Φήμη: Αποκάλυψη PS4 Neo και PS4 Slim τον Σεπτέμβριο

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Αποκάλυψη PS4 Neo και PS4 Slim τον Σεπτέμβριο

Φήμη: Αποκάλυψη PS4 Neo και PS4 Slim τον Σεπτέμβριο

Συνέντευξη τύπου της Sony στις 7 του μήνα.

Τα PS4 Slim και PS4 Neo θα αποκαλυφθούν σε ένα PlayStation meeting που θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Στις 7 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, η Sony θα διεξάγει μια συνέντευξη τύπου και η εφημερίδα έχει πηγές που υποστηρίζουν ότι οι Ιάπωνες θα αποκαλύψουν το λεπτότερο PS4 και το φημολογούμενο PlayStation 4 Neo με υποστήριξη 4K.

Ο αναλυτής Damian Thong της Macquarie Securities πιστεύει ότι το νέο πιο λεπτό μοντέλο θα είναι πιο φθηνό από το ήδη υπάρχον. Η Microsoft πάντως έχει ήδη κυκλοφορήσει το Xbox One S από τις αρχές του μήνα, ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Project Scorpio.

Δείτε τις φωτογραφίες του PlayStation 4 Slim που αποκαλύφθησαν χθες βράδυ. Συζητήστε εκτενώς για το PS4 σε αυτό το forum topic που έχει ήδη πάρει φωτιά!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DoUzOs (Level 27) 22/08/2016 13:45
Υπομονή μέχρι τις 7, λοιπόν. Αν ισχύει η δήλωση του Damian Thong, ότι, δηλαδή, το PS4 Slim θα είναι πιο φθηνό από το κλασικό, τότε μπορεί να μπει στην συλλογή μου!
#2 Efane (Level 24) 22/08/2016 15:11
Να τα μας. Χεράκι χεράκι το πάνε Αμερικανοί και Ιάπωνες, αν είναι φθηνότερη με 1ΤΒ αξίζει αγορά με χίλια.
Notification