Η Logitech ετοιμάζει Flight Simulator joysticks

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Logitech ετοιμάζει Flight Simulator joysticks

Η Logitech ετοιμάζει Flight Simulator joysticks

Εξαγόρασε την Saitek της MadCatz.

Η Logitech μπαίνει δυνατά στην αγορά των Flight Simulator joysticks αφού εξαγόρασε την Saitek, η οποία έφτιαχνε τα χειριστήρια της MadCatz. Το ποσό που δαανήθηκε για την εξαγορά ήταν 13 εκατομμύρια δολάρια.

Η Saitek δημιουργεί Fighting sticks που χρησιμοποιούνται σε games όπως τα Elite: Dangerous και Microsoft Flight Simulator X. Σε συνέχεια της εξαγοράς, ο πρόεδρος της Logitech, Ujesh Desai, δήλωσε ότι η εταιρεία του θα γίνει ένα μεγαλύτερο μέλος του Simulation Community. "Ήδη είμαστε στην αγορά των Driving Simulators αφου΄κατασκευάζουμε τιμονιέρες που δίνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Μας ενδιαφέρει όμως και ο συγκεκριμένος χώρος και θέλουμε να προχωρήσουμε με τα σωστά βήματα. Έχουμε όραμα για να δημιουργήσουμε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα." δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Saitek ιδρύθηκε το 1979 και εξαγοράστηκε από την MadCatz το 2007 για 30 εκατομμύρια δολάρια. Η εξαγορά από την Logitech όμως στοίχισε περίπου το 1/3 του προ δεκαετίας ποσού.

Δείτε ακόμη την σειρά Logitech Prodigy και συζητήστε για την Logitech σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification