Injustice 2 στα smartphones

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
16
Injustice 2 στα smartphones

Injustice 2 στα smartphones

Διαθέσιμο δωρεάν από σήμερα.

Το Injustice 2 κυκλοφόρησε για κινητές συσκευές, λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του για κονσόλες. Όπως και ο προκάτοχός του, το Injustice 2 είναι δωρεάν για συσκευές Android, iPhone, iPad. Υπάρχουν διαθέσιμες microtransactions που κυμαίνονται από 3€ μέχρι και 100€, αν και οι περισσότερες δεν ξεπερνούν τα 20€. Διαθέτει ένα σύστημα εξοπλισμού, παρόμοιο με εκείνο που θα υπάρχει στην έκδοση για κονσόλες, αλλά έχει επίσης τη δική του ξεχωριστή προσέγγιση στις μάχες. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν δύο ομάδες των τριών χαρακτήρων η κάθε μια. Βέβαια, θα υπάρχουν και super abilities, όπως θα δείτε και στο τρέιλερ.

Η Warner Bros. Interactive Entertainment αναφέρει πως το Injustice 2 έχει βελτιωμένο σύστημα μάχης και Story Mode, καθώς και κάποιες αλλαγές σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι. Πλέον θα μπορείτε να κινηθείτε πιο ελεύθερα και να χρησιμοποιήσετε άλματα και χαμηλές επιθέσεις. Υπάρχει επίσης ένα Operations Mode, όπου μπορείτε να στείλετε χαρακτήρες σε αποστολές και ένα PvP Arena Mode.

Injustice 2 Skins

Φαίνεται πως ένας gamer κατάφερε να αποκτήσει ένα αντίτυπο του Injustice 2 πριν την κυκλοφορία του και κυκλοφόρησε κάποιες εικόνες, όπου μπορείτε να δείτε τα Premier skins. Ο Bruno del Villar μοιράστηκε τις εικόνες μέσω Twitter. Έχει δημοσιεύσει συνολικά έξι και αναφέρει πως μόνο αυτές μπορεί να δει στο παιχνίδι για την ώρα. Δεν είναι και οι έξι νέες εικόνες, καθώς ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος Ed Boon, μοιράστηκε μια εικόνα του Reverse-Flash skin στο Twitter. Μερικά skins όμως τα βλέπουμε για πρώτη φορά, όπως της Cheetah και ενός άλλου για τον Flash. Τα Premier skins δεν αλλάζουν μόνο την εμφάνιση ενός χαρακτήρα, αλλά και το διάλογο τους. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν βίντεο για τα έξι skins.


Το Injustice 2 θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 16 Μαϊου. Δείτε τα gameplay βίντεο του Injustice 2 για κονσόλες και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/05/2017 11:02
Θα είναι επικό και στα κινητά μας αλλά και στις κονσόλες.
#2 ashbringer (Level 25) 14/05/2017 10:06
Αναφέρεται lag απο πολύ κόσμο εαν το διορθώσουν θα είναι άψογο.
Notification