Η Sony κλήρωσε 2 PS4 20th Anniversary Edition

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony κλήρωσε 2 PS4 20th Anniversary Edition

Η Sony κλήρωσε 2 PS4 20th Anniversary Edition

Υποστηρίζοντας ΜΚΟ για τον διαβήτη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/4/15] Το PlayStation γιορτάζει το Πάσχα και προσφέρει δύο PS4 20th Anniversary Edition.

Οι επισκέπτες του Golden Hall (Μαρούσι, δίπλα στο Helexpo Palace), από τις 3 έως τις 18 Απριλίου, στο πλαίσιο των Πασχαλινών εκδηλώσεων του εμπορικού κέντρου, θα μπορείτε μέσω της αγοράς λαχνών από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις UNICEF και Αμυμώνη να μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε δύο επετειακές συλλεκτικές κονσόλες PS4 20th Anniversary Edition με το PS1 skin!

Πρόκειται για μία σπάνια πλέον κονσόλα αφού η Sony διέθεσε στην παγκόσμια αγορά 12.300 αντίτυπα, αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία 3/12/1994 όταν και κυκλοφόρησε το PS1 στην Ιαπωνία. Οι δύο κονσόλες της ελληνικής αγοράς θα δοθούν με αυτό τον τρόπο, καθώς η Sony Computer Entertainment επέλεξε στην Ελλάδα να δωρίσει ένα αριθμό από τις επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών. 

Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια θα βρείτε στα περίπτερα της Αμυμώνης και της UNICEF που βρίσκονται στο ισόγειο του Golden Hall.

[UPDATE: 27/4/15 - Το PlayStation στον αγώνα κατά του ΔιαβήτηH Sony Computer Entertainment υποστήριξε την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση "Με Οδηγό τον Διαβήτη - Κάρτα Διαβήτη", διαθέτοντας μια επετειακή κονσόλα για την ενίσχυση των δράσεών της σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Απριλίου, στο El Convento Del Arte, κατά τη διάρκεια της επίσημης πρώτης παρουσίασης της ειδικής έκδοσης – Λευκώματος της ενημερωτικής καμπάνιας «Διάδωσέ το», από την Κάρτα Διαβήτη.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, «Διάδωσέ το», μια ομάδα αναγνωρίσιμων και προσφιλών προσωπικοτήτων από το χώρο της τέχνης, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και του θεάματος, φωτογραφήθηκαν από το φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη και επικοινώνησαν σημαντικά και δυνατά μηνύματα για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη. Το PlayStation με χαρά συμμετείχε στην αξιέπαινη προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού κατά της νόσου του Σακχαρώδη Διαβήτη, διαθέτοντας προς σιωπηλή δημοπρασία την επετειακή κονσόλα PlayStation 4: 20th Anniversary Edition. Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε παρουσία ιατρών, εκπροσώπων φορέων, δημοσιογράφων και συμμετεχόντων στο Λεύκωμα, ενώ η βραδιά πλαισιώθηκε από τις μελωδίες της κας Κατερίνας Ντίνου συνοδεία του κου Μίμη Πλέσσα.

Τα έσοδα από την δημοπρασία της επετειακής συλλεκτικής κονσόλας PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition θα διατεθούν στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για την αγορά φαρμάκων και αναλωσίμων για ασθενείς με διαβήτη, που βρίσκονται σε ανάγκη. Η Sony Computer Entertainment, η οποία θεωρείται συνώνυμο της διασκέδασης παγκοσμίως, επιλέγει να συνεισφέρει και να προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη. Με την επιτυχημένη διεξαγωγή ενεργειών κοινωνικής προσφοράς, επιδιώκει να μοιράσει χαρά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.  

Η Sony Computer Entertainment επέλεξε στην Ελλάδα να δωρίσει δύο επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

Διαβάστε περισσότερα για την PS4 20th Anniversary Edition, δείτε τo PS4 Anniversary με Swarovski που πουλήθηκε στο Ebay και συζητήστε περισσότερα για τα συλλεκτικά PS4 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Agisilaosss (Level 21) 09/04/2015 11:53
Πολυ καλη κινηση απο την sony πραγματικα..Καλ α η κονσολα ειναι στολιδι..Πολυ τυχεροι θα ειναι οι νικητες(τυχεροι θα ειναι ετσι κι αλλιως αλλα διπλα τυχεροι γι αυτο που κερδιζουν)
#2 +2 pro-patzis (Level 20) 09/04/2015 12:13
12.300 αντιτυπα...οντω ς απιστευτα τυχεροι...πολυ ομορφο το ατιμο...
#3 +2 Adam_Pap (Level 18) 09/04/2015 12:22
Καλη τυχη στους νικητες και καλα να περασουν ολοι οσοι πανε!
#4 pro-patzis (Level 20) 28/04/2015 10:43
Το PlayStation στον αγώνα κατά του Διαβήτη

Αλλη μια ωραια κινηση!!!
Περα απο τα οσα λενε για το gaming και τον εθισμο,βλεπουμε πολλες τετοιες κινησεις προσφορας κ' βοηθειας!!
Notification