Roccat Skeltr

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Roccat Skeltr

Roccat Skeltr

Νέο keyboard που διαχειρίζεται άριστα το smartphone σας.

Η Roccat ανακοίνωσε το Skeltr gaming keyboard. Ένα πληκτρολόγιο το οποίο ενοποιεί τα περιφερειακά σας με τις κινητές συσκευές.

Ενοποιεί τον έλεγχο και φέρνει το smartphone ή το tablet σας στην πρώτη γραμμή των μαχών σας . Δεν θα έχετε πλέον μεταπηδήσεις μεταξύ συσκευών, διακόπτοντας το gaming για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα, αφού πλέον θα διαχειρίζεστε ενοποιημένα την κατάσταση. 

Υποδοχή εναπόθεσης κινητών συσκευών
Η μεγαλύτερη πρόκληση στο να ενσωματώσεις μια φορητή συσκευή σε ένα πληκτρολόγια gaming είναι το που θα την τοποθετήσεις. Η Roccat θα σας έχει θέσει σε μία διακριτή, στιβαρή υποδοχή στο πίσω και πάνω μέρος του πληκτρολογίου. Τοποθετώντας την φορητή συσκευή σε αυτό το σημείο έχετε τέλεια λειτουργικότητα, δίχως να παρενοχλεί και δίχως να υπάρχει κίνδυνος να σπάσει. 

Πληκτρολογήστε στην κινητή συσκευή σας
Είσαι μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα στην κορυφή του scoreboard. Ξαφνικά εμφανίζεται μια ειδοποίηση στο κινητό σου. Αποφασίζεις να απαντήσεις στο μήνυμα του φίλου σου, αλλά εν τω μεταξύ κατρακυλάει το scoreboard δίχως τελειωμό. Κάθε gamer γνωρίζει αυτό το πρόβλημα. Το Roccat Skeltr το αντιμετωπίζει. Σας επιτρέπει να εναλλάσσετεμεταξύ συστήματος και κινητής συσκευής, πατώντας ένα πλήκτρο. Έτσι, μπορείτε να στείλετε ένα μικρό μήνυμα στο φίλο σας, δίχως να διακόψετε το παιχνίδι, επιτρέποντάς σας να το τελειώσετε με επιτυχία.

ROCCAT-Skeltr Master-Worlds-Infographic GRY
Διαχείριση ήχου και κλήσεων
Το Skeltr διαχειρίζεται με τέτοιο τρόπο την φορητή συσκευή σας, που δεν θα χρειαστεί ξανά να την πιάσετε όσο θα παίζεις. Τόσο για μηνύματα όσο και για τις κλήσεις. Εχοντας συνδέσει το κινητό σας και τα ακουστικά σας στο Roccat Skeltr, μπορείτε να λαμβάνετε εισερχόμενες κλήσεις στα ακουστικά σας με το πάτημα ενός πλήκτρου, δίχως να διακόπτεται το παιχνίδι. Θέλετε να ακούτε κάποια τραγούδια που έχετε στο κινητό; Το πλήκτρο Audio σας επιτρέπει να εναλλάσσεστε εύκολα μεταξύ PC και φορητής συσκευής.

Power-Grip και Roccat Swarm
Η ολοένα και μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη στις φορητές συσκευές έχει οδηγήσει σε μια αύξηση των gaming apps. Το Skeltr σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως τα games στο smartphone ή το tablets σας. Το Power-Grid app της Roccat λειτουργεί ως ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο χειριστήριο για το PC, ώστε να παρακολουθείται και να ελέγχεται το λογισμικό.

Η εφαρμογή Swarm παρέχει την απόλυτη ενσωμάτωση ενός υπολογιστή με μια φορητή συσκευή για το Skeltr. Από την πλευρά του PC λειτουργεί ως ένα πραγματικό κέντρο ελέγχου gaming, παρέχοντας ένα λογισμικό και μία σουίτα οδηγών . Επιπλέον δίνει μια επισκόπηση όλων των ρυθμίσεων στις Roccat συσκευές. Από την πλευρά του smartphone είναι μια επέκταση του PC software, επιτρέποντάς σας την γρήγορη εκκίνηση ενός παιχνιδιού, παραμετροποίηση επιλογών φωτισμού, έλεγχο θερμοκρασίας APM, GPU/CPU και πολλά άλλα. Υποστηρίζει επίσης Talk FX και AlienFX, δίδοντας εφέ φωτισμού σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα στα αγαπημένα σας games.

Tο Roccat Skeltr κυκλοφορεί δε δύο εκδόσεις -γκρι και μαύρο- στα 194,95 ευρώ. Διαβάστε περισσότερα και για το Roccat Sova, το οποίο σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε με άνεση από τον καναπέ σας. Συζητήστε για την Roccat σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/09/2016 15:27
Πολύ καλή κυκλοφορία και ο συνδιασμός με κινητές συσκευές είναι κάτι αρκετά καινοτόμο.
Notification