cover photo

Νικηφόρος Μητράκος (Phobos)

Send Message
Add as Friend
Νικηφόρος Μητράκος

About Me

Basic Information

Social Networks

 • Facebook profile

  <a href="https://www.facebook.com/nikiforos.mitrakos" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/nikiforos.mitrakos</a>
 • Skype

  <a href="mailto:nikiforosmitrakos@gmail.com">nikiforosmitrakos@gmail.com</a>

Player IDs

 • Steam ID

  <img src="http://steamcard.com/do/original/PhobosTheEternal.png" align="top" alt="" />

Contact Information

Member since
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 14:04
Last online
4 hours 41 minutes ago
 • Νικηφόρος Μητράκος απάντησε στο θέμα 'Wolfenstein 2: The New Colossus' στο φόρουμ.
  19 hours 37 minutes ago

  Θέλουμε μπουνίδια εναντίον Mecha Hitler όπως τις παλιές καλές εποχές!

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικηφόρος Μητράκος απάντησε στο θέμα 'Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?' στο φόρουμ.
  19 hours 40 minutes ago

  Συνεχίζω με Attila γιατί δεν πρόλαβα τις τρεις τελευταίες μέρες να ασχοληθώ καθόλου με gaming.

  Παίζω σαν Geats σε Legendary και πραγματικά η AI σε πατάει κάτω. Οι στρατοί έχουν λιγότερο upkeep, οι άλλες factions παράγουν περισσότερο χρυσό ενώ οι Ούννοι κάνουν ελεύθερα spawn την μια horde πίσω από την άλλη και ο Αττίλας δεν πεθαίνει με τίποτα. Άφησα την ανατολική και βόρεια Ευρώπη στο έλεος του Θεού και πήγα Αγγλία σαν horde για να την κατακτήσω. Μένει να νικήσω τους Βρετανούς Ρωμαίους και το νησί είναι δικό μου.

  Κούλα ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Αττίλας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικηφόρος Μητράκος απάντησε στο θέμα 'Έχεις ποτέ.......?' στο φόρουμ.
  19 hours 49 minutes ago

  Shikabane_Hime7 έγραψε: Έχεις ποτέ δει όνειρα σε συνέχειες; Δηλαδή να βλέπεις 2-3 και παραπάνω όνειρα, διαφορετικά βράδια και να συνδέονται μεταξύ τους; Μου είχε τύχει μικρός επί μια εβδομάδα σχεδόν κάθε βράδυ!


  Να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι τα όνειρα μου και πλέον βλέπω σχεδόν σπάνια :P θα έλεγα ένα ναι με επιφύλαξη.

  Έχεις ποτέ κρύψει nerd συνήθεια από κοπέλα για τους προφανείς λόγους;

  Διαβάστε περισσότερα...

 • Νικηφόρος Μητράκος απάντησε στο θέμα 'Pώτα κάτι τον επόμενο' στο φόρουμ.
  19 hours 53 minutes ago

  Shikabane_Hime7 έγραψε:
  Ίδια ερώτηση αλλά για το Χόμπιτ: Αγαπημένος και πιο μισητός χαρακτήρας;


  Αγαπημένος Bilbo και μισητός Thranduil. Πολύ "I'm fabulous" και πισομαχαιρώματα για τα γούστα μου.

  Αν σου δινόταν η επιλογή να γίνεις ένα από τα Nazgul με όλα τα καλά/κακά που έχουν θα το έκανες;

  Διαβάστε περισσότερα...

 • yesterday
 • Unties: Νέα εκδότρια εταιρεία από την Sony
  yesterday

  Στόχος της οι μικρότεροι τίτλοι για πολλές πλατφόρμες.

  Η Sony επεκτείνει τους ορίζοντές της καθώς ανακοίνωσε την Unites, μια εκδότρια εταιρεία που θα διοικείται από την Sony Music Entertainment.

  Η Unties έχει σκοπό να ασχοληθεί με μικρότερους τίτλους που έχουν σχεδιαστεί για αρκετές πλατφόρμες, κυρίως για PC, τις κονσόλες της Sony και το Switch. Το πρώτο όνομα που θα κυκλοφορήσει σαν εκδότρια εταιρεία είναι το Tiny Metal στις 21 Νοεμβρίου, το οποίο αντλεί επιρροές από το Advance Wars και θα κυκλοφορήσει σε PC, Playstation 4 και Switch. Ανακοινώθηκε πρώτη φορα στην φετινή PAX West και θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία για να έρθει και σε άλλες χώρες. Άλλοι τίτλοι με τους οποίους θα ασχοληθεί η Unties είναι τα Last Standard, Merkava Avalanche και Deemo Reborn, τα οποία είναι όλα Action. Δεν υπάρχουν ημερομηνίες κυκλοφορίας ακόμα αλλά τα δύο πρώτα θα έρθουν σε PC και άλλες πλατφόρμες ενώ το Deemo Reborn θα έχει υποστήριξη PlayStation VR.

  Δείτε ακόμα το αναβαθμισμένο PlayStation VR που ετοιμάζει η Sony και συζητήστε για την πασίγνωστη εταιρεία σε αυτό το forum topic.

 • yesterday
 • Gran Turismo Sport Collector's Edition
  yesterday

  Περιλαμβάνει και ένα πραγματικό αυτοκίνητο!

  Το Gran Turismo Sport αποφάσισε να ανταγωνιστεί τις εξωτικές special editions που κυκλοφορούν κατά καιρούς με την δική του Collector's Edition, η οποία περιλαμβάνει ένα... πραγματικό αυτοκίνητο!

  Όπως αναφέρθηκε στα NeoGAF και στο Ταϊβανέζικo blog ck101.com, το πακέτο περιλαμβάνει το Gran Turismo Sport, ένα Playstation 4 Pro, PlayStation VR, 12 μήνες συνδρομής στο Playstation Plus, μια τηλεόραση Sony Bravia 4K HDR, την τιμονιέρα Thrustmaster T-GT, την αγωνιστική καρέκλα Apiga AP1 και σαν κερασάκι στην τούρτα ένα Mazda MX-5 2018 με το σήμα του Playstation 4 μπροστά στην μάσκα σε χρώμα κόκκινο. Την ιδέα για το πακέτο είχε η Taiwan Sony Interactive Entertainment και τελικά ένας συλλέκτης το αγόρασε στην τιμή των 1,4 εκατομμυρίων Ταϊβανέζικων δολαρίων ή αλλιώς για περίπου 61.000 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε πως το αυτοκίνητο μόνο του κόστιζε σχεδόν 40.000 ευρώ.

  Δείτε περισσότερα για το Gran Turismo Sport και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

 • yesterday
 • Middle-earth: Shadow of War DLC
  yesterday

  Έρχονται οι ατελείωτες Shadow Wars αποστολές.

  Η εταιρεία ανάπτυξης Monolith ανακοίνωσε πως οι αποστολές Shadow Wars θα είναι ατελείωτες με την προσθήκη του πρώτου DLC με τίτλο The Slaughter Tribe.

  Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω ενός livestream στο Twitch. Αν και το DLC θα χρειαστεί να το αγοράσετε, οι Shadow Wars θα κυκλοφορήσουν σαν δωρεάν update. Για όσους δεν γνωρίζουν μόλις τελειώσετε το Shadow of War κάθε οχυρό που έχετε κατακτήσει θα δεχτεί επίθεση από τις φυλές των Orcs. Θα χρειαστεί να προστατεύσετε control points από τα χέρια των εχθρών ενώ ταυτόχρονα θα αντιμετωπίσετε κύματα από αντίπαλους captains ή warchiefs. Μόλις καταφέρετε να κρατήσετε ένα οχυρό μετά θα πρέπει να προστατεύσετε το επόμενο. Αν χάσετε, θα χρειαστεί να πολεμήσετε για να ανακτήσετε το οχυρό που κατέλαβαν οι εχθροί σας. Η συγκεκριμένη προσθήκη έχει σκοπό να αυξήσει το replayability του τίτλου.

  Για την ώρα, είναι άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει το Slaughter Tribe DLC.

  Διαβάστε το review μας για το Middle-earth: Shadow of War και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

 • yesterday
 • Αφαιρείται το Fifa 14 από το EA Access
  yesterday

  Κατεβάστε το όσο προλαβαίνετε.

  Το Fifa 14 θα αφαιρεθεί από το EA Access Vault στις 18 Οκτωβρίου, κάνοντας το τον πρώτο τίτλο στα χρονικά που καταργείται από την συνδρομητική υπηρεσία.

  Η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως σκόπευε να το αφαιρέσει από τα μέσα Ιουλίου. Δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένος λόγος για αυτή την απόφαση αλλά σε δηλώσεις της η EA ανέφερε πως πρόκειται για μοναδικές περιστάσεις που αφορούν τον συγκεκριμένο τίτλο και μόνο, ενώ δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα για την ώρα. Μια πιθανή αιτία είναι το κλείσιμο των servers του Fifa 14 που θα γίνει την ίδια ημερομηνία, καθώς τα Fifa Ultimate Team και το online κομμάτι του τίτλου δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα. Οι συνδρομητές EA Access θα μπορούν να παίζουν το Fifa 14 αν είναι στο Xbox One τους αλλά δεν θα μπορείτε να το κατεβάσετε μετά τις 18 Οκτωβρίου. Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Peter Moore, πρώην chief operating officer της EA ο οποίος είχε πει πως όταν ένας τίτλος μπει στο Vault θα μείνει εκεί.

  Το Fifa 14 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2013 και ήταν κομμάτι των πρώτων games του EA Access μαζί με τα Battlefield 4, Madden NFL 25 και Peggle 2. Αυτό το γεγονός προκαλεί ανησυχία για το αν η EA θα αφαιρέσει κι άλλους τίτλους όταν αποφασίσει να τερματίσει την υποστήριξη για τα online κομμάτια τους. Ο καιρός θα δείξει.

  Θυμηθείτε το review μας και το Fifa 14 και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

 • yesterday