UMi Z 4G

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
UMi Z 4G

UMi Z 4G

Με 4GB RAM, δεκαπύρηνη CPU και δύο κάμερες των 13 Megapixels!

Όσο περνάει ο καιρός τα smartphones ολοένα και εξελίσσονται. Η πρόταση της UMi ανεβάζει τον πήχη καθώς το UMi Z 4G περιλαμβάνει 4GB RAM και δύο κάμερες των 13 Megapixels!

Το πλήρως μεταλλικό σασί του συνοδεύεται από οθόνη 5,5 ιντσών Full HD ανάλυσης 1920x1080 pixels. Ο επεξεργαστής του Helio X27 Deca-core Cortex A72 στα 2.6Ghz θα σας εκπλήξει με τις επιδόσεις του. Το UMi Z 4G τρέχει λειτουργικό Android 6.0, έχει 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως και 256GB μέσω SD, ενώ στην κάρτα γραφικών συναντάμε μία Mali-T880 MM4 στα 875Mhz. 

Πανίσχυρες κάμερες, μπρος και πίσω
Στις κάμερες παρατηρούμε μια πρωτοτυπία. Δύο κάμερες των 13 Megapixels, μία μπροστινή και μία στο πίσω μέρος, εγγυώνται ότι θα μπορείτε να τραβάτε τόσο κανονικές φωτογραφίες, όσο και selfie, με την ίδια άνεση! Διαθέτουν αυτόματη εστίαση PDAF και Laser, αλλά και Quad-LED flash. Η μπροστινή κάμερα 13 Megapixels είναι η Samsung S5K3L8, με Softlight LED και καταγραφή βίντεο 1080p, 2K και 4K.

Η πολυμερής μπαταρία του UMi Z 4G διαθέτει 3780mAh και αντέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, το κινητό υποστηρίζει 2G, 3G και 4G δίκτυα, έως και 300Mbps. Ακόμη, υπάρχει υποστήριξη για Dual Sim, Wi-Fi, ραδιοδωνικός δέκτης και θύρα audiojack 3,5 χιλιοστών. Το βάρος του κινητού ανέρχεται στα 300 γραμμάρια. Το περιμένατε ιδιαίτερα "τούμπανο" με αυτές τις επιδόσεις, έτσι δεν είναι;

Το καλύτερο όλων όμως είναι η τιμή του που κυμαίνεται κοντά στα 207 ευρώ! Η προσφορά ισχύει για μόλις 300 κομμάτια.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το UMi Z 4G.

Σε περίπτωση που έχετε πάνω σας μέχρι...160 ευρώ, τότε το απλό UMi διαθέτει 4GB, κάμερες 13 και 5 Megapixels και οκταπύρηνο επεξεργαστή. Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε. Και αν σας αρέσει το χρυσό χρώμα τότε δείτε το Umi Plus Gold στα 180 ευρώ.

Για προτάσεις κινητών επισκεφθείτε το παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification