalibur VI. Αυτό δείχνει ένα νέο τρέιλερ, το οποίο διέρρευσε στο Niconico κανάλι της Bandai Namco. 

[UPDATE 7: 18/5/18 - Αποκαλύφθηκε ο Yoshimitsu] Ο Yoshimitsu θα δώσει το παρόν στο νέο Soul Calibur.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε και επίσημα πως ο Yoshimitsu θα ενταχθεί στο ρόστερ του Soul Calibur VI. Πρόκειται για έναν εκ των δημοφιλέστερων χαρακτήρων στην ιστορία των Fightings αφού αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους fans της σειράς Tekken στην οποία ανήκει. Όπως συνηθίζει φυσικά, σε κάθε παιχνίδι που συμμετέχει εμφανίζεται και με διαφορετική στολή, ενώ στο παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να δείτε μερικές από τις επιθέσεις και τις κινήσεις του.

[UPDATE 8: 3/6/18 - Παρουσιάστηκε ο Maxi] Ο Maxi θα δώσει κι αυτός το παρόν στο SoulCalibur VI, όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco.

Δείτε τον στο σχετικό τρέιλερ να χρησιμοποιεί το Fatibal και το στυλ μάχης Shissen Karihadi.

[UPDATE 9: 5/7/18 - Αποκαλύφθηκε η Talim] Η Talim επιστρέφει στο SoulCalibur VI.

Η Bandai Namco επιβεβαίωσε μέσω δελτίο τύπου πως η Talim θα αποτελέσει έναν από τους playable χαρακτήρες του SoulCalibur VI. Μαζί με την ανακοίνωση αυτή κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με την θηλυκή αυτή πολεμίστρια η οποία φαίνεται πως έχει ορισμένες εντυπωσιακές κινήσεις, ενώ φέρει το παρατσούκλι “The Last Priestess of the Winds”.

 

[UPDATE 10: 21/7/18 - Ανακοινώθηκε ο Voldo] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι ο Voldo θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ χαρακτήρων του SoulCalibur VI.

Ο Voldo παίζει με dual wield σπαθιά, οι επιθέσεις του είναι γρήγορες ενώ διαθέτει και Whirlwind attacks.

[UPDATE 11: 6/8/18 - Astaroth και Seong Mi-Na] Στο νέο τρέιλερ της Bandai Namco για το SoulCalibur VI παρουσιάστηκαν ο Astaroth που χρησιμοποιεί έναν γιγάντιο πέλεκυ και η όμορφη Seong Mi-Na, κόρη του Bladed Rod.

Το σχετικό βίντεο τους δείχνει με το αγγλικό voice acting.

[UPDATE 12: 26/8/18 - Παρουσιάστηκε ο Azwel] Στο νέο τρέιλερ που δημοσίευσε η Bandai Namco γνωρίζουμε τον Azwel, που αποτελεί μία καινούρια προσθήκη στον κόσμο του Soul Calibur. Είναι ο ''ηγέτης της ανθρωπότητας'', διαθέτει ένα όπλο που ονομάζεται palindrome και δημιουργεί όπλα από το πουθενά. Επίσης όπως όλα δείχνουν δεν είναι ιδιαιτέρως καλά στα λογικά του. Δείτε τον παρακάτω:

[UPDATE 13: 2/9/18 - Διέρρευσαν οι Cervantes και Raphael] Oι χαρακτήρες Cervantes και Raphael διέρρευσαν πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους καθώς fans εντόπισαν τους δύο χαρακτήρες να είναι playable σε ένα πρόσφατο event της Bandai Namco. Δείτε τους στην gallery κάτω από το άρθρο.

[UPDATE 14: 13/9/18 - Βίντεο με τον Cervantes]
Μετά την διαρροή για την ύπαρξή του στο ρόστερ του επερχόμενου Soul Calibur ήρθε και το επίσημο βίντεο με τον πειρατή Cervantes. Αναμένουμε και το αντίστοιχο με τον Raphael. Για τώρα απολαύστε τον πρώτο από τους δύο:

[UPDATE 15: 19/9/18 - Αποκαλύφθηκε ο Raphael] Το περιμέναμε και ήρθε. Ο εκκεντρικός ξιφομάχος Raphael είναι η επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του SoulCalibur VI. Απολάυστε τον:

 

[UPDATE 16: 4/10/18 - Παρουσίαση του Inferno και της Tira] O Inferno αποκαλύφθηκε ως η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του SoulCalibur VI. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Soul Blade και αποτέλεσε βασικό "κακό" σε πολλά μεταγενέστερα games. Τώρα, επιστρέφει με εκδικητική διάθεση κρατώντας το Soul Edge, το καταραμένο όπλο που τρελαίνει όποιον ακουμπήσει τη λαβή του.

Η Bandai Namco περιέγραψε τον Inferno: "Όντας το μοχθηρό πνεύμα του Soul Edge, ο Inferno είναι τρομακτικός, γνωρίζει άπταιστα τις πολεμικές τεχνικές που τον καθιστούν ικανό να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε όπλο ή μαχητικό στιλ. Η δύναμη του ξεπερνά τις κοινές μεθόδους μέτρησης σε βαθμό που αν κάποιος συγκρίνει μόνο ικανότητα και εξοπλισμό,τότε ο Inferno εύκολα υπερβαίνει οποιονδήποτε από τους προηγούμενος κατόχους του ξίφους."

Ακόμη, ανακοινώθηκε ότι η Tira, ο χαρακτήρας που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο SoulCalibur III θα είναι playable χαρακτήρας για το day-one DLC.

Στα παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να δείτε τις δυνατότητές τους:

[UPDATE 17: 6/10/18 - Παρουσίαση του Wizard Lizard] Στο νέο τρέιλερ του SoulCalibur VI βλέπουμε τον χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το community.

H Bandai Namco είχε αποκαλύψει πως συνεργαζόταν με το community του νέου της Fighting για να δημιουργήσει έναν ολοκαίνουριο χαρακτήρα. Τα σχέδιά της φαίνεται να υλοποιήθηκαν, αφού το παρακάτω τρέιλερ παρουσιάζει τον χαρακτήρα Wizard Lizard. Η εταιρεία ήταν ιδιαίτερα ενεργή μέσω των λογαριασμών της στα social media, ρωτώντας συνεχώς τους fans το πώς θα ήθελαν να μοιάζει αυτός ο χαρακτήρας. Κατόπιν χιλιάδων σχεδιασμών που προέκυψαν, η ιαπωνική εταιρεία κατέληξε στον τελικό σχεδιασμό του παίκτη, δίνοντάς του φτερά και την μορφή μίας ανθρωπόμορφης σαύρας.

 

[UPDATE 18: 27/10/18 - Έρχεται η 2B του Nier Automata] Η 2B από το Nier Automata έρχεται σύντομα στο Soulcalibur 6 και θα συμπεριλαμβάνεται στο Season Pass σύμφωνα με νέο τρέιλερ.

Η 2B θα έχει dual blades, Virtuous Contact & Virtuous Treaty μαζί με δικό της stage και μουσική. θα την δούμε στις 18 Δεκεμβρίου.

[UPDATE 19: 17/2/19 - Έρχεται η Amy Sorel] Η Amy Sorel, ηρωίδα του SoulCalibur 2, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο νέο SoulCalibur VI.

Δείτε το βίντεο με το οποίο η Bandai Namco την ανακοίνωσε.

Το SoulCalibur VI κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One. Διαβάστε το αναλυτικό review του Γιάννη Μοσχονά.

Δείτε τα gameplay videos του SoulCalibur VI και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/01/2018 19:02
Υπέροχοι χαρακτήρες με πολύ εντυπωσιακές κινήσεις .Πιστεύω θα ξεχωρίσει.
#2 cosil84 (Level 1) 04/10/2018 23:55
Είχε Network Test στο ps4 στα τέλη Σεπτέμβρη οποίος το ειχε παίξει πείρε μια καλή γεύση, παίζεται ευχάριστα το παιχνίδι αλλά θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερα γραφικά.
#3 akiszax (Level 21) 29/10/2018 10:45
Εκπληκτικοί χαρακτήρες με πολύ εντυπωσιακές κινήσεις .
#4 Parou (Level 20) 17/02/2019 23:47
Πολύ ωραίοι χαρακτήρες με εντυπωσιακές κινήσεις!!
Notification